StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти дивне яблуко за 7 секунд: не кожному вдасться розгадати загадку

9 березня 2024, 07:35оновлено 13 березня, 10:43
7057
Доведеться добре постаратися, щоб помітити, де саме заховалося яблуко, яке відрізняється від усіх інших.
Яблоки, загадка
Потрібно знайти дивне яблуко за 7 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, YouTube

Оптичні ілюзії – це дуже складні для розгадування загадки, адже вони заплутують наше мислення і обманюють сприйняття. У таких завданнях важко помітити розгадку з першого разу. Але в той же час їх можна використовувати як хороший спосіб потренувати мозок, адже з кожною новою загадкою наші навички стають досконалішими.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Найкраща перевірка уважності: потрібно за 9 секунд знайти пташку на дереві

Регулярне розгадування головоломок та оптичних ілюзій допомагає розвивати кращі навички вирішення проблем.

відео дня

У наступній загадці потрібно відшукати дивне яблуко, яке заховалося на картинці серед інших яблук, пише jagranjosh. Непросто буде помітити розгадку, адже дуже багато різних деталей відволікатимуть від правильної відповіді.

При цьому завдання потрібно вирішити всього за 7 секунд, що робить його ще складнішим. Доведеться бути максимально зосередженими й не відволікатися ні на що інше, щоб виконати завдання якомога швидше.

На картинці ми бачимо велику кількість яблук. Частина з них червоного кольору, частина – зеленого. Усі червоні фрукти ніяк не відрізняються від інших червоних, а зелені – точно такі ж самі, як інші зелені. Але є один плід, який не схожий ні на одні, ні на інші. Потрібно відшукати відмінне яблуко максимально швидко.

Загадка
Потрібно знайти дивне яблуко за 7 секунд/ YouTube

А після розгадування загадки можете запропонувати її іншим людям зі свого оточення – можливо у них також буде бажання перевірити свою уважність і спостережливість.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Помітити яблуко, яке відрізняється від усіх інших, буде непросто/ YouTube

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти кота за 11 секунд на картинці. Якщо вам вдасться вирішити це завдання за такий короткий проміжок часу, значить ви входите у вузьке коло найкмітливіших і найуважніших людей.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно відшукати число 190, яке заховалося серед чисел 109. Тільки ті, хто має найшвидший погляд і найгостріший розум, переможуть у цьому випробуванні.

Вас також можна зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти