StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як позбутися чорної цвілі у ванній: хитрий спосіб, про який мало хто знає

23 серпня 2024, 13:13оновлено 24 серпня, 13:34
4578
Ви дізнаєтеся, чим найкраще знищити чорну плісняву, коли спробуєте простий спосіб зі спецзасобом і ватяними дисками, і перекриєте їй джерело живлення.
пліснява
Як прибрати цвіль у ванній на стиках, і що потрібно зробити, щоб вона знову не з'явилася / Скріншот YouTube

Не секрет, що не так складно вивести цвіль, як не допустити її повторної появи. Тому крім питання про те, чим прибрати цвіль зі швів у ванній, виникає й інше: як не дати їй знову розростися. Ми знайшли для вас корисні поради, які мають допомогти вирішити обидві ці проблеми.

Блогер на YouTube Віктор Цеплінський розповів, що потрібно робити, щоб не було плісняви у ванній, і поділився однією простою хитрістю, як з нею ефективно боротися.

Сподобався матеріал? Ось ще один, який може вас зацікавити: що робити, якщо з бачка унітазу тече вода: дуже легке, але робоче рішення

Чи можна вивести чорну цвіль і що для цього робити

Купіть засіб проти цвілі

Найкраще придбати спеціальний засіб, який призначений для боротьби з цвіллю. Але якщо його просто бризкати на ділянки з цвіллю, вплив навряд чи буде тривалим. У такому разі ефект швидко зникає.

Простий спосіб боротьби з цвіллю

Потрібно взяти ватні диски і порізати їх на смужки. Далі побризкати смужки купленим засобом і покласти в стики у ванній. Потрібно, щоб був довгий контакт між засобом і цвіллю. Коли смужки висихають, їх знову слід побризкати.

Як зникає цвіль у вашій ванній

Чорна пліснява за такого способу стає спочатку темно-коричневого кольору, потім світло-коричневого, і виводиться практично до повної білизни.

Ватні диски із засобом проти цвілі допомагають у ситуації, коли цвіль легко видаляється з герметика між ванною і плиткою, а ось зі швів її прибрати вже важко.

Що робити, щоб цвіль не з'явилася знову

Потрібно виключити харчування для цвілі, щоб у неї не було можливості далі рости. Якщо у ванній бортик нахилений у бік стінки, і на ньому постійно збирається вода, його потрібно витирати. Інакше цвіль отримає можливість для постійного живлення.

Треба зробити так, щоб волога не затримувалася в стиках, і тоді цвіль не зможе поширюватися.

Дивіться відео, як позбутися цвілі за допомогою ватних дисків:

Хто такий Володимир Цеплінський?

Володимир Цеплінський - блогер на YouTube, який ділиться на своєму каналі різними корисними порадами. У каналу понад 100 тисяч переглядів, зазначено в описі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти