StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Можливості, радість і гроші: 4 знака зодіаку стануть щасливішими в грудні 2023

6 грудня 2023, 12:06оновлено 6 грудня 2023, 12:55
1558
Астролог Влад Росс розповів, хто відчує позитивні зміни в житті в останній місяць 2023 року.
4 знака зодіаку стануть щасливішими в грудні 2023
4 знака зодіаку стануть щасливішими в грудні 2023 / колаж: Главред, фото: скріншот Instagram Lazarevich, pexels

Гороскоп на грудень 2023 року віщує особливо щасливий місяць чотирьом представникам зодіакального кола. Астролог Влад Росс розповів, кому очікувати радості і веселощі цілком законно.

В коментарі Главреду астролог назвав чотири знаки, які стануть улюбленцями долі в останній місяць року.

Гороскоп на грудень - приємні зміни

Грудень 2023 року обіцяє Овну дуже приємні зміни, тому місяць пройде під знаком "плюс". Головне в цьому місяці - не припиняти пошуки однодумців і людей до душі, а в любові та дружбі бути вірним і відданим. Також не варто забувати про свої навички дипломатії і комунікації, це допоможе досягти своїх цілей і залишитися в хороших відносинах з людьми.

Сприятливі дні для Овна в грудні 2023 року: 1, 3, 15, 16, 23, 24, 28.

Несприятливі дні для Овна в грудні: 7, 9, 18, 22, 26, 30.

Кар'єр: Найкраще впоратися з поставленими завданнями вийде у того, хто не сумнівається в собі і своїх досягненнях. Саме впевненість стане ключем до успіху у всіх починаннях і фінішах. Також не варто забувати про нестандартне вирішення завдань і при цьому добре стежити за своїми реакціями, щоб не стати раптом зарозумілим і занадто цілеспрямованим.

Гроші: Овнам, які займаються продажами, варто старатися встигнути закрити їх до 12 грудня і початку ретроградного Меркурія. Грудень стане найприбутковішим і вдалим місяцем для цього знака зодіаку.

Здоров'я: Незважаючи на раптове загострення недуг, не варто піддаватися паніці і зайвим тривогам. Краще намагатися проводити час спокійно і слухати приємну музику, займатися приємними справами.

Гороскоп на грудень - велика гра

У грудні 2023 року зірки підштовхують Близнюків до великої гри. Зараз саме час повернутися до своїх мрій і старих занедбаних планів, адже є ймовірність, що все це вийде реалізувати. Однак також дуже важливо стати більш рішучим і не боятися.

Сприятливі дні для Близнюків у грудні 2023 року: 1, 2, 11, 12, 15, 16, 28.

Несприятливі дні грудня для Близнюків: 7, 9, 20, 23, 26, 30.

Кар'єр: останній місяць 2023 року подарує Близнюкам величезні можливості для плідної та інтенсивної роботи. Головне не відволікатися, не сходити зі шляху і не опускати руки. Успіх не змусить себе чекати. В цей час всі здібності будуть посилюватися і радувати ще більше.

Гроші: у грудні є ризики пов'язані з фінансами. Дуже важливо не робити необдуманих рішень, особливо в період з 10 по 15 грудня.

Здоров'я: Близнюкам необхідно нарешті приділити час своїй спині. В цей час можуть турбує простріли і різні загострення. А взагалі - початок місяця так і вимагає хорошої активності.

Гороскоп на грудень - удача і актив

У грудні 2023 року зірки рекомендують Стрільцю скористатися його сильними сторонами: інтуїцією, товариськістю, творчістю. Місяць обіцяє бути вкрай вдалим для Стрільця. Так що дуже ймовірний успіх в діяльності. У грудні можуть реалізуватися всі плани і надії Стрільця. Також необхідно приділяти більше часу друзям і коханим.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Стрільця: 1, 2, 10, 12, 17, 25, 30.

Несприятливі дні грудня для Стрільця: 6, 9, 18, 19, 26, 28.

Кар'єр: у роботі Стрільця чекає ряд неймовірно вдалих подій. Також Місяць подарує кілька цікавих ідей. Стрілець намітить шляхи отримання нових знань, а згодом зможе використовувати ці знання в практичних цілях. Тому варто відвідувати семінари, тренінги, вивчати мови і подорожувати.

Гроші: у грудні 2023 року Стрілець зможе отримати хороший прибуток, а також зробити вдале вкладення. 31 грудня буде невідповідний день для вкладення коштів, оскільки є ризик збанкрутувати в новорічну ніч або бути обікраденим.

Здоров'я: у грудні 2023 року є ризик підчепити вірусні інфекції.Краще не відвідувати хворих і підтримають організм курсом вітамінів.

Гороскоп на грудень - порядок і позитив

Грудень 2023 року буде досить сприятливим періодом для Водолія і пройде під знаком "плюс". Місяць хороший для того, щоб привести в порядок свій будинок, почуття, справи, і прибрати з життя все зайве, як людей, так і мотлох. Однак не варто забувати, що буде потрібно багато сил для того, щоб ці зміни перетворилися на щось вартісне, щоб з'явилися нові можливості.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Водолія: 1, 8, 10, 22, 29, 30.

Несприятливі дні грудня для Водолія: 3, 9, 15, 18, 27, 28.

Кар'єр: останній місяць у році для Водолія обіцяє бути насиченим у професійній сфері. Зірки радять до Водолія не рубати з плеча і не розставляти крапок над "і". Поспішні рішення можуть ускладнити ситуацію, куди краще зараз зберігати стабільність.

Гроші: Водолія очікують несподіванки, в цей місяць вони найчастіше пройдуть зі знаком "плюс". Також цілком можливі раптові виграші. А ось шопоголізму краще побоюватися.

Здоров'я: для того, щоб у грудні почуватися добре. Водолію необхідно вчасно займатися профілактикою хвороб і вірусів, а також приділяти час своїй зовнішності.

Дивіться відео-гороскоп для всіх знаків Зодіаку:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти