StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 18 січня 2024 року: для кого цей день виявиться несприятливим

17 січня 2024, 19:02
Уникайте перевантажень на роботі і будьте обережні в спілкуванні з керівництвом, щоб не потрапити під критику.
Місячний календар на 18 січня 2024 року
Місячний календар на 18 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (sky.affect)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 18 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

18 грудня - перша чверть. З 11:16 - 9-й день місячного циклу. Місяць у Тельці.

Вплив Місяця на людину 18 січня

У наступаючому періоді передбачається перехід до нової фази розвитку або до початку нових і важливих підприємств, тому необхідна своєчасна підготовка і готовність змінювати тактику. Може виникнути коливання настрою. Цей день не сприятливий для тих, хто схильний до повільності; намагайтеся стимулювати себе до активності. Для досягнення успішних результатів у сьогоднішніх справах важливо відмовитися від особистих амбіцій і залучити нових партнерів і союзників до своїх планів. У цей час відбуваються зміни у стосунках в колективі, тому потрібна стриманість, обачність і розсудливість.

відео дня

Вплив Місяця 18 січня по сферах життя

Бізнес і гроші: День, наповнений стресами і високою напругою. Уникайте перевантажень на роботі і будьте обережні в спілкуванні з керівництвом, щоб не потрапити під критику. Сьогодні корисно працювати в команді і шукати нових партнерів. Разом з тим, стосунки в колективі можуть бути нестабільними. Судові справи, ймовірно, схильні вирішуватися на вашу користь. Утримайтеся від великих фінансових операцій, зосереджуйтеся на вирішенні дрібних фінансових питань.

Здоров'я: Зверніть увагу на своє здоров'я, щоб уникнути ускладнень і довгострокових нездужань. Дотримуйтесь помірності в харчуванні. Розвантажувальний день, включно зголодуванням, може бути корисним, також займайтеся очищенням організму. Корисно зайнятися приготуванням лікарських препаратів, особливо комплексних.

Стрижка волосся: Виберіть зручний час для відвідування перукарні! Сьогодні сприятливий для стрижки, сприяючи здоров'ю вашого волосся і загальному благополуччю.

Стосунки та шлюб: День, що передбачає каяття, покаяння і прощення гріхів іншим.

Сон в ніч з 17 на 18 січня

Сон може нести в собі важливі знаки і вказівки на ваше справжнє призначення. Можливо, вам вдасться розкрити сенс свого життя і зрозуміти, для чого ви народилися.

Порада на 18 січня за місячним календарем

Можливі несподівані повороти подій, конфлікти і надзвичайні ситуації. Обмежте контакти з водою до необхідного мінімуму з гігієнічної та господарської точок зору. Утримайтеся від вживання алкоголю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти