StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

До чого падає ложка і чого варто боятися: про що говорить древня прикмета

2 грудня 2023, 18:39оновлено 6 грудня 2023, 18:35
12765
Така прикмета має два пояснення, і одне з них віщує вкрай негативні наслідки.
Девушка, ложка
До чого падає ложка/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Багато прикмет, які дійшли до нашого часу з сивої давнини, пов’язані з різними предметами, які є у кожного з нас вдома. Наприклад, є чимало таких повір’їв, що стосуються столових приборів. Одна з найвідоміших прикмет розповідає, що означає, якщо ложка впала на підлогу.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Не тільки для пенсіонерів: що таке скандинавська ходьба і яка від неї користь

Наші предки вірили, що падіння ложки на підлогу – це попередження, що до вас в гості прийде якась жінка. І це не обов’язково буде людина, яку ви знаєте – можливо навіть таке, що до вас завітає незнайома жінка. Але не варто боятися, адже ця гостя не принесе поганих новин.

відео дня

Проте це не єдине тлумачення того, до чого падає ложка. Згідно з прикметами, це може призвести також до негативних наслідків. Так, наші предки вірили, що це може бути попередженням про наближення сильного скандалу між чоловіком та дружиною.

До чого падає чайна ложка

Прикмети говорять, що це може вказувати на різні наслідки залежно від обстановки, у якій це сталося, і від того, хто саме впустив цей предмет на підлогу. Так, якщо чайну ложку впустила молода дівчина, то нічого поганого це не віщує.

Значення має також те, як саме впала чайна ложка. Чайну ложку пов’язують з дітьми. Тому якщо вона падає випуклістю вгору, це може означати, що скоро до вас в гості приїдуть діти, а якщо випуклістю вниз – вони можуть затриматися у вас через виникнення у них певних проблем. Крім цього, варто звернути увагу і на те, у яку сторону повернута ручка столового прибору: якщо до дверей, то діти після гостини скоро покинуть ваш дім, оскільки їхня проблема успішно вирішиться; якщо ручкою від дверей, то вам самим доведеться долучатися до того, щоб допомогти вирішити цю проблему.

Якщо у вас немає власних дітей, то падіння чайної ложки може вказувати на те, що до вас завітають гості з маленькими дітьми.

Раніше ми розповідали, чому не можна топити піч на ніч. Варто знати, коли не можна топити піч, щоб уберегтися від страшних наслідків. Таке важливе правило потрібно знати, щоб не ризикувати своїм життям.

Також раніше тренерка розповіла, як їсти, щоб швидко схуднути. Фітнестренерка Аніта Луценко назвала 6 правил ідеального харчування.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти