StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на травень 2024 для Близнюків: прибуток, спадок і подарунки долі

20 квітня 2024, 14:06
2610
У травні Близнюки познайомляться з людиною, яка стане вчителем і змінюватиме їхній погляд на речі, їхнє мислення та менталітет, свідчить гороскоп.
Анжела Перл, гороскоп Близнюки
Близнюки - Гороскоп на травень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на травень 2024 для Близнюків.

Якщо вам цікавий прогноз на картах Таро на другий місяць весни, читайте матеріал: Гороскоп Таро на квітень 2024: Овнам - вибір, Тельцям - пауза, Близнюкам - заздрість.

"Травень буде кращим, ніж квітень, оскільки не буде ретроградного Меркурія. Натомість є ретро Плутон. Якщо ви не відчули затемнення 8 квітня, то, можливо, ви відчуєте якусь подію через місяць - 8 травня", - розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі,

1 травня Плутон - планета змін і трансформації - розвертається в ретроградний рух до 11 жовтня.

"Якщо ви, припустімо, оформляєте документи на ПМП, на переїзд, то потрібно буде змінювати свій план або надати додаткові документи. Можливо буде повторна співбесіда або потрібно буде їздити в ті місця, де ви вже були. Якщо ви готуєтеся до вступу в навчальний заклад за кордоном, то надсилатимете листи, складатимете іспити до осені та, найімовірніше, вступите. Ретроградний Плутон може уповільнити процес або відкласти його до жовтня. Це гарний час для того, щоб подавати апеляцію, відновлювати судовий процес, відновлюватися на навчанні", - сказала астрологиня.

Близнюки познайомляться з людиною, яка стане вчителем і змінюватиме їхній погляд на речі, їхнє мислення і менталітет.

8 травня - молодик, який принесе нову енергію, бажання навести лад, викинути непотрібні речі або непотрібних людей зі свого життя. Якщо ви звільнитеся від усього зайвого, то з‘явиться місце для нових починань. Може відкритися таємниця з минулого або ви зустрінетеся з людиною, з якою давно не бачилися.

16 травня Меркурій також входить у 12-й будинок гороскопа. На Близнюків чекає поїздка за місто, в санаторій, у ретрит, у клініку на консультацію з лікарем. Можливо, надійде посилка з-за кордону.

21 травня Сонце входить у знак Близнюків і приносить нову енергію.

"Ви почуватиметеся енергійніше, вам захочеться бути в центрі уваги, щоб вас бачили. Можливо, ви будете якусь лекцію читати або представляти свою компанію, організацію. Або вас запросять на день народження чи весілля", - розповіла Перл.

23 травня - повня у сьомому домі гороскопу. Це сектор любові, партнерства, стосунків, зустрічей.

"Повний Місяць зазвичай прояснює ситуацію з іншими людьми. У когось буде в плюс, у когось - у мінус, але будь-яка відповідь - це хороша відповідь. Близнюки з'ясовуватимуть стосунки з чоловіком, дружиною. Ви будете про щось домовлятися, погоджуватися чи не погоджуватися, але це внесе ясність і може поставити крапку на чомусь", - свідчить гороскоп на місяць.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

24 травня Венера принесе Близнюкам подарунки Всесвіту - це може бути якийсь прибуток, спадщина.

"Можливо, хтось приїде здалеку або ви отримаєте гарну новину від людини, яку давно не бачили. Близнюки отримають фінанси та подарунки долі", - розповіла фахівчиня.

Докладний гороскоп для Близнюків дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти