StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хитрий трюк вражає: чоловік показав, як зберегти банани свіжими до 15 днів

22 липня 2023, 19:06
Замість того, щоб чекати, поки банани стануть коричневими та м’якими, є спосіб зберігання, за допомогою якого вони будуть свіжими до 15 днів.
банани
Чоловік показав, як зберегти банани свіжими до 15 днів? / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот із відео

Часто буває так, що купили свіжі фрукти, проте минуло кілька днів і вони вже зіпсувалися. Зокрема, серед різноманіття фруктів, дуже швидко псуються банани. Але замість того, щоб чекати, поки вони стануть коричневими та м’якими, є спосіб зберігання, за допомогою якого банани будуть свіжими до 15 днів.

Так, користувач соціальної мережі TikTok показав простий фокус, за допомогою якого банани набагато довше будуть свіжими. Користувач із ніком @that40yearoldguy розповів, що у нього було шість бананів, і він поклав три банани у воду, поставивши їх так, щоб стебла були повністю занурені в рідину. А три інших банани просто лежали будь-якого втручання.

Через 12 днів він повернувся до бананів, щоб перевірити їх, і помітив, що банани, які залишилися без води, розвалюються і розмокають — навіть падають на підлогу, коли він їх бере. Тоді як інший пучок був абсолютно цілим.

відео дня

"Схоже, цей трюк може трохи допомогти", - знизав плечима чоловік.

Дивіться відео, де чоловік ділиться хитрим фокусом зі зберігання бананів:

Хитрий трюк вражає: чоловік показав, як зберегти банани свіжими до 15 днів
Чоловік поділився хитрим фокусом зі зберігання бананів / скріншот

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що чоловік поділився хитрим трюком, як охолодити дім у літню спеку. Все, що вам потрібно зробити, це замочити кілька рушників у холодній воді, а потім розвішати їх біля вікон і дверей. Саме цей простий трюк допоможе охолодити повітря та зробити перебування в приміщенні комфортнішим.

Також гуру прибирання показала, як зробити блискучими сидіння в авто. Для цього знадобиться один предмет, який точно знайдеться у вашій кухонній шафі. Хитрий трюк вражає!

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти