StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чоловік поділився хитрим трюком, як охолодити дім у літню спеку: результат вражає

12 червня 2023, 22:49
24243
Є дуже простий метод, яким ви можете скористатися, щоб охолодити дім у той час, коли навколо все просто кипить.
мужчина, дом
Чоловік поділився трюком, як охолодити дім у спеку / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

З приходом літніх спекотних днів багато людей шукають ефективні способи охолодження свого будинку, особливо тоді, коли встановлення кондиціонера є недоступним. Кондиціонери можуть бути дорогими в установці та підтримці, а також споживати багато електроенергії. Тому все більше людей шукають альтернативні методи охолодження, які будуть більш бюджетними. На щастя, є дуже простий метод, яким ви можете скористатися, щоб охолодити дім у той час, коли навколо все просто кипить.

Як пише Mirror, експерт з прання Деян Дімітров розповів, що все, що вам потрібно зробити, це замочити кілька рушників у холодній воді, а потім розвішати їх біля вікон і дверей. Саме цей простий трюк допоможе охолодити повітря та зробити перебування в приміщенні комфортнішим.

"За допомогою цього трюку вода випаровується з поверхні рушників і охолоджує повітря в будинку. Це дешева альтернатива для будинків, у яких немає кондиціонерів", - розповів Деян Дімітров.

Як підкреслив експерт з прання, рушники є у кожному домі, тому це нічого не коштуватиме. Проте він зауважив, що рушники обов'язково повинні бути свіжовипраними, інакше брудні рушники спричинять неприємний запах вогкості, який буде панувати в домі.

Як розповідав Главред, з настанням літа помідори почали заповнювати полиці супермаркетів і магазинів, а вже через кілька тижнів вони виростуть і на городах українців. У Мережі з'явився зручний лайфхак, як нарізати помідор на скибочки однакового розміру за лічені секунди.

Також Главред повідомляв, що в Мережі досить популярне відео, на якому жінка взяла півлітрову пляшку кока-коли і просто вилила все в унітаз. Через деякий час вона показала вражаючий результат.

Дивіться відео про те, як рятуватися від спеки:

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти