StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Які труси для чоловіків найкращі: прості поради приголомшать "сильну стать"

7 вересня 2023, 16:12оновлено 8 вересня 2023, 07:07
Будь-який чоловік ‒ в силу власної анатомії - змушений бути, так би мовити, міцним господарником. Главред розібрався, які труси для чоловіків найкращі.
Труси
Труси - дуже важливий елемент одягу чоловіків / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Існує безліч різних стилів і типів трусів для чоловіків, кожен з яких призначений для певних ситуацій, активностей і переваг. Нижче ми трохи розповімо про найпоширеніші види чоловічих трусів.

Які бувають труси для чоловіків

а) боксери (boxers) ‒ широкі і довгі труси. Вони забезпечують хорошу підтримку чоловічому єству і, так би мовити, вентиляцію. Їх часто вважають за краще носити чоловіки, яким потрібно якомога більше свободи рухів;

б) бріфи (briefs) ‒ такі труси мають набагато більш облягаючий крій, ніж у боксерів і короткі штанини;

відео дня

в) сліпи (slips) ‒ сліпи схожі на бріфи, але вони пошиті з набагато більш високою талією і трохи сильніше закривають стегна. Вони забезпечують хорошу підтримку чоловічому єству і при цьому залишаються досить обтягуючими (так що в них цілком можна йти на дискотеку в бар по типу "блакитна устриця");

г) спортивні бріфи (аthletic вriefs) ‒ бріфи, які спеціальне спроектовані спеціально для спортсменів. І мають додаткову підтримку при фізичних навантаженнях і більш продуману вентиляцію;

д) боксери-бріфи (вохег вriefs) ‒ тут все зрозуміло з назви (у цих гібридів є подовжені штанини, що забезпечує комфортну підтримку чоловічому єству і запобігає зайве тертя стегон один об одного).

Труси

Рекомендуємо також прочитати наш матеріал "Як прати речі, щоб вони не збивалися в підковдру: 4 хитрощі, про які знають не всі".

Які труси шкідливі для чоловіків

Важко сказати, що існують прямо такі труси, які шкідливі абсолютно для всіх чоловіків ‒ тому як переваги і комфорт в цьому питанні можуть сильно відрізнятися від людини до людини. Але все ж є кілька рекомендацій з цього питання від фахівців:

Дуже тісні труси - труси, які занадто щільно облягають чоловіче єство, можуть тиснути і обмежувати циркуляцію крові. Це може привести до дискомфорту, подразнення та інше малоприємних речей. Тобто розмір і стиль трусів повинні відповідати вашій фізіології і перевагам.

Труси з синтетичних матеріалів - скажімо, такі можуть привести до надмірного потовиділення і подразнення шкіри. Тобто рекомендується вибирати труси з натуральних матеріалів ‒ наприклад, з бавовни. Вони спочатку більш легкі і комфортні.

Труси із занадто тісною еластичною гумкою - такі труси можуть обмежувати циркуляцію крові і викликати дискомфорт. Тобто краще вибирати труси з м'якими і еластичними гумками.

Труси

Для чого Дірка в чоловічих трусах

Природно, мова йде не про дірку, так би мовити, в форматі ‒ "запраних трусів дірява бавовна". А про дірку фабричну. Вона також відома як "мушка" або "портулак". І призначена для полегшення процесу відвідування туалету. Повідомляється, що дірка дозволяє чоловікові робити необхідні процедури в туалеті ‒ при цьому не знімаючи повністю труси. Таким чином, вона забезпечує зручність і швидкість при використанні туалету ‒ особливо в платних туалетах або при ситуаціях, коли немає можливості повністю роздягнутися. Тобто чоловіки можуть просто розстебнути ширінку (на блискавку або кнопках) в області дірки. Потім справити фізіологічну нужду, а потім закрити її назад. Це, в кінцевому підсумку, дозволить уникнути деяких незручностей і скоротити час на похід в туалет.

Вас можуть зацікавити такі тексти:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти