StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп із 12 до 18 лютого: що чекає на кожен знак у День святого Валентина

11 лютого 2024, 14:01
1661
Особисте життя Риб скоро опиниться під прикриттям, але це не означає, що їм не пощастить і вони не отримають задоволення.
Любовний гороскоп на тиждень з 5 по 11 лютого для всіх знаків
Любовний гороскоп на тиждень з 12 до 18 лютого для всіх знаків / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

У цьому тексті ми зануримося у світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати на кожен зі знаків зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 12 до 18 лютого?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Мрії можуть збуватися просто зараз, Овни! Це особливо добре, якщо ви святкуєте День святого Валентина. Можливо, ви отримаєте від свого коханого все, чого бажали в емоційному плані. Ваші почуття можуть бути підтверджені, а ваш розум поважають так, як ви завжди сподівалися, незалежно від того, озвучували ви цю надію чи ні. Усвідомлення того, що ви повністю прийняті своїм коханим просто за те, що є своїм справжнім "я", - це, безумовно, втілення мрії. Самотні? Є маса ознак того, що хтось звернув на вас увагу в соціальних мережах або в додатку для знайомств. З цією людиною варто познайомитися - будьте відкриті.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Цього тижня ви можете бути настільки зайняті сходженням на гору професійного успіху, що у вас залишиться мало часу на романтичні можливості або розвиток наявних стосунків. Не виключено, що ваш коханий подумає, що ви холодні або відсторонені від нього через те, що ви зосередилися на інших поточних проєктах. Приділіть час і нагадайте їм, що якщо ваша увага зосереджена десь іще, це не означає, що ви не любите одне одного. Потай, однак, навіть необхідність робити це може вас дратувати. Одиначка? Цього тижня ви думаєте тільки про свої кар'єрні перспективи.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Ви покладаєте великі надії на кохання - і не дарма! Оскільки в п'ятницю Венера і Марс опиняться у вашому 9-му Будинку польотів, космічні закохані подарують вам особливий заряд віри і впевненості в собі, коли йтиметься про романтичні справи. Ні з ким не зустрічаєтеся в даний момент? Не втрачайте пильності, адже ви можете зустріти когось особливого, поки займаєтеся академічним або духовним розвитком. Ця людина може з'явитися у вашому житті як мудра і по-справжньому оригінальна. Ви будете на гачку! Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, то ви і ваш коханий можете запланувати поїздку за кордон. Це було б так романтично!

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Тут стає спекотно, Рак, і не тільки в цьому сенсі. Цього тижня ви можете віддатися еротичному збудженню, це вже точно. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то ви і ваш коханий готові дослідити глибший інтимний зв'язок, у якому ви розкриватиметеся потенційно безліччю різних способів. Ви можете зміцнити як ментальний зв'язок, так і фізичний. Ви поки самотні? Можливо, до вас звернеться хтось, хто дуже чітко позначить свій інтерес. У будь-якому разі, ви і любовний інтерес можете відчути сексуальний, майже нав'язливий потяг одне до одного. Найімовірніше, ви не зможете ігнорувати це, але будьте обережні!

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Це буде дуже смачний час для вас у сердечних справах. Хоча на початку тижня ви і ваш партнер можете посваритися, завдяки напористому Марсу, який увійшов у ваш сектор стосунків і посилює напружений Плутон, ви обидва швидко зрозумієте, що, найімовірніше, справжнім винуватцем є прихована сексуальна напруга або незадоволеність. З'ясувавши це, ви зможете вирішити проблему. І тоді все піде як по маслу! Венера увійде у ваш сектор стосунків у п'ятницю і з'єднається з Плутоном у суботу - до цього часу сила кохання візьме гору. Одиначка? Ви можете відкрити в собі нові можливості для романтичних партнерів. Дивне, але радісне кохання вже на горизонті.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Цей День святого Валентина може стати одним із найприємніших для вас за останній час! Венера проводить останні дні у вашому романтичному секторі, а у вівторок з'єднається з магічним Нептуном у вашому секторі партнерства. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то можете розраховувати на відчуття справжньої казки з найщасливішим результатом. Якщо ви самотні, вам не варто турбуватися про свій романтичний статус. Насправді, ви можете довіритися Всесвіту, що все так, як має бути. Ви знаєте, що ваша друга половинка вже в дорозі.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Любов витає в повітрі, незалежно від того, самотні ви, прив'язані чи перебуваєте десь між ними! Цієї середи Марс і Плутон зіткнуться у вашому романтичному секторі, і на горизонті замаячить день ультрасексуальних стосунків. Якщо ви самотні, не варто сумніватися в тому, що вам вдасться домогтися свого. І практично немає сенсу навіть намагатися чинити опір своїм почуттям до вас, тому що космос вболіває за цей любовний зв'язок. Потім, у суботу, Венера з'єднається з Плутоном. Нинішній любовний зв'язок може стати глибшим, ніж ви могли припустити. Оскільки все це відбувається у Водолії, сприятливі незвичайні, нетрадиційні любовні зв'язки.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Цього тижня вам доведеться багато чого владнати в домашніх справах - особливо якщо ви вже перебуваєте в партнерстві. На щастя, і ви, і ваш коханий маєте бути однаково зацікавлені в тому, щоб усе владнати. Проте, щоб вирішити дилему, пов'язану з будинком або нерухомістю, може знадобитися унікальний підхід. Нестандартне мислення стане чудовим способом розв'язати проблему й одночасно скрасити любовні стосунки. Якщо ви самотні, то перш ніж вкладати гроші в когось нового, варто переконатися в тому, що ваше домашнє оточення гармонійне і щасливе. У вас все вийде!

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Що більше ви думаєте про кохання, то більше воно благословляє ваш світ. Можливо, це і маніфестація, але в цьому є частка істини. Ви нічого не втрачаєте, якщо спробуєте! Однак замість того, щоб зосередитися на тому, чого вам бракує в любові, вам потрібно перебудувати свої думки й зосередитися на тому, що у вас є. Ви також можете міркувати про бажану любовну ситуацію, ніби вона вже стала реальністю. Що більше уваги ви приділяєте цим думкам, то більша ймовірність того, що вони стануть реальністю. Думайте відповідно! Або ж вам належить ухвалити конкретне рішення, що стосується вашого особистого життя. Ви можете зробити це без вагань.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Коханий або любовний інтерес явно зацікавлений у вашому професійному успіху - можливо, навіть більше, ніж ви самі! А можливо, вони просто більше за всіх уболівають за вас. Якщо це так, то ви, безсумнівно, відчуєте й оціните його любов, коли максимально використовуватимете свої поточні можливості для заробляння грошей. Однак не виключено, що ця людина починає бачити у вас свого роду цукрового татуся чи матусю, який фінансуватиме всі її проєкти. Обережно! Любов не повинна ґрунтуватися на вашому особистому успіху. Якщо їхню прихильність так легко купити, у вас може не бути того романтичного майбутнього, яке ви хотіли б мати з цією людиною.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Цього тижня у вашому любовному житті відбудеться багато "клацань, трісків і ударів" - незалежно від того, який ваш поточний статус стосунків. Для початку, у вівторок у ваш знак увійде Марс, який додасть вам сексуальної гостроти і здатності сміливо і впевнено домагатися того, чого і кого ви хочете. У п'ятницю до вашого унікального знаку увійде Венера, і ви станете ще привабливішими, ніж зазвичай! Якості, які, як вам здається, можуть здатися дивними або непривабливими, насправді виявляться найпривабливішими для інших. Обидві планети також з'єднаються з Плутоном, посилюючи вашу силу волі доти, доки ви не зможете практично стрясати землю в кращий для вашого серця бік. Ось це так!

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Ваше особисте життя скоро опиниться під прикриттям, але це не означає, що вам не пощастить і ви не отримаєте задоволення. Насправді, найімовірніше, все буде навпаки. Просто вас і вашого коханого більше цікавить ваш власний любовний міхур! Ви можете виявити, що, відгородившись від решти світу, ваш роман може перерости в щось глибше, ніж ви припускали. Якщо ви самотні, це тиждень, коли можна провести глибокий пошук і зцілення душі. Ви зможете звільнитися від підсвідомих шаблонів, які, можливо, заважають вам відчути любов, на яку ви заслуговуєте.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти