StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не будуть стискати і натирати: секрети вибору зручних жіночих трусів

8 вересня 2023, 11:46
Найзручнішим вважають бавовняну білизну, але це не всі види комфортних трусів.
Види жіночих трусиків
Види жіночих трусиків / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Swealife), Instagram (lava.studio.in)

Вибір жіночих трусів - це більш важливе рішення, ніж здається на перший погляд. Адже вони не тільки слугують елементом гардероба, а й впливають на самопочуття, комфорт і навіть впевненість. Підбір правильних трусів може зробити кожен день комфортнішим, а також підкреслити стиль та індивідуальність.

Як правильно підібрати труси

Використовуйте м'яку сантиметрову стрічку, щоб виміряти обсяг стегон і талії для вибору правильного розміру трусів. Розмір трусів зазвичай вказано на етикетці. Але пам'ятайте, що вони можуть відрізнятися залежно від виробника.

Виберіть труси з м'якого і дихаючого матеріалу, який забезпечує комфорт протягом дня. Бавовняні труси часто вважають хорошим вибором, оскільки вони пропускають повітря і дозволяють шкірі "дихати".

відео дня

Врах*йте якому одяг ви надаєте перевагу. Якщо ви носите облягаючий одяг, можна придбати труси без швів або ж стрінги, які не дуже буде видно під ним.

Скільки трусів має бути у жінки

Кількість трусів, яку повинна мати жінка, може сильно відрізнятися залежно від її уподобань, стилю життя та особистих потреб. Тут немає суворих правил, і кожна жінка вирішує для себе, скільки пар їй потрібно.

Жінки зазвичай мають кілька пар щоденних трусів, які вони носять у повсякденному житті. Кількість може варіюватися від 7 до 14 пар, щоб забезпечити щоденну зміну.

Які труси найзручніші

Зручність трусів залежить від індивідуальних переваг і фізіологічних особливостей кожної жінки. Проте, найзручнішою білизною вважають: боксери, шортики, а також труси з бавовни, з широкою резинкою і високою посадкою. Вони не злазять і не натирають, а також дозволяють шкірі дихати.

Які жіночі труси бувають

Труси-сліпи (бікіні): Це найбільш популярний вид жіночої нижньої білизни. Вони мають середню посадку і помірне покриття сідниць.

Труси-бразиліана: Ці труси мають більш високу посадку, а ззаду вони зазвичай більш вирізані, щоб залишити сідниці більш відкритими.

Труси-стрінги: Це труси з мінімальними задніми частинами, зазвичай складаються з тонких бічних смужок. Бувають декількох видів залежно від варіації задньої частини (Т-стрінги, С-стрінги, V-стрінги, G-стрінги, шортики-стрінги)

Труси-танга: Вони схожі на труси-сліпи, але з більш вузькою задньою частиною, що робить їх менш помітними під облягаючим одягом.

Труси-бойшорти (шортики): Ці труси мають більш широкі бічні частини і більш щільне покриття сідниць. Вони забезпечують більше комфорту та підтримки.

Труси для спорту: Це спеціальні труси, створені для активних видів спорту. Вони зазвичай виготовлені з вологовідвідних і дихаючих матеріалів.

Труси-шорти з високою посадкою: Ці труси мають високу посадку і зазвичай йдуть вище талії. Вони можуть надавати додаткову форму і підтримку животу.

Труси-бріфи: Щось середнє між стрінгами і трусиками, задня деталь яких більш відкрита, ніж в трусиках бікіні, але більш закрита, ніж в стрінгах. Відрізняються від сліпів наявністю гульфика спереду і трохи більш високою посадкою.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти