StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чекає жахливий аврал і безгрошів'я: астролог назвав 4 невдах грудня 2023 року

5 грудня 2023, 17:54
790
Астролог Влад Росс детально розповів про тих, хто повинен бути пильним в останньому місяці року.
Гороскоп на грудень 2023
Гороскоп на грудень 2023 / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Гороскоп на грудень 2023 року говорить, що зіткнутися з невдачами можуть 4 представника зодіакального кола. Астролог Влад Росс детально розповів про тих, хто повинен бути пильним в останньому місяці року.

В коментарі Главреду астролог зазначив, що в немилість долі в кінці 2023 року потраплять Лев, Діва, Скорпіон і Козеріг.

Гороскоп на грудень Лев

Сприятливі дні грудня 2023 року для Лева: 1, 6, 10, 11,15, 16, 28.

Несприятливі дні грудня для Лева: 8, 9, 22, 25, 30.

Кар'єра: У грудні-2023 у Льва настане сприятливий період для серйозних змін. Справи зрушаться з мертвої точки, але це буде просто жахливе подолання, коли Льву доведеться буквально ламати себе. Працездатність зросте, що відзначить і керівництво, яке буде доручати Льву найскладніші завдання.

Але Лев, незважаючи ні на що, буде працювати з вогником, та ще й підганяти колег, оскільки в цьому місяці Марс з'єднається з управителем Лева – сонцем. Головне - постійно відчувати настрій і прагнення до нової поставленої мети.

Друга половина грудня віщує вдалі контакти з діловими партнерами, особливо в неформальній обстановці. Якщо у лева з цими людьми є розбіжності або взаємні образи, то потрібно спробувати їх усунути, тим більше, що це можна буде зробити на ретроградному Меркурії.

Гроші: Лев у грудні може перемогти у творчому конкурсі. Місяць дуже сприятливий для рекламної кампанії. Також у Льва хороші шанси виграти в лотерею.

Здоров'я: У перших двох декадах грудня 2023 року у Левів великий ризик підхопити вірусну інфекцію: ГРЗ, коронавірус і т.д. тому краще уникати місць великого скупчення людей, потрібно намагатися одягатися по погоді і не допускати промокання ніг.

Друга половина місяця - вдалий період для косметологічних процедур, догляду за обличчям, лікування волосся, манікюру, педикюру та догляду за тілом.

В кінці грудня Лева може охопити почуття безпричинної тривоги. Але розмова з астрологом або психологом позбавить від внутрішніх протиріч, які можуть накопичитися до кінця місяця.

Гороскоп на грудень Діва

Сприятливі дні грудня 2023 року для Діви: 4, 16, 17, 18, 31.

Несприятливі дні грудня для Діви: 1, 10, 11, 23, 27.

Кар'єра: У грудні у Діви з'явиться можливість вийти на новий рівень, ламаючи стереотипи. Можливе підвищення зарплати, але після старанної роботи або відповідального призначення. Діва повинна взяти на себе відповідальність цього місяця.

Можливо, вона зможе переосмислити своє ставлення до обов'язків, начальства, колег. У цьому випадку те, що викликало занепокоєння Діви, буде сприйматися як один з робочих моментів.

Грудень стане часом завершення важливих справ для Діви. Її козирем стане вміння бути дипломатом. Сварки і суперечки неприпустимі, оскільки погано позначаться на домашніх і сімейних справах. Найгірший час для покупки нерухомості.

Здоров'я: У грудні 2023 року Діві потрібно бути вкрай уважною до свого самопочуття. У цей період підвищується ризик виникнення проблем з серцево-судинною системою. Потрібно уникати вживання алкоголю, не зловживати кавою.

Потрібно більше відпочивати, намагатися уникати стресових ситуацій, оскільки через них може початися головний біль, мігрень. У цьому місяці у Діви може знизитися імунітет, збільшується ризик простудних захворювань, тому вітаміни будуть просто необхідні, як сухість і тепло.

Підтримати організм також допоможе збалансоване харчування, а також дуже корисний буде мед.

Гороскоп на грудень Скорпіон

Сприятливі дні грудня 2023 року для Скорпіона: 8, 9, 13, 18, 22, 26, 27.

Несприятливі дні грудня для Скорпіона: 3, 5, 7, 24, 25, 31.

Кар'єра: У грудні 2023 року Скорпіону доведеться присвятити багато часу рутинній роботі. Можуть бути складнощі і перешкоди, звільнення, пониження в посаді. У будь-якому випадку, як би Скорпіону не було нудно, не потрібно залишати справи на потім.

Колеги, які знаходяться в опозиції до Скорпіона, постараються відвернути його від мети, будуть влаштовувати перешкоди і розпускати плітки. Але ні в якому разі не можна піддаватися на провокації, а потрібно продовжувати наполегливо працювати. Якщо працювати через "не можу", то можна домогтися гарного результату.

Начальство неодмінно оцінить сумлінність Скорпіона. Важливо зберігати душевний спокій, інакше, намагаючись довести свою значимість, Скорпіон тільки витратить нерви. Краще стати простіше-і люди потягнуться.

Гроші: Фінансова ситуація в грудні 2023 року буде залежати від того, наскільки своєчасно Скорпіон буде отримувати потрібну інформацію. 31 Грудня не варто приймати важливих рішень щодо ділових партнерів, укладати угоди, а також купувати подарунки (все це буде марним мотлохом, це доведеться викинути). Всі подарунки потрібно купити до 12 грудня.

Здоров'я: Грудень 2023 року небезпечний для Скорпіона простудними захворюваннями, ГРЗ, грипом і коронавірусом. Щоб зміцнити імунітет, краще пропити вітаміни, особливо важливий для Скорпіона буде вітамін А.потрібно більше відпочивати, вранці приймати контрастний душ.

Протягом усього місяця можливі скачки артеріального тиску. Зірки рекомендують відмовитися від куріння і вживання міцних спиртних напоїв. Занадто солодке життя призведе Скорпіона до набору зайвої ваги. Всі надмірності потрібно виключити.

Також потрібно виключити з раціону солону і жирну їжу. Головне - перестати нервувати через дрібниці, оскільки постійний стрес може згубно позначитися на судинах і серці. Взагалі, не зайвим буде почистити судини і перевірити свою серцево-судинну систему.

Гороскоп на грудень Козеріг

Сприятливі дні грудня 2023 року для Козерога: 8, 11, 19, 21, 22.

Несприятливі дні грудня для Козерога: 4, 13, 17, 26.

Кар'єра: Якщо Козеріг збереться з силами для вирішального ривка, в грудні великі проекти можуть наблизитися до завершення. Залишилося зовсім небагато, але це найскладніша робота, яку належить виконати Козерогу.

Все, що турбувало Козерога останнім часом, може вдало вирішиться в середині місяця. Можна буде отримати несподівану допомогу від тих людей, які весь час трималися в тіні. Головне - скоротити список претензій до товаришів по службі, і тоді все налагодиться.

Гроші: У фінансовій сфері в грудні 2023 року Козерогу рекомендується подбати про свою вигоду. Також буде важливо здійснювати значущі покупки і придбання, в тому числі купувати нерухомість. Хвилюватися не варто: коштів на святкування Нового року вистачить, навіть ще залишиться. Місяць повинен бути безбідним для Козерога.

Здоров'я: Козерогу важливо уважно ставитися до будь-якого погіршення самопочуття в грудні. В іншому випадку хвороба може виявитися тривалою і серйозною настільки, що він навіть може потрапити в лікарню.

Тому важливо бути обережніше і не застудитися. Обов'язково потрібні профілактичні заходи для боротьби з вірусними захворюваннями. Також існує небезпека перелому кісток. Цього місяця Козерогу протипоказані стрибки з парашутом і гірськолижні види спорту.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео гороскопу для всіх знаків Зодіаку від астролога Влада Росса:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти