StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 17 жовтня 2023: у другій половині дня підготуйтеся до конфліктів

16 жовтня 2023, 10:00оновлено 17 жовтня 2023, 11:23
556
День підходить для прояву милосердя і співчуття як до себе, так і до оточуючих.
Місячний календар 17 Жовтня
Місячний календар 17 жовтня / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Astrology Notes), flickr (Lali Masriera)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 17 жовтня згідно з місячним календарем.

Який сьогодні місячний день

17 Жовтня - зростаючий Місяць. До 10:27 ночі - 3-й день місячного циклу. Місяць у Скорпіоні.

Можливо, вам буде цікаво: Китайський гороскоп на завтра 18 жовтня 2023: Щуру - неприємності, Тигру - гроші в борг.

відео дня

Вплив місяця на людину 17 жовтня

Завтра можуть виникнути спокуси, можливо, ви постанете перед вибором між правильним і небажаним, і, при прийнятті рішення, у спокусі можна вибрати негативний шлях. У другій половині дня існує збільшена ймовірність виникнення конфліктів і настрій може погіршитися. У будь-якому випадку намагайтеся зберігати спокій, уникати розбіжностей і не вступати в провокації.

Вплив Місяця 17 жовтня по сферах життя

Бізнес і гроші: Ваші зусилля, спрямовані на покращення підприємницької діяльності, можуть окупитися швидко і приносити значні блага. Цей день сприятливий для спокійної роботи з документами, інформацією та архівами. Однак починати нові справи або підписувати договори завтра не рекомендується. Краще відкласти починання на більш вдалий час.

Здоров'я: Якщо у вас починають проявлятися хвороби, слід звернути на них увагу і почати лікування, щоб уникнути ускладнень. Завтра добре б провести час в сауні, лазні або ванній з морською сіллю, такі водні процедури можуть відновити ваші сили і нейтралізувати негативну енергію. Спробуйте провести день на свіжому повітрі або хоча б зробити спокійну прогулянку в парку. Також насолоджуйтеся самотністю, послухайте хорошу музику.

Стрижка волосся: Завтра зустріч з перукарем буде актуальною, оскільки волосся росте швидше під час зростаючого Місяця, і стрижка може сприяти зміцненню здоров'я.

Стосунки та шлюб: День, насичений внутрішнім спокоєм, і легко вступати в близький контакт з оточуючими. Це відмінний час для занять домашніми справами, спокійного відпочинку в колі сім'ї і приємних прогулянок на свіжому повітрі. Не варто ініціювати активні обговорення, тому що день не віщує сприятливості для таких заходів. Навпаки, він підходить для прояву милосердя і співчуття як до себе, так і до оточуючих. Вважається, що цей день не найсприятливіший для одруження і заручин. В іншому випадку, ваше сімейне життя може зіштовхнутися зі сварками і відсутністю гармонії. Можливо, ви відчуєте самотність у стосунках, а будинок може стати місцем холоду і незгоди.

Сон в ніч з 16 на 17 жовтня

У ваших снах можуть виникнути образи батьків. Це можна зрозуміти як натяк на необхідність розглянути, які проблеми та труднощі ви могли успадкувати від них, і почати працювати над їх вирішенням. Якщо у мріях ви бачите ситуації, які здаються небезпечними, це може бути застереженням, яке закликає бути особливо уважними та обережними в реальному житті.

Порада на 17 жовтня за місячним календарем

Завтра не рекомендується брати участь у групових заходах, оскільки негативна енергія, присутня в цей день, може сприяти конфліктам та зіткненням. Буде розумніше проявити дбайливе ставлення до навколишньої природи і утриматися від дій, таких як зрив квітів і вирубка дерев.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти