StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хитрий трюк вражає: гуру прибирання показала, як зробити блискучими сидіння в авто

26 червня 2023, 00:56
4749
Фахівчиня з догляду за домом поділилася одним простим фокусом, яким вона користується, коли справа доходить до очищення брудних автомобільних сидінь.
Хитрий трюк вражає: гуру прибирання показала, як зробити блискучими сидіння в авто
Гуру прибирання показала, як зробити блискучими сидіння в авто / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео

Незважаючи на те, що всі ми бажаємо мати чистий салон автомобіля, у реальному житті не завжди так виходить, особливо, якщо у вас є діти. Зважаючи на це, досвідчена експертка з прибирання розповіла про свій секрет відновлення автомобільних сидінь до стану нових, навіть якщо вони здаються досить брудними.

У відео в TikTok , яке згодом стало вірусним, фахівчиня з догляду за домом поділилася одним простим фокусом, яким вона користується, коли справа доходить до очищення брудних автомобільних сидінь. Для цього знадобиться один предмет, який точно знайдеться у вашій кухонній шафі.

Так, на відео можна побачити, як жінка видавлює вміст капсули для прання в миску з теплою водою. Потім вона занурила пару рушників з мікроволокна в суміш і зав’язала їх навколо кришки каструлі. Саме обмотана кришка стала інструментом для чищення сидінь.

відео дня

Міцно стиснувши ручку, вона ретельно обтерла кришкою всі сидіння, перш ніж використати ганчірки, щоб потерти між різними щілинами. До кінця ролику автокрісла знову виглядали абсолютно новими, усі брудні сліди були стерті.

Нагадаємо, раніше Главред повідомляв, що в Мережі досить популярне відео, на якому жінка взяла півлітрову пляшку кока-коли і просто вилила все в унітаз. Через деякий час вона показала вражаючий результат.

Також Главред розповідав, що чоловік поділився хитрим трюком, як охолодити дім у літню спеку. Все, що вам потрібно зробити, це замочити кілька рушників у холодній воді, а потім розвішати їх біля вікон і дверей. Саме цей простий трюк допоможе охолодити повітря та зробити перебування в приміщенні комфортнішим.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти