StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на березень 2024: Козероги зустрінуть дуже важливу людину

27 лютого 2024, 05:35
Навіть якщо на вас були рожеві окуляри, то вони спадуть, і в березні ви побачите все так, як є насправді, розповіла Анжела Перл.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на березень 2024 року від Анжели Перл - що чекає на Козерогів / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на березень 2024 для Козерогів.

Якщо вам цікавий Таро-прогноз на перший місяць весни, читайте матеріал: Гороскоп Таро на березень 2024: Овнам - зміна планів, Тельцям - конфлікт, Близнюкам - гроші.

25 березня буде місячне затемнення і почнеться коридор затемнень до 8 квітня.

"Тож, готуйтеся. У ці два тижні небажано робити різкі рухи. Не ухвалюйте життєво важливих рішень. Затемнення можуть створити таку ситуацію, що хочеш-не хочеш, але вас повернуть в якусь сторону. Якщо у вас виникла ідея, але ви не впевнені на 100%, то не варто робити будь-які дії. Краще перечекайте цей коридор, тому що зоряний пил завадить ясно бачити всі деталі", - розповіла Перл на своєму Youtube-каналі.

Вона додала, що затемнення зазвичай висвічує, вносить ясність ситуацію.

"Навіть якщо на вас були рожеві окуляри, то вони спадуть, і ви побачите все так, як є насправді. Тож, якщо не впевнені повністю, що це саме те, чого ви хочете на 100%, то чекайте ці два тижні. Тому що те, що ви зробите в затемнення, дуже складно скасувати", - порадила астролог.

У березні в житті Козерога можливий переїзд або відрядження, або поїздка до родичів, або члени родини в гості приїдуть.

10 березня буде молодик в третьому будинку гороскопа. Нова енергія Сонця з Місяцем показують вам, де найголовніший фокус. Прийде нова інформація, ви почнете навчання, щоб оволодіти новими техніками і навичками.

У Козерогів є шанс зустріти дуже важливу та значущу людину в своєму житті. Вона вплине на ваше бачення, на думки, на рішення, ідеї.

11 березня Меркурій входить в четвертий будинок гороскопа. Ця планета приносить новини, листи, посилки, гостей.

12 березня відбудеться знайомство з дівчиною, поїздка недалеко і ненадовго. Ви отримаєте подарунок, визнання. Можливо у вас буде приємна розмова.

21 березня чекайте новин, пов'язаних з батьком. Сонце додасть енергії та висвітить тему житла, будинку, сім'ї, документів на місце проживання. Можливо ви отримаєте громадянство або візу.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

22 березня - поїздка в місце, в якому ви були раніше і знаєте його добре. Не виключена випадкова зустріч зі старими сусідами, яких ви давно не бачили.

Якщо ви плануєте переїзд, то він відбудеться 23 березня.

25 березня - місячне затемнення, яке покаже ваш статус на даний момент, а може дасть підвищення в кар'єрі.

"Ви очолите відділ або свій бізнес або ухвалите рішення абсолютно поміняти сферу і піти в іншому напрямку. Може бути зміна роботи, навіть зміна кар'єри, отримання або визнання статусу, репутації. Ваш статус зміниться через шлюб або народження дитини", - сказала астролог.

Більш детальний гороскоп на березень для Козерогів дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти