StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на 12-18 лютого: у кого цього тижня складеться все якнайкраще

11 лютого 2024, 21:04
Карти цього тижня закликають Лева не зупинятися на досягнутому.
Гороскоп Таро на Тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків зодіаку на тиждень з 12 по 18 лютого карти Таро пророкують різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Десятка Кубків

Цього тижня у вашому домашньому світі все складається якнайкраще! Десятка Кубків - дуже позитивна карта, що означає піднесений настрій і успішні стосунки. Можливо, ви проведете більше часу з сім'єю, ніж зазвичай, а можливо, розквітнете в сердечних справах. Знайдіть час, щоб озирнутися навколо і подякувати за всі благословення, які приходять до вас. Не так уже й часто нам вдається ширяти на дев'ятій хмарі, тож насолоджуйтеся кожною секундою!

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Шістка Кубків

Шістка Кубків пов'язана з впливом минулого на сьогодення. Цього тижня вас закликають проаналізувати, чи не прив'язані ви якимось чином до свого минулого. Хоча це правда, що іноді нам необхідно дивитися в дзеркало заднього виду, щоб ухвалювати рішення в сьогоденні або майбутньому, ми можемо легко застрягти в минулому, якщо не будемо обережні. Не дозволяйте ностальгії або спотвореним спогадам заважати вам досягати прогресу і цінувати те, що відбувається тут і зараз. Дозвольте своєму минулому стати джерелом поліпшення, а не застою.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Сімка Мечів

Ви можете бігти, але не можете сховатися цього тижня! Сімка Мечів визнає, що ви, можливо, намагаєтеся уникнути ситуації, з якою краще зіткнутися віч-на-віч. Ви відкладали важку розмову з другом? Ви ще не готові поговорити з партнером про те, куди рухаються ваші стосунки? Ви дозволяєте професійній напрузі наростати, замість того щоб вирішувати її? Пам'ятайте, що ухилення від вирішення проблеми не зробить її кращою. Ба більше, це може навіть погіршити ситуацію. Час вирішувати це питання настав.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Сила

Карта "Сила" сигналізує про те, що у вас є внутрішня стійкість, необхідна для того, щоб витончено впоратися з важкою ситуацією у вашому житті. Легко загубитися в емоціях, таких як гнів, смуток, страх або сором, але цього тижня вас закликають піднятися над ними і зберігати спокій у важку хвилину. Не дійте, керуючись низинними інстинктами. Натомість прийміть свою більш жалісливу сторону, яка прощає. Це дасть вам змогу стати мовчазним воїном, який контролює не тільки себе, а й ситуацію.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Трійка Пентаклей

Трійка Пентаклей хоче визнати, що ви на правильному шляху! Ви працюєте над чимось новим просто зараз? Ця карта закликає вас не зупинятися на досягнутому. Незалежно від того, наскільки грандіозною є ця ідея, у вас є навички та можливості, щоб втілити її в життя. Цей тиждень - час зробити домашню роботу і підготуватися, створивши всеосяжний план, якщо у вас його ще немає. І не бійтеся звертатися по допомогу до інших - робота в команді може завести вас далі, ніж ви очікуєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Лицар Мечів

Можливо, цього тижня вас уже ніхто не зупинить... але чи добре це? Лицар Мечів - це карта, що застерігає від того, щоб домагатися бажаного за будь-яку ціну. Так, амбіції - це добре, але тільки в тому випадку, якщо ви спочатку обміркували всі проблеми і наслідки. Перш ніж зробити свій крок, вивчіть усі змінні. Що ви отримаєте? Що ви можете втратити? Чи будете ви нехтувати оточуючими в гонитві за своєю метою? Розуміння тонкої грані між рішучістю й одержимістю може вберегти вас від можливих головних болів у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Паж Мечів

Якщо ви чекали знака, щоб приступити до здійснення задуманого, то ось він! Паж Мечів вказує на те, що ви сповнені енергії і натхнені новим проектом або починанням. Питання в тому, чи зможете ви зберегти цей безмежний ентузіазм, коли почнете діяти? Який би напрямок ви не обрали в житті, завжди знайдуться перешкоди, які вам доведеться подолати, але нехай це вас не зупиняє. Знайте, що, слідуючи своїм захопленням, ви зможете зберегти цей імпульс.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Четвірка мечів

Відпочивайте, міркуйте і відновлюйтеся. Саме таке послання несе вам Четвірка Мечів цього тижня. Можливо, нещодавно ви зіткнулися з важкою ситуацією, наприклад, із втратою роботи, розривом стосунків або проблемами, пов'язаними з грошима. Це питання забрало у вас багато сил, і зараз ви, можливо, почуваєтеся розумово, фізично, емоційно та духовно виснаженими. Знайдіть час, щоб відновити сили та зарядитися енергією. Важливо дати собі можливість відновити сили - це допоможе вам повернутися у світ з оновленим духом і новими перспективами.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Колесо Фортуни

Колесо Фортуни нагадує вам цього тижня, що життя сповнене злетів і падінь. Якщо ви переживаєте складний період у своєму житті, ця карта може віщувати його закінчення. Якщо ж ви переживаєте благополучний період, то незабаром все може повернутися на круги своя. Не нарікайте на зміни - це природна частина зростання і життя. Кожен досвід, який ви отримуєте, служить меті у вашому розумінні себе і своїх ситуацій. Нехай ця карта послужить вам нагадуванням про те, що потрібно приймати припливи і відливи життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Лицар Жезлів

Лицар Жезлів - імпульсивна карта, що вказує на почуття занепокоєння, яке може призвести до потрясінь у вашому житті. Цього тижня вам пропонується поглянути на рішення, з яким ви зіткнулися, і подумати про наслідки поспішних дій. Можливо, ви вже готові до вибору шляху, але, можливо, вам варто ще раз подумати, перш ніж стрибати. Це нелегко зробити, коли ви чимось захоплені, але ця карта служить нагадуванням про те, що добре продуманий план сприяє довгостроковому успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Шістка Мечів

Це може бути тиждень, коли ви нарешті відпустите те, що висіло над вами занадто довго. Шістка Мечів слугує нагадуванням про те, що, хоча це може бути важко, іноді у нас немає іншого вибору, окрім як вийти зі складної ситуації. За що ви трималися, що заважало вам створити для себе світле майбутнє? Настав час забути про це раз і назавжди. Це буде нелегко, але, зрештою, це правильне рішення.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Двійка Мечів

Двійка Мечів вказує на те, що зараз ви можете відчувати напад нерішучості. Можливо, ви настільки не впевнені в тому, як вчинити, що активно відкладаєте вирішення цього питання. Цього тижня вам нагадають, що, як би ви не намагалися уникнути цієї ситуації, вона просто так не зникне. Замість того щоб зациклюватися на наслідках ухвалення неправильного рішення, подумайте, що може статися, якщо ви взагалі не ухвалите жодного рішення. Бездіяльність часто може призвести до більш серйозних проблем у майбутньому.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти