StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на березень 2024: на Раків чекає доленосна подія

22 лютого 2024, 05:33оновлено 23 лютого, 13:47
В кінці місяця чекайте на прибуток. Не виключено, що ви отримаєте гроші за раніше виконану роботу, свідчить гороскоп.
Гороскоп Рак, Анжела Перл
Гороскоп на березень 2024 року від Анжели Перл - що чекає на Раків / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на березень 2024 для Раків.

Тим часом експерти по зірках розповіли, які три представники зодіакального кола розбагатіють в перший місяць весни 2024 року. Читайте матеріал: Гаманець поповниться: 3 знаки зодіаку стануть багатшими вже у березні.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, перші два місяці весни принесуть в життя Раків доленосну подію.

Березень розпочнеться з молодика 10 березня в дев'ятому будинку гороскопа. Новий Місяць відкриє енергетично новий канал. Ви будете краще почуватися, з'явиться натхнення, почнеться творчий проект.

За словами фахівця, дев'ятий будинок символізує все, що пов'язано з закордоном, іноземцями, іншими країнами, з тими людьми, які живуть в іншій країні або говорять іншою мовою.

"У вас може бути така зустріч або початок стосунків, або знайомство з кимось, або клієнти здалеку. Можливо ви почнете оформляти документи на переїзд в іншу країну або на еміграцію", - розповіла астролог.

11 березня відбуватимуться події, пов'язані з кар'єрою, роботою, професією, статусом і проявом себе у світі. Раки отримають нову інформацію, новину, якусь пропозицію. Буде багато робочої комунікації.

12 березня Венера принесе Ракам романтичне знайомство. У вас буде вечеря, побачення, поїздка або подорож. Якщо ви з кимось спілкувалися дистанційно, то тепер з'явиться можливість зустрітися.

З 20 березня кар'єра вийде на перший план у вашому житті. Раки отримають пропозицію про співпрацю, партнерство. Ви можете зустріти свого вчителя. Не виключено, що Раки самі почнуть ділитися знаннями.

21 березня Сонце принесе Ракам популярність. Представники цього знака зодіаку отримають підвищення по службі, хтось визнає ваші заслуги. Можуть бути якісь новини, пов'язані з батьком.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

В кінці місяця чекайте на прибуток. Не виключено, що ви отримаєте гроші за раніше виконану роботу. Реалізується давня мрія. Можливо раніше у вас не вистачало сміливості зробити крок назустріч своїй меті, але 23 березня Марс дасть вам поштовх.

25 березня буде дуже важливий день, оскільки відбудеться місячне затемнення. До 8 квітня триватиме коридор затемнень. Події можуть розвиватися таким чином, як ви не передбачали або не очікували. Затемнення завжди прискорюють події або висвічують їх і показують правду, додала астролог.

Більш детальний гороскоп на березень для Раків дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти