StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не для того, щоб вішати: навіщо на овочечистці потрібні петельки

5 лютого 2024, 17:45
Багато хто просто навіть не здогадується, що непримітна деталь на овочечистці призначена для вирішення конкретних завдань.
Навіщо на овочечистці петельки
Навіщо на овочечистці петельки / Фото: скріншот YouTube

Овочечистка - для багатьох господинь стала не тільки незамінним інструментом для зняття шкірки з овочів, а й дивовижним помічником в усуненні дрібних незручностей під час приготування.

Багато хто просто навіть не здогадується, що непримітна деталь на овочечистці призначена для вирішення конкретних завдань.

Таємниця петельок на овочечистці

На багатьох моделях овочечисток є бічні петельки, і їхнє призначення може здатися загадковим. Однак досвідчені господині знають, що ці "вушка" не призначені для вішалки. Їх функціональне застосування полягає в позбавленні від вічок на картоплі.

відео дня

Як використовувати петельки?

Перед зрізанням шкірки з картоплі, артишоку або іншого коренеплоду, вставте петельку в вічко (горбок) на поверхні овоча. Легким рухом підтягніть петельку, зачепивши вічко. Тепер ви легко зможете видалити вічко без незручних маніпуляцій ножем.

Ця проста, але надзвичайно корисна функція овочечистки з петельками дасть вам змогу заощадити час і уникнути зайвих зусиль під час приготування овочів.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти