StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на травень 2024 для Раків: таємні побачення та поїздка за кордон

20 квітня 2024, 15:00
1391
Повня 23 травня поставить останню крапку, після якої буде новий початок, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп для Раків, Анжела Перл
Рак - Гороскоп на травень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на травень 2024 для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, квітневе затемнення може програтися через місяць - 8 травня. Якщо ви нічого не відчули тоді, то важливі події можуть відбутися в третій місяць весни.

Якщо ви пропустили Таро-прогноз на затемнення у квітні 2024, читайте матеріал: Сонячне затемнення 8 квітня 2024: Близнюкам - покровитель, Левам - другий шлюб, Дівам - гроші.

1 травня Плутон розгортається у зворотний рух до 11 жовтня. Це планета трансформації та змін. Плутон на 20 років увійшов у сектор фінансів, грошей, бюджету Раків. Ви можете отримати прибуток із різних джерел. Зазвичай це не зарплата, а якісь гроші однією великою сумою. Наприклад, це може бути спадщина. Раки переглядатимуть свою фінансову ситуацію.

8 травня - молодик в 11-му домі гороскопа. Це сектор мрії, майбутнього, цілей, результатів. У цей період Раки отримають проміжні результати. Вас запросять на весілля, день народження, свято в колі близьких друзів. Раки стануть членом клубу, організації, команди.

21 травня - події, які ви не захочете афішувати. Можливо, Раки готуватимуть якийсь проєкт. Ви захочете показати себе в новій ролі.

Також у цей період варто зайнятися здоров'ям - відвідати клініку, проконсультуватися з лікарем. Може прояснитися якесь питання.

23 травня - повня у шостому домі гороскопа. Повний Місяць висвітить інформацію щодо здоров'я або способу життя.

"Ясність настане стосовно вашого бізнесу, роботи, будуть якісь новини у вашому колективі. Можливо, ви навіть закінчуєте працювати або звільняєтеся. Повня часто ставить останню крапку, після якої буде новий початок", - розповіла астрологиня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

24 травня Венера принесе Ракам таємні побачення або любов на відстані. Можлива зустріч в іншій країні з людиною, з якою ви спілкувалися дистанційно. Деякі Раки вирушать в ізольоване місце. Ви можете отримати гроші з-за кордону.

Докладний гороскоп для Раків дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти