StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Знайти кота у траві за 9 секунд зможуть лише одиниці: оптична ілюзія високої складності

29 лютого 2024, 12:31оновлено 29 лютого, 23:51
420
Важко буде помітити, де ж саме заховався хвостатий домашній улюбленець, адже схованку він собі вибрав хорошу.

Кот, загадка
Потрібно знайти кота у траві за 9 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, burnspet.co.uk

Оптичні ілюзії – це складні загадки, які випробовують нашу кмітливість і змушують використовувати всю свою уважність. У наш час оптичні ілюзії набули дуже великої популярності, адже це хороший спосіб весело і цікаво провести вільний час, і водночас гарний метод покращити свої навички та загострити спостережливість.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Лише люди з орлиним зором знайдуть собаку в печері за 6 секунд: складна оптична ілюзія

відео дня

Розгадування таких загадок – це можливість кинути собі виклик і перевірити свої здібності, при цьому щоразу покращуючи їх.

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати котика, який заховався серед трави, пише jagranjosh. Непросто буде зрозуміти, де саме схованка кота, адже він замаскувався дуже добре.

Доведеться бути максимально уважними, щоб розгадати хитрість цього котика і відшукати його схованку.

Але завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати всього за 9 секунд, що буде під силу не кожному.

З першого погляду може здаватися, що жодної живої істоти на картинці немає. Але це саме той випадок, коли не варто вірити своєму першому враженню. Котик точно присутній на зображенні, але він намагається робити все, щоб його не помітили.

Загадка
Потрібно знайти кота у траві за 9 секунд/ burnspet.co.uk

Потрібно дуже уважно оглянути кожен закуток картинки, щоб не пропустити правильну відповідь. Щоб легше було шукати, можна уявно поділити картинку на квадрати, і кожен з цих квадратів оглядати окремо.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Помітити кота буде важко/ burnspet.co.uk

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти літеру С серед G. На розгадування загадки дається всього 60 секунд, що робить її ще складнішою.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти собаку в печері за 6 секунд. Собаку буде складно відшукати, адже він буквально злився з усім, що його оточує.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти