StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як зробити черствий хліб м'яким: Клопотенко показав трюк, який допоможе всім

11 березня 2024, 12:54оновлено 11 березня, 16:41
454
Главред розповість, як повернути м'якість не свіжому хлібу, коли він уже затвердів.
Як зробити черствий хліб м'яким
Як зробити черствий хліб м'яким / колаж: Главред, фото: скріншот

Хліб - продукт, який є практично в кожному домі. Однак цей борошняний виріб досить швидко псується і втрачає колишню м'якість. І все ж навіть у цьому випадку його "життя" можна продовжити. Ми розповімо, як розм'якшити чорний хліб, коли він уже затвердів.

Як зробити черствий хліб м'яким

Відомий в Україні кухар Євген Клопотенко, який славиться своїми ексклюзивними рецептами і всілякими лайфхаками розповів, що робити з черствим хлібом, коли він затвердів.

На своїй сторінці в ТікТок він розповів, що такий хліб можна "реанімувати". Для цього необхідно взяти скибку хліба, покласти його в тарілку, потім змастити невеликою кількістю води.

відео дня

Коли хліб буде оброблений водою, його необхідно накрити другою тарілкою і поставити в мікрохвильовку. У тому разі, якщо мікрохвильовки немає, можна скористатися духовкою. Трохи прогрівши хліб у мікрохвильовці або духовці, ви побачите, як він знову стане м'яким, ще й теплим.

Хто такий Євген Клопотенко?

Клопотенко Євген Вікторович – український шеф-кухар, ресторатор, громадський активіст, блогер та телеведучий. Співзасновник ресторану "Сто років тому вперед" (Київ) і бістро "Інші" (Львів), автор популярного в Україні кулінарного сайту klopotenko.com, пише Вікіпедія.

Дивіться відео про те, як розм'якшити хліб:

@klopotenko_chef Не викидайте черствий хліб! Я покажу, як зробити його м'якеньким ? #лайфхак#тіктоклайфхак#тіктокукраїна#українськакухня♬ Шо З-Під Дуба - DakhaBrakha


Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти