StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Після Зеленського - він наступний: астролог спрогнозував хід військових дій в грудні і результати виборів

2 грудня 2023, 16:05
Астролог вважає, що скоро трапиться просування ЗСУ в Херсонській області.
Ситуація на фронті-прогнози
Ситуація на фронті - прогнози / Колаж Главред, фото Вікіпедія, 15 ОГШБ, 128 ОГШБр, УНІАН

Відомий астролог Влад Росс поділився своїми прогнозами щодо подій на фронті і розповів, хто стане наступним президентом після Володимира Зеленського.

У бесіді з головним редактором він зазначив, що Марс практично весь місяць буде в поєднанні з Сонцем в зодіакальному знаку Стрільця. Тому в грудні будуть ставитися дуже важливі цілі, в тому числі і військові.

Ситуація на фронті і наступний президент - прогноз

У нас буде великий шанс прорвати оборону ворога і взяти населений пункт Олешки, дійти до Кінбурнської коси, а там вже і недалеко до Кримського півострова, говорить Росс. Постачання російської армії може припинитися в цей час. У цей період буде хотітися розширюватися, множитися, мати великі перспективи і активну діяльність.

"До слова, Валерій Залужний почне набирати свою міць і силу. Військові в цьому місяці вийдуть на перший план і отримають нові можливості просування. Більш того, вважаю, що наступним президентом після Зеленського буде Залужний", - говорить астролог.

У будь-якому випадку, Марс в знаку Стрільця буде стимулювати до активності. Марс - це вогняна планета, тому військові дії в грудні точно не зупиняться, навпаки, вони можуть тільки посилитися.

Нагадаємо, в питанні проведення виборів під час війни остаточно поставили крапку. Голосування не буде до тих пір, поки в країні не настане мир. Таке рішення прийняли народні депутати 30 листопада, вони підписали відповідний меморандум.

Нагадаємо, також Влад Росс поділився своїми прогнозами щодо повного місяця і молодика в завершується році. Він зазначив, що 27 грудня о 2:33 очікує "холодний повний місяць". У цей час, на його думку, доцільно звернути увагу на важливі події, щоб забезпечити повноту і тепло в будинку.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти