StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Це може повністю змінити ваше життя: до чого свербить ліве око - давня прикмета

4 грудня 2023, 15:01оновлено 5 грудня 2023, 14:22
9297
Главред з'ясував, до чого свербить ліве око по днях тижня та про що нас можуть попереджати народні прикмети та вірування пов'язані із мовою тіла.
Це може повністю змінити ваше життя: до чого свербить ліве око - давня прикмета
До чого свербить ліве око - прикмети по днях тижня / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com, pexels

Наші предки щиро вірили в те, що мова тіла попереджає нас про негаразди або навпаки віщує приємні новини. Саме тому, коли якась частина нашого тіла свербить, то найчастіше звертаються до народних вірувань і забобонів. Особливу увагу приділяли очам, оскільки вони вважалися дзеркалом, що відображає душу людини.

Прикмети чому свербить ліве око по днях тижня

  • Якщо ліве око свербить у вас в понеділок, то це може мати негативне забарвлення (скандали, сварки, сльози); слід утримуватися від сварок, не піддаватися емоціям і не відповідати на провокації;
  • Вівторок. Якщо у вівторок свербить ліве око, чекайте хороших новин. Цей день буде успішним і не обійдеться без приємних сюрпризів. Але якщо раптом свербить ще й праве око, то ця прикмета вже обіцяє неприємності;
  • Середа. Дискомфорт в лівому оці - знак майбутніх втрат. Потрібно підвищити рівень уваги і обмежити будь-які ризиковані операції на роботі.
  • В четвер відчуття свербіжу в лівому оці вказує на сльози, і це створює інтригу: чи може це можуть бути сльози від щастя або від гіркоти?
  • Якщо ліве око свербить у п'ятницю, то за народними прикметами варто чекати на несподівану зустріч, яка принесе гарні емоції
  • Якщо ліве око свербить у вихідні (особливо в суботу), це віщує поліпшення прибутків і фінансового становища.

Раніше ми розповідали, до чого падає ложка і чого варто боятися. Така прикмета має два пояснення, і одне з них віщує вкрай негативні наслідки.

Чому у жінок свербить ліве око?

Також прикмети можна поділити за статтю. На жаль, слабкій статі прикмети не віщують нічого доброго. Кажуть, це вірна ознака наближення проблеми і навіть погіршення стану (коли свербить нижня повіка). Але не все так погано, тлумачення може відрізнятися в залежності від часу доби і дня тижня.

відео дня

Чому у чоловіків свербить ліве око?

Дізнатися, чому сверблять очі у чоловіків, особливо ліва сторона, не менш цікаво. Для них прикмети вказують на успіх: обіцяють поліпшення матеріального становища, успіх у справах і у всіх інших починаннях.

Чому свербить ліве око вранці?

Час доби також має великий вплив на тлумачення прикмет. На світанку свербіж в лівому оці може обіцяти цікаве романтичне побачення, яке теж може виявитися доленосним. Крім того, це може бути як веселою, так і незручною розмовою з близькими про фінанси та нові витрати.

Чому свербить ліве око вдень?

Тим, хто хвилюється, чому сверблять очі вдень, варто перестати панікуваьти. Краще приготуйтеся до вечірок і веселощів, удача буде вашим вірним супутником. Слід активно завершувати розпочату справу, адже в кінці неодмінно буде гідна винагорода. Але ввечері потрібно бути обережніше, тому що можуть виникнути фінансові труднощі.

Чому свербить ліве око вночі?

Нічний свербіж в лівому оці буде передвісником нових цікавих зустрічей і поїздок, наприклад, раптового відрядження.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти