StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 12 лютого: для чого не підходить цей день

11 лютого 2024, 20:16
521
Фінансово цей день не є активним, рішення краще відкласти.
Місячний календар на 12 лютого
Місячний календар на 12 лютого / Колаж Главред, фото Instagram (mathias.koch_)

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 12 лютого згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

12 лютого - Місяць, що зростає. З 09:09 - 4-й день місячного циклу. Місяць у Рибах.

Вплив Місяця на людину 12 лютого

Сьогодні можуть виникнути спокуси, можливо, навіть постане перед вами вибір між добром і злом, і вас може затягнути в негативне рішення. У другій половині дня ймовірні конфліктні ситуації, і настрій може погіршитися. Необхідно зберігати спокій, уникати конфліктів та ігнорувати провокації.

відео дня

Вплив Місяця 12 лютого у сферах життя

Бізнес і гроші: У сфері бізнесу і фінансів ваші зусилля щодо поліпшення діяльності підприємства окупляться швидко і принесуть значні результати. Рекомендується зайнятися спокійною роботою з інформацією, документами та архівами. Не варто починати нові справи або підписувати договори сьогодні, краще відкласти це на сприятливіший час.

Перегляд стану справ дасть змогу виправити помилки, але сьогодні останній шанс у цьому місячному циклі. Фінансово цей день не є активним, рішення краще відкласти. Можливі затримки з фінансовими надходженнями. У сфері здоров'я необхідно звернути увагу на нездужання або хвороби, що почалися, щоб запобігти ускладненням.

Здоров'я: Сьогодні корисно відвідати сауну, лазню або прийняти ванну з морською сіллю для нейтралізації негативної енергії. Прогулянка на природі або насолода музикою також будуть сприятливими.

Стрижка волосся: Стрижка волосся буде корисною для зміцнення здоров'я у зв'язку зі зростанням Місяця.

Стосункиі шлюб: Вважається, що цей день не підходить для укладення шлюбу або заручин, оскільки може призвести до конфліктів і непорозумінь. У стосунках краще займатися тихими домашніми справами або провести час із сім'єю.

Сон у ніч на 12 лютого

Сни, в яких фігурують батьки, можуть бути вказівкою на вирішення спадкових проблем. Особливу увагу слід приділяти снам, що попереджають про небезпеку.

Порада на 12 лютого за місячним календарем

Групова робота не рекомендується через можливу негативну енергію, а також слід піклуватися про природу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти