StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Експерт з дитячого сну поділився простим способом для укладання новонароджених

15 січня 2024, 21:03
118
Новонароджені набагато легше заспокоюються і засинають, якщо дотримуються режиму неспання.
Експерт з дитячого сну поділився простим способом для укладання новонароджених
Як заколисати малюка / Колаж Главред, фото flickr (Attila Szpisják)

Одна з багатьох проблем, з якими стикаються батьки при народженні дитини - це спроба змусити його спати всю ніч.

Всі батьки бували в такій ситуації. Ваш новонароджений вже кілька годин не спить, тре очі, позіхає, але ніяк не може заснути. Це може засмутити будь-кого, але важливо пам'ятати, що всі діти різні - і хоча зараз ситуація може здаватися складною, так буде не завжди, пише Mirror.

На щастя, є речі, які ви можете зробити, щоб допомогти дитині заснути. За словами Хайді Скаддер, експерта зі сну та засновника Positively Parenthood, головне - зосередитися на "вікнах неспання" вашого малюка, а не на тому, коли він спить, і це може стати чарівним способом для покращення сну.

відео дня

"Новонароджені набагато легше заспокоюються і засинають, якщо дотримуються режиму неспання. Насправді, неспання дитини може бути чарівним інструментом, коли мова йде про покращення сну", - сказала Хайді.

Вам не потрібно дотримуватися надзвичайно жорсткого графіка, оскільки графік може з'явитися пізніше, але приблизно у віці трьох місяців час неспання дитини становить одну годину і 30 хвилин, і додайте 15 хвилин щомісяця, поки йому не виповниться рік. Просто знаючи це, ви зможете покращити і те, як легко вони укладаються, і те, як довго вони сплять.

Якщо ви спробуєте укласти дитину спати набагато пізніше, ніж вона не спить, ви можете виявити, що її важче укласти спати, пояснює Хайді. Вона додала:"Наприклад, якщо ви дотримуєтесь періоду неспання - плюс-мінус - залежно від годування (у перші місяці годування набагато важливіше сну), це сприятиме їх засинанню та допоможе краще спати".

Головне - знати, скільки часу вони можуть не спати, але не надто тиснути на них, адже в перші місяці не варто напружуватися через дуже суворого розпорядку.

За словами Хайді, сон безпосередньо пов'язаний з рівнем комфорту дитини в перші дні життя. Тож якщо ваш малюк все ще бореться зі сном, це може бути пов'язано з хворобою руху, яка є однією з найбільших причин, чому дитина не може заспокоїтися.

"Всупереч поширеному міфу, всі діти потребують заколисування, включно з дітьми на грудному вигодовуванні. Приділяйте час заколисуванню до, під час і після годування, і ваш сон і дитина будуть вам за це вдячні", - додала вона.

Якщо у вашої дитини все ще виникають проблеми зі сном або вам потрібна порада щодо правильного режиму, зверніться до лікаря.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти