Гороскоп на грудень-2023 для всіх знаків: кому пощастить перед Новим роком

5 грудня 2023, 15:00
Чотири знаки зодіаку в грудні 2023 року будуть на коні, на них чекає щастя та успіх, а от Діві і ще трьом знакам буде несолодко.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на грудень 2023 року для всіх знаків зодіаку
Гороскоп на грудень 2023 року від Влада Росса обіцяє вдалий період Стрільцю і ще трьом знакам зодіаку / Главред

Грудень 2023 року буде не найпростішим, але вельми цікавим періодом. Практично весь місяць пройде на високих швидкостях і в суєті. Однак свої складності принесе і Меркурій, який стане ретроградним у середині місяця.

Втім, гороскоп на грудень-2023 обіцяє низці знаків удачу і реалізацію найзухваліших планів, а деяким знакам обіцяє необхідність долати труднощі та перешкоди.

Невдахи грудня 2023 року:

Лев

Для Лева грудень 2023 року обіцяє бути досить складним місяцем. Від нього вимагатиметься не упустити здобич, а вона буде бігти прямо на нього. Не потрібно роздумувати – потрібно хапатися за будь-яку пропозицію: роман, подорож, посада – будь-що. Якщо керівник у грудні запропонує Леву попрацювати не на одному верстаті, а на п'ятьох, не потрібно сперечатися, а потрібно братися до роботи і ставати багатоверстатником.

У будь-якому випадку в грудні 2023-го на Лева чекає жахливий аврал. Залишиться тішити себе надією, що все вдасться подолати.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Лева: 1, 6, 10, 11,15, 16, 28.

Несприятливі дні грудня для Лева: 8, 9, 22, 25, 30.

Кар'єра. У грудні-2023 у Лева настане сприятливий період для серйозних змін. Справи зрушаться з мертвої точки, але це буде просто жахливе подолання, коли Леву доведеться буквально ламати себе. Працездатність зросте, що відзначить і керівництво, яке буде доручати Леву найскладніші завдання. Але Лев, незважаючи ні на що, буде працювати з вогником, та ще й підганяти колег, оскільки цього місяця Марс з'єднається з управителем Лева – Сонцем. Головне – постійно відчувати настрій і прагнення до нової поставленої мети. Добре, якщо Лева призначать відповідальним за виконання певного завдання, адже він зможе привести свою команду до поставленої мети. І авторитет Льва серед людей довкола значно зросте.

Друга половина грудня віщує вдалі контакти з діловими партнерами, особливо в неформальній обстановці. Якщо у Лева з цими людьми є розбіжності або взаємні образи, то потрібно спробувати їх усунути, тим більше, що це можна буде зробити на ретроградному Меркурії.

Наприкінці місяця потрібно бути обачнішими з товаришами по службі, оскільки Лева можуть обмовити. Дуже важливо, щоб про Лева не поповзли плітки: можуть знайтися заздрісники, які одразу донесуть керівництву, якщо Лев припуститься помилки.

Гроші. Лев у грудні може перемогти у творчому конкурсі. Місяць дуже сприятливий для рекламної кампанії. Також у Лева хороші шанси виграти в лотерею.

Особисте життя. На початку грудня 2023 року партнерство Лева може бути не надто гармонійним. А от наприкінці місяця, особливо коли Венера перейде в Стрільця зі Скорпіона, тобто прямо перед Новим роком, все повинно бути прекрасно. Слід урахувати, що в цей період кохана людина Лева потребуватиме підтримки, розуміння, і в силах Лева буде все це їй дати і зробити щасливішою.

Тому, хто шукає нових романтичних стосунків, варто активізуватися в другій половині місяця і вирушити кудись на острови. У цей період Лев стане ще приємнішим і привабливішим для протилежної статі. Якщо Лев відчуває симпатію до людини і відчуває, що це взаємно, але об'єкт зітхання не наважується зробити перший крок, потрібно зробити цей крок замість неї.

Здоров'я. У перших двох декадах грудня 2023 року у Левів великий ризик підхопити вірусну інфекцію: ГРЗ, коронавірус тощо. Тому краще уникати місць великого скупчення людей, потрібно намагатися одягатися за погодою і не допускати промокання ніг.

Друга половина місяця – вдалий період для косметологічних процедур, догляду за обличчям, лікування волосся, манікюру, педикюру та догляду за тілом.

Наприкінці грудня Лева може охопити почуття безпричинної тривоги. Але розмова з астрологом або психологом позбавить його внутрішніх протиріч, які можуть накопичитися до кінця місяця.

Дивіться гороскоп на грудень 2023 року для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Діва

Знаком Діви і далі рухається Чорний Місяць, тому грудень 2023 року буде складним місяцем для представників цього знака зодіаку. Та ще й Меркурій, який управляє Дівою, разом із Прозерпіною стає ретроградним. Тому настав час для Діви зробити висновки з недавніх уроків. Вкрай непростий період, із двома "мінусами".

Зате в цей час можна щось змінити в собі, змінити імідж, рід занять. Діві можна порекомендувати легко розлучатися з тим, що віджило й обридло. Їй потрібно пам'ятати, що світ не такий поганий, як здається, адже Чорний Місяць завжди дає спотворену реальність. До речі, тому Діва легко може помилитися в людях довкола. Цього місяця краще дотримуватися правила "довіряй, але перевіряй".

У середині грудня краще залишити диктаторські замашки, а також погодитися з вибором когось із близьких. Діва повинна приймати долю, а не намагатися все вирішити самостійно.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Діви: 4, 16, 17, 18, 31.

Несприятливі дні грудня для Діви: 1, 10, 11, 23, 27.

Кар'єра. В грудні у Діви з'явиться можливість вийти на новий рівень, ламаючи стереотипи. Можливе підвищення зарплати, але після старанної роботи або відповідального призначення. Діва повинна взяти на себе відповідальність цього місяця. Можливо, вона зможе переосмислити своє ставлення до обов'язків, начальства, колег. У цьому випадку те, що викликало занепокоєння Діви, буде сприйматися як один із робочих моментів.

Грудень стане часом завершення важливих справ для Діви. Її козирем стане вміння бути дипломатом. Сварки і суперечки неприпустимі, оскільки погано позначаться на домашніх і сімейних справах. Найгірший час для покупки нерухомості. Також можлива складна ситуація з близькими і рідними. Марс і Меркурій у знаку Стрільця обіцяють критичну ситуацію в домі Діви. В грудні Діві слід завжди ходити в бомбосховище, оскільки вона може притягнути до себе ворожу ракету.

Особисте життя. У грудні 2023 року в особистому житті сімейних представників знака Діва все буде більш-менш добре. Хмари розійдуться, і для Діви почне сяяти сонце. Атмосфера вдома налагодиться перед Новим роком, особливо 31 грудня. Але 22-23 грудня Місяць у Тельці може влаштувати відносинам перевірку на міцність, тому важливо не втрачати голову і не здійснювати на емоціях необачних вчинків.

У другій половині місяця деякі представники знака спробують відновити стосунки з колишніми коханими, особливо на ретроградному Меркурії, який управляє Дівою. Якщо це буде спроба позбутися самотності, вона буде приречена на провал: зовсім скоро Діва зрозуміє, що колишній партнер не дає відчуття щастя. Якщо Діва перебуває з ним у довгих і тривалих стосунках, то буде вдалий час, щоб нарешті порвати з цією людиною.

Здоров'я. У грудні 2023 року Діві потрібно бути вкрай уважною до свого самопочуття. У цей період підвищується ризик виникнення проблем із серцево-судинною системою. Потрібно уникати вживання алкоголю, не зловживати кавою. Потрібно більше відпочивати, намагатися уникати стресових ситуацій, оскільки через них може початися головний біль, мігрень. Цього місяця у Діви може знизитися імунітет, збільшується ризик простудних захворювань, тому вітаміни будуть просто необхідними, як сухість і тепло. Підтримати організм також допоможе збалансоване харчування, а також дуже корисним буде мед.

Скорпіон

У грудні 2023 року в справах Скорпіона намічається затишшя, а також складні ситуації і труднощі. Тому місяць пройде під знаком "мінус". Утім, це може бути і на краще для представників знаку – вони можуть готуватися до свята, купувати подарунки, думати про власні бажання. 2024 рік принесе Скорпіону те, що він цінує найбільше – нові завоювання і смак нових перемог. А в грудні варто знайти час, щоб зустрітися з друзями, які стануть опорою у всіх починаннях, і з головою зануритися в новорічні клопоти, особливо з 22-23 числа. Сприятливо буде тиждень відпочити перед Новим роком.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Скорпіона: 8, 9, 13, 18, 22, 26, 27.

Несприятливі дні грудня для Скорпіона: 3, 5, 7, 24, 25, 31.

Кар'єра. В грудні 2023 року Скорпіону доведеться присвятити багато часу рутинній роботі. Можуть бути складнощі і перешкоди, звільнення, пониження в посаді. У будь-якому випадку, як би Скорпіону не було нудно, не потрібно залишати справи на потім. Колеги, які перебувають в опозиції до Скорпіона, постараються відвернути його від мети, будуть влаштовувати перешкоди і розпускати плітки. Але в жодному разі не можна піддаватися на провокації, а потрібно продовжувати наполегливо працювати. Якщо працювати через "не можу", то можна домогтися гарного результату.

Начальство неодмінно оцінить сумлінність Скорпіона. Важливо зберігати душевний спокій, інакше, намагаючись довести свою значимість, Скорпіон тільки витратить нерви. Краще стати простішим – і люди потягнуться.

Гроші. Фінансова ситуація в грудні 2023 року буде залежати від того, наскільки своєчасно Скорпіон буде отримувати потрібну інформацію. 31 гррудня не варто ухвалювати важливих рішень щодо ділових партнерів, укладати угоди, а також купувати подарунки (все це буде марним мотлохом, який згодом доведеться викинути). Всі подарунки потрібно купити до 12 грудня.

Особисте життя. У грудні 2023 року в особистому житті Скорпіона настають великі зміни. Самотні представники знака зможуть знайти людину, з якою можна буде взяти шлюб.

Сімейні Скорпіони повинні подумати про зміцнення союзу, інакше він може несподівано зруйнуватися. Венера в Скорпіоні дає можливість притягнути єдиного і неповторного, свою другу половинку, кохання всього свого життя.

Складним днем для Скорпіона може стати 25 грудня: всі його ініціативи, пов'язані з домом, не будуть знаходити схвалення представників старшого покоління. Тому Різдво може пройти не найкращим чином.

А от 27 і 28 грудня будуть прекрасними днями для спілкування в сімейному колі.

Здоров'я. Грудень 2023 року небезпечний для Скорпіона простудними захворюваннями, ГРЗ, грипом і коронавірусом. Щоб зміцнити імунітет, краще пропити вітаміни, особливо важливим для Скорпіона буде вітамін А. Потрібно більше відпочивати, вранці приймати контрастний душ. Протягом усього місяця можливі стрибки артеріального тиску. Зірки рекомендують відмовитися від куріння і вживання міцних спиртних напоїв. Занадто солодке життя приведе Скорпіона до набору зайвої ваги. Всі надмірності потрібно виключити. Також потрібно виключити з раціону солону і жирну їжу. Головне – перестати нервувати через дрібниці, оскільки постійний стрес може згубно позначитися на судинах і серці. Взагалі, не зайвим буде почистити судини і перевірити свою серцево-судинну систему.

Козеріг

У грудні 2023 року Козеріг повинен уважніше придивитися до своєї поведінки. Це буде досить складний період для представників цього знака зодіаку, зі знаком "мінус". Козерогові потрібно приборкати свою вдачу.

Грудень буде сприятливим не для заробітку, а для витрат. Шопінг буде вдалим, особливо якщо все вдасться купити до 12 грудня – до ретроградності Меркурія. Місяць сприятливий для того, щоб дарувати подарунки друзям і рідним.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Козерога: 8, 11, 19, 21, 22.

Несприятливі дні грудня для Козерога: 4, 13, 17, 26.

Кар'єра. Якщо Козеріг збереться з силами для вирішального ривка, в грудні великі проєкти можуть наблизитися до завершення. Залишилося зовсім небагато, але це найскладніша робота, яку доведеться виконати Козерогу. Все, що турбувало Козерога останнім часом, може вдало вирішитися в середині місяця. Можна буде отримати несподівану допомогу від тих людей, які весь час трималися в тіні. Головне – скоротити список претензій до колег, і тоді все налагодиться.

Гроші. У фінансовій сфері в грудні 2023 року Козерогу рекомендується подбати про свою вигоду. Також буде важливо здійснювати значущі покупки і придбання, в тому числі купувати нерухомість. Хвилюватися не варто: коштів на святкування Нового року вистачить, навіть ще залишиться. Місяць повинен бути безбідним для Козерога.

Особисте життя. У грудні в особистому житті у Козерога буде стабільна ситуація. Він буде добре розуміти тих, хто йому близький. Не зайвим буде прикрасити стосунки яким-небудь сюрпризом, подарувати подарунок близькій людині, і тоді друга половинка кохатиме Козерога. Кінець місяця підійде для вечірок і візитів до друзів. У цей час Козерогу варто відвідати людей, які поділяють його захоплення та інтереси.

Здоров'я. Козерогу важливо уважно ставитися до будь-якого погіршення самопочуття в грудні. Інакше хвороба може виявитися тривалою і серйозною настільки, що він навіть може потрапити до лікарні. Тому важливо бути обережніше і не застудитися. Обов'язково потрібні профілактичні заходи для боротьби з вірусними захворюваннями. Також існує небезпека перелому кісток. Цього місяця Козерогу протипоказані стрибки з парашутом і гірськолижні види спорту.

Нейтральним грудень 2023 року буде для наступних знаків Зодіаку:

Телець

У грудні 2023 року Тельця можуть відвідати неочікувані гості, аби тільки це не були воєнкоми, які будуть намагатися вибити двері і відправити на фронт. У будь-якому випадку не варто чинити опір цій події, адже вона може розвіятися і привести Тельця до корисного і перспективного знайомства, особливо якщо це приємні гості, в тому числі родичі.

Якщо в професійній діяльності у Тельця виникла думка про пошук нового покликання, рекомендується спочатку дослідити шлях до нового, перш ніж залишити обридлу роботу. У будь-якому випадку грудень 2023 року буде для Тельця більш-менш рівним місяцем.

У грудні Тельцю слід контролювати свої пориви, озброївшись здоровим глуздом – про нього дуже важливо буде пам'ятати цього місяця. Адже Венера, яка управляє цим знаком зодіаку, на жаль, переходить у знак свого падіння – в Скорпіон.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Тельця: 7, 8, 14, 21, 22, 30, 31.

Несприятливі дні грудня для Тельця: 1, 2, 18, 25, 29.

Кар'єра. В грудні 2023 року в професійній діяльності у Тельця можуть виникнути деякі неприємності, особливо коли Меркурій буде переходити в стаціонарне положення, тобто 10-15 грудня. Начальство може критикувати Тельця без жодних підстав, колеги можуть плести проти нього якісь інтриги, і тоді Телець дійсно може припускатися помилок. У певний момент йому навіть захочеться махнути на все рукою, написати заяву про звільнення, але робити цього не слід – наприкінці грудня ситуація стане просто чудовою. Тому в цьому сенсі грудень пройде на контрасті: складна ситуація в першій половині місяця, але неймовірно класне завершення грудня.

Бізнесменам у грудні слід відмовитися від ризикованих угод, особливо в середині місяця, оскільки вони можуть принести більше клопоту і головного болю, ніж реальної вигоди.

Гроші. У грудні 2023 року у Тельця з'являться можливості поліпшити своє фінансове становище за рахунок вигідних вкладень або продажу нерухомості та майна. Зірки рекомендують представникам знака утриматися від дорогих покупок, оскільки, крім великих витрат, вони нічого не принесуть.

Особисте життя. В останній тиждень грудня 2023-го самотніх Тельців накриє буря емоцій. Їм може відкритися якась таємниця, особливо зрада.

Сімейним Тельцям цього місяця не завадить певний струс. Слід влаштувати собі незабутні святкові дні, в яких не буде місця телевізору, дивану, прибиранню, готуванню. Це гарний час, щоб кудись виїхати, прийняти гостей або вирушити за місто.

Здоров'я. Тельцю в грудні слід приділяти більше часу відпочинку, щоб накопичена втома в прямому сенсі не стала головним болем. 26 грудня будуть вкрай вдалими косметологічні процедури, 29 грудня – масаж, 26 і 31 грудня – манікюр і педикюр. Телець стане краще відчувати потреби свого організму. Грудень стане прекрасним часом, щоб переглянути раціон харчування і визначити оптимальну тривалість тренувань. Розслаблюючі процедури сприятливо позначаться на фізичному і душевному стані Тельця, особливо перед Новим роком. Наприкінці грудня важливо прислухатися до свого внутрішнього голосу, оскільки інтуїція Тельця в цей час буде дуже сильна.

Рак

У Рака грудень 2023 року буде досить цікавим місяцем. У цілому, буде ні холодно, ні жарко. У грудні настане час, щоб на людей подивитися і себе показати. Раку в цей час потрібно виходити в люди якомога частіше, хоча він завжди хоче сховатися вдома.

У грудні Раку слід щедро ділитися своїми ідеями, бажаннями, адже цього місяця знайдеться той, хто допоможе їх здійснити. Раки традиційно вміють подобатися начальству, і в цьому сенсі грудень не буде винятком. Тому в грудні слід скористатися цією якістю і справити враження на керівництво. У грудні Раку буде корисно змінити імідж, змінити зачіску, скинути зайві кілограми. Під ці чари можуть дуже легко потрапити колеги, тому всю підготовку для просування по службових сходах краще проводити приховано.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Рака: 8, 12, 17, 18, 21, 22.

Несприятливі дні грудня для Рака: 2, 3, 27, 29.

Кар'єра. В грудні 2023 року Рак буде часто замислюватися над питаннями, пов'язаними з чужими грошима, інвестиціями, а особливо боргами. Не потрібно поспішати ухвалювати відповідальні рішення, краще відкласти їх до початку наступного року.

На початку грудня ситуація на роботі стане досить напруженою. Раку доведеться проявляти максимальну активність. Швидше за все, обсяг завдань помітно збільшиться. Не виключені несподіванки та аврали. У колективі виникне нервова обстановка, на тлі якої ймовірні конфлікти. Щоб звести ризик серйозних неприємностей до мінімуму, необхідно ретельно стежити за справністю різного роду інструментів і дотримуватися правил техніки безпеки, тому що є ризик отримати травму на виробництві.

У другій половині грудня чарівність і почуття гумору Рака послужить йому хорошу службу, особливо тим представникам знака, які прагнуть здобути прихильність керівництва, що в подальшому допоможе просуванню по кар'єрних сходах. Навіть можливі службові романи.

Гроші. Підбивання фінансових підсумків потішить Рака в грудні, але потрібно контролювати свої витрати, особливо в останній декаді місяця. Фінансовий оптимізм і бажання порадувати близьких новорічними подарунками можуть спустошити гаманець Рака.

Особисте життя. У грудні 2023 року на сімейних Раків чекає не стільки приємне проведення часу, скільки спільні справи, турботи, які будуть просуватися з перемінним успіхом. Рак може присвятити всього себе близьким і рідним.

В середині місяця на представників знака чекає романтичне захоплення, яке виявиться досить нетривалим. Але Венера в Скорпіоні дасть бум сексуальної активності, а Рак давно не отримував таких почуттів і емоцій у сексі.

Наприкінці грудня на любовному горизонті можуть зібратися грозові хмари. У цей період представники знака будуть відчувати сильні глибокі переживання, але при цьому вони не зможуть відкрити своє серце партнеру і отримати його підтримку.

Здоров'я. У грудні у Рака можуть бути стрибки артеріального тиску, неприємні відчуття в області серця. Потрібно намагатися більше відпочивати і уникати фізичних навантажень. Середина місяця – вдалий час для догляду за собою і сеансів масажу. Період із 19 грудня буде не найвдалішим часом для проведення планових операцій. Однак цим періодом можуть скористатися ті, хто сумнівається в поставленому діагнозі, з метою його уточнення і корекції лікування. Наприкінці місяця Раку не загрожуватимуть ніякі захворювання, але слід бути уважніше і в побуті, і за кермом.

Терези

У грудні 2023 року плани Терезів можуть бути затримані несподіваними обставинами. Втім, це може бути на користь Терезів. Замість того, щоб прагнути отримати все й одразу, представники знака можуть переосмислити свої пріоритети, позбутися непотрібного і провести більше часу з близькими людьми.

В цілому, місяць буде середнім, і під знаком "плюс", і під знаком "мінус". Терезам краще зосередитися на святковій атмосфері. Притягаючи до себе інших людей, у середині місяця потрібно бути обережніше. Важливо не давати порожніх обіцянок. Крім того, Терези в грудні можуть виявити новий інтерес і навіть пристрасть. Це може бути чудовим часом, щоб почати займатися новим хобі або набути нових навичок. Можна сміливо розширювати свої горизонти і розвиватися. Терези можуть отримати задоволення і набути впевненості в собі.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Терезів: 1, 6, 8, 11, 23, 24, 27.

Несприятливі дні грудня для Терезів: 13, 16, 18, 30.

Кар'єра. Складаючи плани на грудень 2023 року, Терезам важливо не перестаратися з кількістю пунктів у ньому. Хоча місяць у цілому і сприятливий для змін в діяльності, але очікувати чогось масштабного не варто. Вирішення багатьох питань стане протікати трохи повільніше, ніж зазвичай. Деякі пропозиції надовго затримаються на розгляді у керівництва. Нові ідеї, які прийдуть у голову Терезам, особливо поблизу молодика, 12-14 грудня, налаштують колег на скептичний лад. Рішення Терезів будуть важливими для них самих, але будуть відкидатися людьми довкола.

Можливо, Терезам варто взяти невелику паузу і відпочити.

Остання декада грудня буде відзначена хорошими новинами, пов'язаними з фінансами. 23 грудня Терези можуть ризикнути і спробувати удачу, зробивши інвестиції. Вони можуть блиснути своїми дипломатичними здібностями в переговорах. Сприятливими будуть розмови про зарплату з керівництвом.

Особисте життя. Після Повні 13 грудня самотні представники знака зможуть завести одразу кілька цікавих знайомств, одне з яких може призвести до вдалого роману. Посприяють цьому друзі Терезів, особливо ті, які стурбовані їхньою самотністю.

В середині місяця Терезам варто поберегти значущі для них стосунки, постаратися не давати волю ревнощам, особливо якщо вони в парі давно, а також не провокувати ревнощі у людини, якою вони дорожать.

Починаючи з 24 грудня, удача цілком буде на стороні Терезів. Вони зуміють зміцнити стосунки з коханою людиною і друзями, а також знайти прийнятний варіант для зустрічі Нового року.

Остання декада місяця – прекрасний час для того, щоб сходити в гості до родичів. Сприятливо в цей час освідчитися.

Здоров'я. У грудні у Терезів вразливою буде дихальна система, є ризик підхопити вірусну інфекцію. Щоб цього не сталося, краще уникати місць великого скупчення людей, дотримуватися правил особистої гігієни, а також не варто переохолоджуватися. Важливо зберігати розсудливість і не піддаватися емоційним бродінням. У грудні є ризик отримати психічну травму.

Риби

Частина грудня 2023 року для Риб пройде під знаком "плюс", частина – під знаком "мінус". Це буде вдалий час, щоб помиритися з друзями, відвідати родичів. Заряд енергії, який Риби отримають від близьких людей, може надихнути їх на рішучі справи і подвиги – і в особистій сфері, і в діловій, і у фінансовій. Але не слід бути занадто відвертими з оточуючими, адже Чорний Місяць у Діві, а це значить, що Риб можуть зрадити партнери. У цьому сенсі місяць буде під загрозливим "мінусом". Озвучені Рибами переживання не тільки не будуть почутими та зрозумілими, але й у недалекому майбутньому ризикують стати надбанням громадськості, що не кращим чином відіб'ється на репутації.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Риб: 3, 4, 8, 9, 18, 19, 23.

Несприятливі дні грудня для Риб: 6, 7, 13, 14, 17, 25.

Кар'єра. У професійній діяльності грудень-2023 буде складним місяцем для Риб. Але впоратися зі складнощами вийде, якщо не переливати з порожнього в порожнє, не переходити з однієї роботи на іншу – краще залишатися на своєму місці і нічого не змінювати. Буде потрібно завершити деякі проєкти, поставити нові професійні завдання. Колеги будуть часто просити Риб про допомогу, але через дефіцит часу навряд чи вдасться приділити їм багато уваги.

Грудень – не найвдаліший час, щоб позичати, інакше ці гроші вже ніколи не повернуть. Не варто переживати через можливість ускладнень із колегами. Риби будуть так сильно втомлюватися, що дрібні неприємності будуть набувати масштабного значення. Тому так важливо в грудні добре висипатися і розслаблятися, а також не переохолоджуватися. Психологічно складний місяць для Риб.

Завдяки Сатурну в Рибах представники цього знака впевнено крокуватимуть до мети, не звертатимуть уваги на критику, слухатимуть себе і не боятимуться помилок.

Гроші. У плані фінансових надходжень у Риб у грудні-2023 намічається штиль, особливих великих надходжень не буде, але і великих втрат теж.

Особисте життя. У грудні 2023 року у Риб в особистому житті може щось не ладитися. Вони стануть уникати спілкування зі своїм партнером, та й сам він на деякий час зникне з поля зору. Виняток становитимуть ті пари, які з різних причин повинні приховувати свої стосунки від знайомих. Для романтичних зустрічей найбільше підійде 30 грудня.

У сімейних Риб 27 грудня в домі часто будуть з'являтися гості, друзі, однодумці. 27-28 грудня – сприятливі дні для заняття домашніми справами. Найкраще, якщо Рибам при цьому ніхто не буде набридати.

Взагалі, грудень 2023 року – це, в цілому, сприятливий час для сімейного життя. Домашні турботи не заберуть у Риб багато часу, а з необхідними справами вони зможуть впоратися і отримати при цьому масу задоволення.

Здоров'я. Підвищена увага до свого здоров'я в грудні багатьом Рибам допоможе уникнути багатьох недуг. Сприятливим буде загартовування. Варто переглянути раціон, щоб у ньому було менше жирної і солоної їжі. Корисною буде дихальна гімнастика. Перед Новим роком варто запланувати відвідування перукарні, салону краси – і святковий настрій буде гарантований.

Щасливчики грудня 2023 року:

Овен

Грудень 2023 року обіцяє Овну дуже приємні зміни, тому місяць пройде під знаком "плюс". Головне для Овна запам'ятати правило: в роботі потрібно шукати нових однодумців, у коханні та дружбі потрібно зберігати вірність старим зв'язкам. Мистецтво дипломатії допоможе Овну цього місяця не тільки уникнути конфліктів із діловими партнерами, а й уміло лавірувати між ними, добиваючись цілей і могутності. Планета-управитель Овна – Марс – у грудні буде йти знаком Стрільця, що створює дуже сприятливу ситуацію для представників цього знака зодіаку. У зв'язку з цим грудень для Овна стане найкращим місяцем для еміграції, пошуку кохання в далекій країні, а також вдалого вирішення всіх юридичних питань. У будь-якому випадку рішення, яке спочатку викличе запеклі суперечки, зрештою буде ухвалено.

Сприятливі дні для Овна в грудні 2023 року: 1, 3, 15, 16, 23, 24, 28.

Несприятливі дні для Овна в грудні: 7, 9, 18, 22, 26, 30.

Кар'єра. Якщо в грудні 2023 року Овен буде братися за щось ґрунтовне і складне, головним для нього буде не сумніватися. Тільки якщо Овен буде впевнений у собі та оптимістично налаштований, він впорається з усіма зобов'язаннями, навіть якщо хтось буде створювати перешкоди. Овну не слід обмежувати себе внутрішніми заборонами. Слід творчо підходити до вирішення завдань, які буде ставити перед Овном професійна діяльність. А головне – потрібно зробити правильний вибір: Овну в грудні вдасться або знайти гарне місце роботи, або відкрити новий бізнес, особливо за кордоном. У будь-якому випадку необхідно проявляти терпіння та витримку, і тоді грудень принесе багато приємних сюрпризів, можливостей і сподівань.

В середині місяця Овну важливо не бути занадто зарозумілим і амбітним. Колеги з готовністю прийдуть на допомогу. Овен зможе отримати від них корисну інформацію, яка вплине на його діяльність і роботу.

Гроші. У фінансовому плані грудень-2023 буде найвдалішим місяцем для Овна. Імовірна надбавка до заробітної плати, успішний новий бізнес і приголомшливі продажі перед Новим роком. Але все це потрібно встигнути до 12 грудня, поки Меркурій не стане ретроградним. На Овна чекає маса приємних сюрпризів: премії, великі суми грошей у подарунок на Новий рік тощо.

Особисте життя. Останнім часом стосунки з партнером не особливо тішили Овна, але в грудні 2023 року з'явиться можливість виправити цю ситуацію.

Марс залишає знак Скорпіона в грудні і переходить у знак Стрільця, тому не слід боятися проявляти ініціативу, потрібно сміливо рухатися назустріч своїй другій половинці, щиро цікавитися її думками, бажаннями – і тоді взаєморозуміння несподівано повернеться, особливо після 12 грудня. Якщо Овен раніше з кимось посварився, то після 12 грудня він зможе відновити стосунки.

Здоров'я. У перший тиждень грудня 2023 року у Овна можуть загостритися захворювання серцево-судинної системи. Щоб не відбувалося, Овну важливо не перенавантажувати свій організм фізичними вправами, тому в першу декаду краще не ходити в спортзал. У середині місяця вразливою стане нервова система. Овну важливо не піддаватися помилковим страхам, необґрунтованим тривогам. Краще слухати спокійну музику, займатися медитацією. Наприкінці грудня Овну слід приділити увагу профілактиці вірусних захворювань, оскільки можливі ГРЗ, коронавірус, запалення легенів. Слід частіше провітрювати приміщення, гуляти на свіжому повітрі, пропити курс антиоксидантів, але не сильно зловживати червоним вином. У раціон харчування слід включити часник і лимон, а також більше відпочивати. Зірки сприяють тому, щоб у 20-х числах грудня Овен вирушив кудись засмагнути.

Близнюки

У грудні 2023 року зірки підштовхують Близнюків до великої гри. Пора дістати з закинутого кутка забуті мрії і зухвалі плани – є шанс, що всі вони справдяться саме зараз. Тож останній місяць року у Близнюків буде сприятливим періодом, зі знаком "плюс". Однак знадобиться більше рішучості. Наприклад, якщо жінку-Близнюки не кличуть на побачення, їй слід проявити ініціативу і запросити самій. Якщо Близнюки з кимось раніше розпрощалися, то грудень – вдалий час, щоб відновити зв'язки, адже планета, що управляє цим знаком зодіаку, тобто Меркурій, стане ретроградною. Те саме стосується і роботи: кращий час, щоб повернутися в рідні пенати, на те саме місце, де була хороша посада і зарплата.

Сприятливі дні для Близнюків у грудні 2023 року: 1, 2, 11, 12, 15, 16, 28.

Несприятливі дні грудня для Близнюків: 7, 9, 20, 23, 26, 30.

Кар'єра. У плані кар'єри і діяльності на Близнюків у грудні 2023 року чекає дуже цікава ситуація і чудові можливості для інтенсивної роботи. Головне – не сидіти, склавши руки, а робити все можливе, щоб домогтися поставленої мети. І тоді успіх не змусить себе довго чекати.

У грудні посиляться організаторські здібності Близнюків. З'явиться можливість піднесення, отримання нової посади. Близнюки зуміють згуртувати навколо себе людей і вирішити з їхньою допомогою важливу задачу, тому колективні енергії і гуртки за інтересами можуть бути вельми сприятливими для представників цього знака зодіаку.

При розподілі фінансів начальство точно не забуде про Близнюків.

Переговори з партнерами і клієнтами можна вести протягом усього місяця, особливо відновлювати контакти зі старими партнерами. Близнюки зможуть досягти важливих угод, і ця обставина не залишиться без уваги колег і керівництва, і це буде винагороджено.

Гроші. У плані фінансів у грудні Близнюкам слід бути обережнішими, особливо в середині місяця, коли Меркурій стане стаціонарним і з'явиться спокуса зробити ризиковане вкладення коштів. Тому 10-15 грудня не потрібно робити жодних вкладень, інакше це може обернутися проти Близнюків.

Особисте життя. У грудні 2023 року особисте життя порадує Близнюків стабільністю і відносним спокоєм. Сварок із коханою людиною вдасться уникнути, оскільки Близнюки будуть налаштовані миролюбно. А на Новий рік потрібно порадувати свою другу половину сюрпризами та подарунками.

Самотні Близнюки зустрінуть свого партнера там, де життя буде бити ключем. Сприятливо збиратися в колективах, записатися на танці або мовні курси, вирушати в поїздки. Близнюкам у будь-якому випадку не варто сидіти в новорічні дні вдома. Краще відкритися світу, і він вкаже правильний шлях до особистого щастя.

Здоров'я. Близнюкам у грудні особливу увагу слід приділити спині. Є ймовірність, що буде турбувати радикуліт, різного роду простріли, остеохондроз. На початку грудня важливо бути бадьорими і активними – це може принести сплеск енергії. Потрібно намагатися не вступати в суперечки і конфлікти з людьми довкола. Потрібно допомагати порадами всім, хто потребуватиме допомоги Близнюків. Сприятливий час, щоб організувати тренінги по здоров'ю або брати участь у них. Крім того, в грудні Близнюкам потрібно бути уважнішими на дорозі, а краще зовсім не сідати за кермо. Також потрібно бути обережнішими з ріжучими і колючими предметами, оскільки в 20-х числах місяця буде високий ризик отримати травму, перелом.

Стрілець

У грудні 2023 року зірки рекомендують Стрільцю скористатися його сильними сторонами: інтуїцією, товариськістю, творчістю. Місяць обіцяє бути вкрай вдалим для Стрільця. Марс, планета активних дій і успіху, буде рухатися цим знаком зодіаку. Тут же будуть і Сонце, і Меркурій. Тому дуже ймовірний успіх у діяльності. У грудні можуть реалізуватися всі плани і надії Стрільця. Мабуть, Стрілець стане головним щасливчиком місяця. У цей період представники знака можуть піднятися з грязі в князі, з попелу в царі.

Стрільцю рекомендується приділити більше уваги спілкуванню з друзями, завдяки цьому він зможе знайти дуже впливового покровителя.

У коханні представникам знака потрібно більше свободи. У грудні духовний зв'язок для Стрільця буде важливішим, аніж фізична прихильність.

Обережність знадобиться в роботі, а також питаннях здоров'я.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Стрільця: 1, 2, 10, 12, 17, 25, 30.

Несприятливі дні грудня для Стрільця: 6, 9, 18, 19, 26, 28.

Кар'єра. У професійній діяльності в грудні 2023 року на Стрільця чекає низка неймовірно вдалих подій. Також Місяць подарує кілька цікавих ідей. Стрілець намітить шляхи отримання нових знань, а згодом зможе використовувати ці знання в практичних цілях. Тому варто відвідувати семінари, тренінги, вивчати мови і подорожувати.

Стрілець буде залучений у великий цікавий проєкт, який дозволить заробити чимало грошей. Усе це додасть почуття впевненості в собі. Колеги побачать Стрільця в новому світлі і почнуть прагнути до більш тісної взаємодії. Тому в грудні сприятливо рекламувати себе і змінити імідж. Саме цього місяця на бік Стрільця можуть перейти найбільш непримиренні опоненти.

Гроші. У грудні 2023 року Стрілець зможе добре заробити, а також вдало вкласти гроші в прибуткову справу. Дуже вдалий місяць для Стрільців-бізнесменів, які можуть вдало вкластися у все, що стосується народного господарства і ведення війни.

31 грудня буде невдалий день для вкладення коштів, оскільки є ризик збанкрутувати в новорічну ніч або бути обікраденим.

Особисте життя. У грудні 2023 року в особистому житті Стрільця настає найсприятливіший час для романтичних побачень. Варто відкласти всі справи, щоб якомога більше часу приділити спілкуванню з близькою людиною. У грудні пристрасть Стрільця буде на гребені хвилі. Втім, можуть дещо заважати ревнощі і почуття власності.

Крім того, Стрільцю в грудні слід остерігатися зради. Тому важливо проявляти почуття такту і надати своєму обранцеві право на самостійні рішення.

27 грудня буде прекрасний день для обговорення будь-яких питань, пов'язаних із стосунками. Саме в цей день варто постаратися з'ясувати все, оскільки вже 28 числа буде не найкращий час для з'ясування стосунків.

Знайомства, які відбудуться наприкінці грудня, навряд чи будуть сприятливими для одиноких Стрільців. Більше того, слід побоюватися того, кого доведеться зустріти на Новий рік: це може бути ілюзія та обман.

Здоров'я. У грудні 2023 року Стрілець ризикує підчепити вірусні інфекції. Тому не варто відвідувати хворих близьких або друзів, оскільки імунітет може бути не настільки сильним, як хотілося б. Бажано пропити вітамінний комплекс. Сприятливо цього місяця качати м'язи, записатися в спортзал. Не варто нехтувати сном і порушувати звичний режим дня. Не варто зловживати алкоголем, особливо в новорічну ніч, оскільки можуть з'явитися головні болі.

Водолій

Грудень 2023 року буде досить сприятливим періодом для Водолія і пройде під знаком "плюс". Місяць хороший для того, щоб навести лад вдома, у почуттях, справах, зробити генеральне прибирання, викинути непотрібні меблі і непотрібних людей із життя. Це прекрасний час, щоб позбутися від усього, що здається Водолію застарілим, непридатним і не обіцяє нічого хорошого. Простір і енергія, що звільняться, допоможуть Водолію відчувати себе готовим до нових можливостей. Однак слід пам'ятати, що буде потрібно багато сил для того, щоб ці зміни перетворилися на щось вартісне, щоб з'явилися нові можливості.

Водолію важливо знайти баланс між обов'язками і часом для себе. Потрібно дозволити собі відпочинок і турботу про своє фізичне та емоційне благополуччя. Це дуже важливо в грудні для Водолія. Емоційний підйом і гарний настрій у грудні будуть підкріплені однодумцями і друзями.

Незважаючи на ретроградність Меркурія, Водолію сприятливо в грудні починати нові проєкти і зайнятися тим, що давно відкладалося. Це час чудес і можливостей, тому Водолію важливо бути відкритим для нових пригод, нових дослідів та іншого.

У грудні у Водолія може з'явитися можливість для здійснення вдалого переїзду. Аж до того, що він може опинитися за кордоном несподівано, але вдало. Сприятлива ситуація може скластися на семінарах або тренінгах за кордоном, адже у зв'язку з цим можна буде знайти якісь важливі піднесені цілі.

Марс і Меркурій у зодіакальному знаку Стрільця будуть давати можливість Водолію для нових планів і проєктів. Дуже вдалий місяць для айтішників, бізнесменів і для тих, хто хоче запустити стартап. Все це зробити краще в першій половині грудня, до 12 числа.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Водолія: 1, 8, 10, 22, 29, 30.

Несприятливі дні грудня для Водолія: 3, 9, 15, 18, 27, 28.

Особисте життя. У грудні 2003 року Водолію рекомендується зосередити всю увагу на домашніх. Коханій людині в цей час буде потрібна порада Водолія, а дітям – батьківська строгість. Командувати організацією новорічного свята доведеться саме Водолію. Краще влаштувати на Новий рік не сімейне свято, а дружні посиденьки.

Кар'єра. Грудень-2023 для Водолія обіцяє бути насиченим у професійній сфері. Зірки радять Водолію не рубати з плеча і не розставляти крапок над "і". Поспішні рішення можуть ускладнити ситуацію. В інтересах Водолія в грудні зберігати стабільність.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гроші. У фінансовій сфері в грудні на Водолія чекають різні несподіванки, але більшою мірою зі знаком "плюс". Водолій цілком може виграти в казино і зірвати джек-пот. Також Водолій може заробити багато грошей, щоправда, вони витечуть крізь пальці. Тому варто остерігатися шопоголізму, особливо в останні дні грудня. Важливо знати міру і думати про завтрашній день. Потрібно стримувати себе, інакше Водолій може витратити так багато, що в його гаманці нічого не залишиться.

Здоров'я. Здоров'я Водолія в грудні буде залежати від двох факторів: своєчасної профілактики вірусних захворювань і емоційного стану. Також слід приділити увагу своїй зовнішності, відвідати салон краси, фітнес-центр, подбати про затишок в оселі. Сприятливі масаж, лазня, сауна. Все це допоможе Водолію залишатися здоровим, красивим і веселим. Якщо Водолій відчує застуду, корисною буде горілка, щоб розтертися.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти