StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Число 190 заховалося серед чисел 109: лише найуважніші зможуть розгадати загадку

6 березня 2024, 07:35оновлено 13 березня, 10:42
Тільки ті, хто має найшвидший погляд і найгостріший розум, переможуть у цьому випробуванні.
Загадка, книга и лупа
Потрібно знайти число 190 серед чисел 109/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, unsplash.com

Оптичні ілюзії – це такий захоплюючий перетин різних сфер, де мистецтво зустрічається з психологією, відкриваючи унікальне вікно в складність людського сприйняття. Такі складні візуальні загадки не лише захоплюють, дивують і дають змогу весело і з користю провести час, а й дають змогу перевірити себе і свої вміння.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Найкраща перевірка уважності: потрібно за 9 секунд знайти пташку на дереві

Розгадування загадок, в основі яких лежать оптичні ілюзії, змушує наш мозок ставати гнучким, підлаштовуватися під складне завдання й залучати нестандартне мислення. Таким чином можна здобувати та удосконалювати ті навички, які потім стануть нам у нагоді в реальному житті, зокрема навичку знаходити рішення у складних ситуаціях та долати проблеми.

відео дня

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати число 190, яке заховалося серед великої кількості чисел 109, пише jagranjosh.

Непросто буде відшукати заховане число, адже воно просто губиться серед величезної кількості інших, відмінних від нього чисел. Від такої картинки точно очі будуть розбігатися.

Ще більше ускладнює завдання те, що його потрібно виконати всього за 11 секунд. Такої кількості часу зовсім небагато, якщо говорити про загадку такого рівня. Доведеться добре постаратися, щоб вийти переможцем у цій грі, і ще й зробити це так швидко, щоб вкластися у запропонований час.

Варто дуже уважно роздивлятися картинку. Адже заховане число може ховатися будь-де. І якщо розслабитися хоча б на мить, то є ризик просто пропустити його і почати рухатися у неправильному напрямку.

Можна обрати найбільш зручну для себе тактику – проглядати числа, рухаючись поглядом або по стовпцях, або по рядках.

Загадка
Потрібно знайти число 190 серед чисел 109/ jagranjosh

А коли завершите розгадувати загадку, можете запропонувати її іншим людям із вашого оточення – можливо їм теж сподобається ідея кинути собі виклик, перевірити свою уважність та швидкість мислення, або ж просто весело провести час за виконанням такого завдання.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити заховане число/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку на швидкість, у якій потрібно знайти літеру С серед G. На розгадування загадки дається всього 60 секунд, що робить її ще складнішою.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти серце серед помідорів за 4 секунди. Серце замасковане настільки добре, що помітити його "неозброєним оком" просто нереально.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти