StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на грудень 2023 для Близнюків: чого чекати в роботі, фінансах, коханні

19 листопада 2023, 05:28
3912
У перший місяць зими в житті Близнюків з'явиться нова людина, стосунки вийдуть на наступний рівень, прогнозує Анжела Перл.
Анжела Перл, гороскоп
Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Близнюків / Колаж: Главред, фото: скріншот, pixabay.com, depositphotos.com/ua

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Близнюків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, в перший місяць зими Меркурій розвертається у зворотний рух - з 13 грудня по 2 січня планета буде ретроградною.

"Якщо хочете зробити комусь подарунок на Новий рік, купуйте його на початку грудня, але точно не після 13 числа, або зберігайте чек. Меркурій буде розвертатися в секторі фінансів та вплине на цю сферу", - розповіла фахівець.

Близнюки будуть змушені переглянути фінанси, фінансові стосунки з кимось, загальний дохід. Якщо у вас йдуть переговори, то найімовірніше вони триватимуть до другого січня. Може загальмуватися укладення угоди. У ваше життя повернуться колишні.

З 5 грудня по 30 грудня Венера перебуватиме в шостому будинку роботи. Ця планета все покращує. З'являться помічники, будуть доплати, аліменти. Також у Близнюків буде добре самопочуття. Можливо ви зміните режим, харчування, подбаєте про себе, кинете шкідливу звичку.

З 6 грудня Нептун в десятому будинку кар'єри та планів на майбутнє розвертається в прямий рух. Проясниться якась ситуація. На перший план вийдуть питання, пов'язані з батьком. Близнюки досягнуть чогось, змінять статус, отримають популярність.

12 грудня - молодик в сьомому будинку стосунків, кохання, шлюбу, розлучення. У житті Близнюків з'явиться нова людина, стосунки вийдуть на наступний рівень. У представників знака з'явиться нове оточення. Проявити себе зможуть і вороги. Найсильніше вплив молодика відчують Близнюки, які народилися з 8 по 14 червня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

З 31 грудня Юпітер відкриє те, що приховано. Близнюки можуть опинитися в ізольованому місці, зануритися в себе. Ця планета може принести представникам цього знака зодіаку переїзд, усамітнення, спілкування/зустрічі з іноземцями, роботу на себе. Також Юпітер прибирає все непотрібне, приносить очищення і знайомство з собою.

Детальний прогноз для Близнюків на місяць дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти