StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень 15-22 жовтня: Леву - новий початок, Рибам - розчарування

15 жовтня 2023, 13:01оновлено 16 жовтня 2023, 19:09
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (відповідь у ТАРО, Be Inspired)

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 15-22 жовтня карти Таро пророкують різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Ієрофант

На цьому тижні ви можете виявити себе прихильником нової справи! Ієрофант - це карта, що представляє систему вірувань і традицій. Можливо, ви відчуваєте себе загубленим, безцільним і нужденним у напрямку. Якщо ви думали про те, щоб приєднатися до нової групи, то зараз саме час! Опинившись в оточенні людей схожого складу розуму, ви зможете знайти ту спільність, якої так не вистачало. Ці однодумці можуть стати потужним джерелом підтримки в процесі становлення особистості.

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Місячний календар 17 жовтня 2023: у другій половині дня підготуйтеся до конфліктів.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Лицар мечів

Можливо, на цьому тижні вас вже ніхто не зупинить... але чи добре це? Лицар мечів - це карта, що застерігає від того, щоб домогтися бажаного за всяку ціну. Так, це добре, коли ви володієте непохитним честолюбством, але тільки в тому випадку, якщо спочатку розглянули всі проблеми і наслідки. Перш ніж зробити свій крок, вивчіть усі змінні. Що ви придбаєте? Що ви можете втратити? Чи будете ви нехтувати оточуючими, прагнучи до своєї мети? Розуміння тонкої межі між рішучістю та одержимістю може уникнути можливого головнрго болю у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Верховна жриця

Верховна Жриця - це карта, пов'язана перш за все з інтуїцією. На цьому тижні вас закликають попрацювати над своїми проникливими здібностями, щоб відточити вміння чути внутрішній голос і отримувати послання від свого несвідомого розуму. Ви вийшли з рівноваги в якійсь області свого життя? Ви не впевнені в тому, що перебуваєте на правильному шляху в тій чи іншій ситуації? Ця карта закликає вас звернутися до своєї внутрішньої мудрості, оскільки відповідь, яку ви шукаєте, вже є всередині вас.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Маг

Цього тижня пропонується розкрити свій потенціал! Маг усвідомлює, що весь світ знаходиться під рукою, тому що у вас є все необхідне для того, щоб отримати бажане. На цьому тижні ви покликані привести це потужне джерело внутрішньої магії у відповідність з цілями - все дійсно може статися! Шукаєте нову роботу? Намагаєтесь зав'язати романтичні стосунки? Намагаєтесь покращити свій грошовий потік? Не бійтеся йти до мети, тому що зараз ви - машина для маніфестації!

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Туз жезлів

Якщо ви чекали від Всесвіту якогось знака, то це він! Туз жезлів уособлює новий початок і весь потенціал, пов'язаний з новим починанням. На цьому тижні пропонується почати новий шлях або проект, який ви пристрасно бажали, але ще не реалізували. Використовуйте цей час для того, щоб зробити перші кроки на шляху до досягнення цієї мети. Немає необхідності робити величезні стрибки вперед - навіть невеликий крок вперед все одно є кроком до успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Туз мечів

Настав момент прориву! Туз мечів сигналізує про те, що туман розсіюється, і на цьому тижні ви отримуєте більшу ясність розуму. Може виникнути відчуття, що ви дивитеся на світ через абсолютно нову лінзу, яка допоможе подолати шум і дістатися до суті справи. Може ситуація не така, якою здається? Хтось обманює вас? Може ви обманюєте себе? Вам надається можливість прояснити ситуацію і побачити, як все йде насправді.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Два кубки

Двійка кубків говорить про те, що на цьому тижні для вас на першому місці буде партнерство. Це може бути як романтичне партнерство, так і професійне. Навіть якщо ваші стосунки з цією людиною перебувають на початковій стадії, вони мають потенціал перерости в щось, що принесе обом довгострокову користь. Приділяйте час розвитку цих стосунків зараз, радіючи тому, що об'єднані зусилля і взаємне захоплення приведуть вас обох далеко вперед.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Шістка жезлів

Цього тижня перемога буде за вами! Шістка жезлів - це карта рішучості та честі. Вона вказує на те, що ви не тільки наполегливо працювали і досягли поставлених цілей, але і починаєте отримувати за це визнання. Чи отримали ви похвалу від вищого керівництва вашої компанії за роботу над проектом? Ви ввели новий режим харчування, і оточуючі звернули на це увагу? Можливо, ви схильні відмахнутися від такого роду визнання, але зараз не час боятися. Це нормально, коли ваші досягнення визнають, тому насолоджуйтесь цим моментом.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Шістка пентаклів

Цього тижня ви можете відчути себе зобов'язаним зробити більше для інших. Шістка пентаклей - карта щедрості, благодійності, віддачі та отримання. Це може свідчити про те, що ви можете надати комусь фінансову підтримку. Однак це може бути і час, коли ви проявляєте душевну щедрість, допомагаючи комусь переїхати, даючи поради або надаючи вкрай необхідну підтримку коханій людині, яка переживає важкий період. Деякі з найцінніших подарунків, які ми даруємо іншим, є безкоштовними.

Гороскоп Таро на тиждень - Козоріг

Карта: Десятка мечів

Десятка мечів говорить про те, що зараз ви переживаєте хворобливий період. Можливо, вас зрадили, або ви переживаєте період, коли все падає на вас. Такі переживання ніколи не бувають приємними, але цього тижня закликають зосередитися на новому початку, який може звільнити місце для завершення. Навіть якщо вам здається, що ви досягли дна, втішайтеся тим, що далі йти нікуди, крім як вгору. Пам'ятайте, що перешкоди можуть бути замаскованими можливостями.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Двійка мечів

Двійка мечів вказує на те, що в даний момент ви можете відчувати напад нерішучості. Більш того, можливо, ви настільки не впевнені в тому, як вчинити, що активно відкладаєте вирішення цього питання. Цього тижня вам нагадають, що як би ви не намагалися уникнути цієї ситуації, вона просто так не зникне. Замість того, щоб зациклюватися на наслідках прийняття неправильного рішення, подумайте, що може статися, якщо ви взагалі не приймете жодного рішення. Бездіяльність часто може призвести до більш серйозних проблем у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Дев'ятка мечів

Дев'ятка мечів вказує на те, що зараз ви переживаєте якусь втрату або розчарування. Це може бути щось, що ви передбачили, або щось раптове і несподіване. Як би там не було, цей стрес тисне, і, можливо, вам здається, що ви ніколи не оговтаєтеся від цієї ситуації. Витратьте необхідний час на те, щоб пережити горе і зцілитися, пам'ятаючи про те, що, незважаючи на те, що пережите надзвичайно важко, ви зможете рухатися далі і розвиватися на основі цього досвіду.

Джерело

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти