StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на березень 2024 для Близнюків: хороші новини, свято і прибуток

25 лютого 2024, 16:59
Анжела Перл розповіла, яким буде березень у представників знака зодіаку Близнюки.
Анжела Перл, гороскоп
Гороскоп на березень 2024 року від Анжели Перл - що чекає на Близнюків / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на березень 2024 для Близнюків.

Тим часом експерти по зірках розповіли, які три представники зодіакального кола розбагатіють в перший місяць весни 2024 року. Читайте матеріал: Гаманець поповниться: 3 знака зодіаку стануть багатшими вже в березні.

Як розповіла Перл на своєму YouTube-каналі, 25 березня буде місячне затемнення, а 8 квітня - сонячне. Цей період називається коридором затемнень.

"У ці два тижні будьте обережні, не ухвалюйте життєво важливих рішень, але лише якщо ви точно знаєте на сто відсотків, що ви цього хочете, тоді можна щось вирішувати. Все, що робиться під час затемнення, - це надовго, і це важко скасувати. Але затемнення іноді самі направляють нас, в який бік потрібно рухатися і створюють події, щоб показати нам реальний стан речей, щоб у нас спали наші рожеві окуляри, і ми побачили правду або слабкі місця, над якими потрібно попрацювати", - сказала фахівець.

Молодик 10 березня відбудеться в десятому будинку гороскопу Близнюків.

"Сонце з Місяцем з'єднуються і народжують нову енергію, сплеск можливостей для починань в секторі кар'єри, роботи, статусу, досягнень. Може з'явитися нова мета. Зміниться статус. Ви отримаєте визнання ваших заслуг. Можливо буде підвищення по службі або ви очолите бізнес. У вас з'явиться команда підлеглих або ваш статус зміниться, тому що ви виходите заміж, одружуєтеся, народжується дитина", - свідчить гороскоп.

11 березня ви отримаєте результати, зокрема і фінансові. Це можуть бути гроші, нагорода, визнання ваших заслуг. Також у Близнюків з'явиться нова подруга / друг або ви отримаєте повідомлення від старих знайомих.

12 березня Венера принесе хороші новини, свято і прибуток. На роботі - новий керівник. Можливо це буде жінка. У деяких Близнюків може виникнути службовий роман.

21 березня планети додадуть Близнюкам енергії. Не виключена поїздка, здача іспитів, отримання сертифіката або диплома. Романтичні стосунки можуть перейти на інший рівень, стати більш серйозними.

Марс входить в 10 будинок 23 березня. Це планета, яка відповідає за активність. Буде більше роботи, клієнтів, новий проект. Не виключені нововведення, що стосуються роботи, змагання, конкуренція, перехід на іншу роботу.

Марс може давати конфлікт, осккільки це конфліктна, агресивна планета. Будьте обережні, попередила астролог.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

25 березня - місячне затемнення в п'ятому будинку любові, дітей, творчості.

"Це сектор, який стосується задоволень, виграшів. Можна купити лотерейний квиток. По п'ятому будинку йдуть закоханості, цукерково-букетний період, поїздки у відпустку і на відпочинок, курортні романи, народження дітей. Все, що приносить нам щасливі моменти в наше життя", - розповіла Анжела Перл.

Можливо у дітей буде нова школа, новий дитячий сад. Дочка виходить заміж або син переїжджає. Ви виберете нове хобі, яке захопить вас повністю.

Більш детальний гороскоп на березень для Близнюків дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти