StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на 2024 рік для Овнів: Зелений Дракон принесе успіх, кохання й прибуток

6 грудня 2023, 11:22
У новому році на Овнів чекає удача, стрибок вгору, підйом. З'явиться відчуття свободи, свідчить гороскоп на рік.
Анжела Перл, гороскоп на рік 2024 овен
Що принесе Овнам 2024 рік - прогноз Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп для Овнів на весь 2024 рік. За її словами, перша половина року у представників цього знака зодіаку буде дуже прибутковою, доходи зростуть. Чекайте на подарунки долі. У другій половині року (приблизно з червня) дуже велику роль гратимуть знайомства, які можуть відкрити нові горизонти.

"Почнемо з найголовнішої планети - Юпітера, тому що це планета удачі, везіння, подарунків, долі. Юпітер до 26 травня перебуває у секторі грошей. Тому якщо ви збираєтеся робити інвестиції, вкладати кудись, купувати щось дороге, якщо у вас є фінансові ідеї, то реалізуйте їх до 26 травня", - розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

Після 26 травня і до кінця року у Овнів триватиме дуже хороший період. Відбудеться щаслива подія у родичів, може збільшитися сім'я. Наприклад, народиться дитина, сестра вийде заміж, з'явиться зять.

З 18 по 21 квітня Юпітер з'єднається з Ураном. Така астрологічна подія відбувається раз на 13-14 років.

"Уран - це планета свободи, сюрпризів і несподіванок. Ці дні з середини квітня можуть принести несподіванки в сфері фінансів і доходів, отримання грошей, аж до виграшу в лотерею. Але також це може і поміняти ваше джерело доходу. Овни можуть різко змінити роботу. Я б не радила вкладатися в те, в чому ви не впевнені фінансово в середині квітня. Минулого разу таке з'єднання було в 2010 році, 14 років тому. Згадайте, що тоді у вас відбувалося", - розповіла астролог.

В цілому, на Овнів чекає удача, стрибок вгору, підйом.

"З'явиться відчуття свободи. Можливо ви отримаєте якийсь юридичний документ або якийсь статус або ще щось, що дозволить вам почуватися більш вільно", - свідчить гороскоп.

Плутон - планета трансформації та великих змін - виходить з 10-го будинку кар'єри 20-22 січня. У зв'язку з цим щось зміниться, закінчиться і трансформується.

"Буде інший напрямок, інша сфера діяльності, інша кар'єра, статус. Плутон йшов по сектору статусу всі ці роки з 2000-го, і ваш статус може змінитися", - розповіла астролог.

За словами Перл, Плутон - це найпотужніша планета в астрології. Вона може дуже сильно поміняти мрії, бажання Овнів та їхні плани на майбутнє. Буде змінюватися оточення, і це залежатиме від того, в яку компанію або організацію ви потрапите. У деяких представників цього знака зодіаку зодіаку з'явиться більше впливу. Ви станете більш відомою людиною, підете в політику або будете блогером.

Всі три літніх місяці порадують Овнів достатком. Вам пощастить і здійсниться бажання завдяки інформації, знайомству, знанням.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Крім того, в 2024 році Сатурн буде змушувати Овнів вирішувати якісь справи, які тягнуться ще з минулого.

"Ви можете, якщо хочете, поміняти свій імідж, зовнішність, тіло. Це буде найлегше зробити саме в 2024 році. Також програється тема стосунків. Багато Овнів одружаться, вийдуть заміж. Це час шлюбів і час розлучень. Якщо ви вільні, то зустрінете когось. Якщо вже є стосунки, то вони повинні перейти на наступний рівень. Якщо ви зустрічаєтеся, то або ви зрозумієте, що вам треба розійтися, або це приведе до шлюбу", - свідчить гороскоп на 2024 рік.

Венера не буде ретроградною в 2024 році, й це дуже хороша новина. У знаку Овна планета буде з 13 по 30 квітня.

"У цей період ви будете випромінювати гармонію, радість. Будете шикарно виглядати і, як магніт, почнете притягувати до себе погляди оточуючих", - розповіла Перл.

Більш детальний гороскоп 2024 для Овнів дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти