StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на травень 2024 для Левів: що принесе останній місяць весни

21 квітня 2024, 03:30
2220
Серйозні події відбуватимуться в житті вільних Левів, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп, Анжела Перл
Лев - Гороскоп на травень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на травень 2024 для Левів.

Якщо вам цікавий прогноз за картами Таро на другий місяць весни, читайте матеріал: Гороскоп Таро на квітень 2024: Ракам - подарунок, Левам - радість, Дівам - успіх.

1 травня Плутон розвертається в ретроградний рух до 11 жовтня. Впродовж цих п'яти з половиною місяців Леви переглядатимуть усе, що стосується стосунків, шлюбу, партнерства.

"Можливо, ви відкладете укладення шлюбу, можливо, розлучення затягнеться до середини жовтня, або ви раптом вирішите по-іншому підходити до свого бізнесу та переглядати контракти й колаборації з іншими людьми та організаціями. Серйозні події відбуватимуться в житті вільних Левів. Якщо ви в шлюбі, то можуть бути якісь зміни в житті ваших чоловіків або дружин, тому що сьомий дім - це наші партнери. Не виключений перегляд стосунків із бізнес-партнером", - розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

У життя Левів увійдуть нові люди, водночас хтось покине ваше оточення, свідчить гороскоп на місяць.

Із 16 травня Меркурій дасть Левам можливість проявити себе в роботі, кар'єрі, бізнесі. А молодик 8 травня дасть вам нові ідеї та енергію. Може змінитися ваш статус.

21 травня Сонце принесе Левам результат своєї праці - вас нагородять. Можливо, на вашу честь організують вечерю або свято, або ви самі організовуєте вечірку, конференцію, семінар.

"Може з'явитися у вашому житті друг - чоловік чи жінка, неважливо. Хоча Сонце зазвичай символізує чоловіка. Ця людина може стати вашою дороговказною зіркою або вчителем. Можливо, це буде впливовий покровитель", - сказала Анжела Перл.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

23 травня - повня у п'ятому домі гороскопа. Леви дозволять собі те, що вони давно хочуть. За словами астролога, варто проявити любов до себе. Також чекайте на хороші новини про вашу дитину.

Також повний Місяць може висвітити якусь інформацію про кохану людину, яку ви не знали раніше.

З 24 травня на Левів чекає приплив грошей.

"Венера - мале щастя, Юпітер - велике щастя з'єднуються в секторі статусу. Ви відчуєте, що те, що ви робите, дуже значуще. Ваша роль у соціумі значуща. Це ще й підкріпиться якимись подарунками або фінансами. Це дуже гарне з'єднання планет. Можливо, на Левів чекає весілля або заручини, народження дитини, подарунок долі", - пообіцяла

Докладний гороскоп для Левів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти