StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на березень 2024 для Дів: затемнення змінить дохід і життєві цінності

25 лютого 2024, 20:14
У березні Діви почнуть дихати на повні груди й будуть задоволені собою, розповіла Анжела Перл.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на березень 2024 року від Анжели Перл - що чекає на Дів / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на березень 2024 для Дів.

Тим часом експерти по зірках розповіли, які три представники зодіакального кола розбагатіють в перший місяць весни 2024 року. Читайте матеріал: Гаманець поповниться: 3 знака зодіаку стануть багатшими вже у березні.

У березні буде затемнення 25-го числа, і почнеться коридор затемнень, коли енергетика нестабільна і зоряний пил змушує нас робити неправильні висновки. Тому в період до 8 квітня небажано ухвалювати важливі рішення, розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

"Лише якщо ви знаєте, якщо ви впевнені на абсолютно 100%, чого ви хочете, тоді варто діяти. Головне, щоб ви знали, що ви не пошкодуєте, тому що змінити рішення, ухвалене під час затемнення, дуже важко", - сказала Перл.

10 березня - молодик в сьомому будинку гороскопу. Той, хто шукає другу половинку, отримає шанс знайти свою любов. Стосунки вийдуть на новий рівень. Наприклад, у вас буде загальний бюджет або ви вирішите одружитися.

11 березня Меркурій входить у восьмий будинок гороскопа. Це сектор фінансів. На вас чекає оформлення кредитів, іпотеки, оплата страховки або податків, новина про спадщину. Ви отримаєте фінансові новини.

Можливо хтось вирішить інвестувати у вас гроші або ви підпишете контракт.

12 березня Венера входить в сьомий будинок стосунків. На Дів чекає зустріч, романтика, перше побачення, подарунки, квіти, прикраси, солодощі. Якщо ви з кимось у сварці, то буде шанс помиритися.

Також до вас прийдуть гроші від клієнта або організації, в якій ви працюєте.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

20 березня є ризик непередбачуваних ситуацій. Можливо ви будете працювати з психологом, психотерапевтом. Станеться щось, що важко передбачити. Діви можуть розібратися з психологічною травмою дитинства, і це принесе зцілення і одужання.

21 березня Сонце заходить у восьмий будинок гороскопа й додасть енергії. Ви ніби почнете дихати на повні груди та будете задоволені собою.

22 березня Венера з'єднується з Сатурном у секторі стосунків. Сатурн вимагає серйозності, тому стосунки, в яких немає фундаменту, можуть руйнуватися. Також Сатурн символізує минуле. Можуть з'явитися колишні шанувальники, ви відновите стосунки з колишніми коханими. На роботі - повернення старих клієнтів.

25 березня - затемнення в другому будинку грошей. Ситуація на роботі й з фінансами може помінятися, дохід зміниться в кращу або в гіршу сторону. Ви звільнитеся і підете на іншу роботу, вийдете з декретної відпустки або вирішите працювати на дому, відкриєте свій бізнес. Крім того затемнення покаже, що для вас найцінніше в житті. Рівень самооцінки Діви побачать 25 березня. В цілому, вплив затемнення можна буде відчувати упродовж трьох місяців.

Більш детальний гороскоп на березень для Дів дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти