StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

До чого падає виделка і яку біду це принесе: про що говорить древня прикмета

3 грудня 2023, 13:15оновлено 6 грудня 2023, 18:35
1616
Давня прикмета попереджає, що на людину може чатувати небезпека, якщо у неї впала виделка.
Вилка
До чого падає виделка/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Дуже багато прикмет, які збереглися ще з сивої давнини, пов’язані з різними предметами, які є у кожного вдома. Зокрема, чимало прикмет стосуються виделки. Наші предки надавали глибокого значення діям, які пов’язані з цим предметом. Наприклад, якщо виделка раптово падала на підлогу, вважалося, що це вказує на певні наслідки чи майбутні події.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Не тільки для пенсіонерів: що таке скандинавська ходьба і яка від неї користь

Найпоширеніша відповідь на питання, до чого падає виделка – це можливість виникнення сварки. При цьому наші предки вірили, що якщо в одній оселі виделка часто падає на підлогу, то це віщує наближення великого скандалу між членами сім’ї.

відео дня

Але є ще одне поширене тлумачення: якщо впав на підлогу цей кухонний предмет, то в гості навідається жінка.

Проте має значення також те, як, коли і в кого впала виделка. Якщо вона випала з рук і приземлилася на підлогу під час миття посуду, то жінка, яка навідається до вас додому, буде заздрісною, недоброзичливою, скандальною і може розпускати плітки.

Якщо ж виделка впала під час сервірування столу, то будьте готові, що до вас може завітати особа, якій не варто довіряти. А також є ризик того, що ця жінка може стати розлучницею.

Якщо виделка впала під час вживання їжі – може початися смуга невдач або ж до вас навідається недруг.

Раніше ми розповідали, до чого падає ложка і чого варто боятися. Така прикмета має два пояснення, і одне з них віщує вкрай негативні наслідки.

Також раніше ми розповідали, чому не можна топити піч на ніч. Варто знати, коли не можна топити піч, щоб уберегтися від страшних наслідків. Таке важливе правило потрібно знати, щоб не ризикувати своїм життям.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти