StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як відмити пластикове підвіконня: універсальний засіб за копійки

22 липня 2024, 18:10
680
Нерідко у господинь виникає запитання, чим відмити пластикове підвіконня від плям та забруднень. Декілька хитрощів з легкістю вирішать цю проблему.
уборка
Чим відмити складні забруднення з підвіконня / Колаж: Главред, фото: скріни з відео

Пластикові підвіконня хоч і досить зручні, але у господинь рано чи пізно виникають труднощі з миттям плям, які не видаляються під час звичайного вологого прибирання. Хоча багато хто одразу хапається за агресивні засоби та професійну хімію, у статті Everest розповіли, чим можна почистити білий пластик підвіконня або вікон без зайвих витрат.

Чим мити пластикові вікна та підвіконня

Для того, щоб швидко та ефективно відтерти плями з пластику фахівці радять зробити мильний розчин у теплій воді за допомогою струйки рідини для миття посуду, або рідкого засобу для миття вікон. Тканину, або губку, що не дряпається промокніть у цьому засобі і рясно протріть підвіконня чи вікно, після чого залиште його на 5 хвилин. Коли визначений час мине, протріть стійкий бруд з вже очищеної ділянки.

Чим можна вибілити пластикове підвіконня

Якщо на підвіконні залишаються яскраві плями або воно помітно пожовтіло, можна спробувати ще одну пораду - відбілити його. Для цього потрібно взяти перекис водню. Схема його використання така ж як у мильного розчину - нанесіть губкою перекис на поверхню, залиште на декілька хвилин і протріть вологою ганчіркою.

відео дня

Як відмити пластикові вікна від жовтизни у домашніх умовах

Ще один ефективний засіб для боротьби з жовтизною на пластику це суміш соди, прального порошку та води. Змішайте 1 столову ложку соди з 1 столовою ложкою прального порошку та залийте це 1 літром теплої води. Отриманий розчин розподіліть по пожовтілій поверхні та не змивайте протягом кількох годин. Лише коли пройде визначений час можна протерти пластик.

Що таке Everest?

Everest - британська компанія, що займається консультуванням, проектуванням, виготовленням та монтажем вікон і дверей. Спеціалісти також діляться ефективними порадами щодо догляду за виробами.

Інші новини про вікна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти