StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У спатифілума сохнуть кінчики листя: дівчина показала, як допомогти квітці

23 лютого 2024, 16:52
34657
Главред розповість, що робити, якщо у спатифілума жовтіють листя.
У спатифиллума сохнуть кінчики листя
У спатифиллума сохнуть кінчики листя / колаж: Главред, фото: скріншот

Спатифілум - зелена і розкішна кімнатна квітка. Багато хто любить її за те, яку свіжість вона може додати в навколишній простір і, звичайно, за зовнішній вигляд. Однак це досить вимоглива рослина, неправильний догляд за якою відразу проявляється на листках. Ми розповімо вам, що робити, коли Спатифілум має коричневі плями на листі.

У спатифілума чорніють кінчики листя - що робити

Дівчина в ТікТок, яка спеціалізується на догляді за квітами, розповіла, що робити, якщо у спатифілума сохнуть кінчики листя. За її словами, справа зовсім не в сухості повітря.

Як правило, люди починають поливати спатифілум вже тоді, коли його листя опускаються, але, на жаль, опущені листя свідчать про те, що вологи рослині не вистачає вже дуже давно. Саме в цьому випадку у квітки починають чорніти і сохнути кінчики листя.

відео дня

У спатифілума жовтіє листя - що робити

Для того, щоб квіти стали виглядати краще, необхідно налагодити полив. Дівчина розповіла, що влітку спатифілум при просушуванні потрібно поливати на 1/3 вазона, а взимку - на 1/2. Такий полив вирішить всі проблеми і листя квітки буде здоровим.

Дивіться відео про догляд за спатифиілумом:

@darya.proplants На відео частіше миготить мій перший спатифиллум і він пережив багато моїх помилок, тому там вистачає "косяків". Та й досі я можу накосячіть з поливом, але прекрасно бачу по його реакції як йому це важливо ☝️ тому буду всіх 4х пересаджувати на гнотовий полив щоб уникнути псування листя # Кімнатні рослини# домашніджунглі#джунглівхрущівка# кімнатниерастеніяестетика# Плісеньнагрунт# проблеми# Спатифіллум# черниекончікіспатіфіллума♬ Real MR - mosey riles

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти