StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

4 знака зодіаку зірвуть куш в січні: хто ці щасливчики

3 січня 2024, 20:00
24740
Астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду перерахував щасливчиків січня 2024 року.
Кому пощастить у січні
Кому пощастить в січні / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Гороскоп на 2024 рік говорить, що січень стане особливо успішним для деяких знаків Зодіаку.

Від фінансових успіхів і кар'єрних успіхів до любовних перспектив - астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду перерахував щасливчиків січня 2024 року.

Гороскоп на січень Овен

Сприятливі дні січня 2024 року для Овна: 2, 3, 12, 17, 26, 27.

Несприятливі дні січня 2024 року для Овна: 1, 7, 8, 15, 22, 23, 28.

Кар'єра: Позитивний потенціал січня проявиться в тому, що нові завдання і проекти захоплять Овна цілком. На цьому тлі всі інші проблеми будуть здаватися незначними.

Хто такий Влад Росс

Влад Рос с- український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Овну вдасться завоювати довіру колективу і підвищити свій рейтинг, особливо на новій роботі. Він зможе утвердити себе у своїй кар'єрі. Майбутні зустрічі, в тому числі і з діловими партнерами, виявляться на рідкість плідними, особливо в другій половині місяця. Це буде благотворно для обох сторін – і для Овна, і для його партнерів.

Гроші: У фінансовому плані в січні 2024 року у Овна все буде складатися благополучно, але не можна сказати, що зовсім прекрасно і чудово. Особливо якщо Овен очолить який-небудь новий проект або стане біля керма в бізнесі. Взагалі, висунення на нову посаду для Овна буде дуже сприятливим в цьому місяці.

Здоров'я: Овна в січні 2024 року потрібно берегти область попереку, нирок. Його можуть турбувати болі в спині, особливо в нижній частині спини. Важливо одягатися по погоді і тримати ноги в теплі. Варто сходити на профілактичний огляд до сімейного лікаря і стоматолога.

Гороскоп на січень Діва

Сприятливі дні січня 2024 року для Діви: 1, 9, 10, 14, 15, 24, 28.

Несприятливі дні січня 2024 року для Діви: 5, 12, 19, 20, 26, 27.

Кар'єра: Діва витратила багато сил на підготовку нових проектів, і в січні вони почнуть втілюватися в життя. У роботі і діяльності, у всьому, що стосується нових планів і проектів, все нарешті здійсниться.

Діві на січень потрібно будувати побільше планів, все піде на ура. При цьому потрібно намагатися не концентруватися на дрібницях, що дуже любить робити Діва, а дивитися на навколишній світ ширше. І тоді енергетика місяця буде більш прихильна до Діви.

Здоров'я: У січні Діва може захворіти бронхітом, ангіною або пневмонією. Крім того, можливі травми і ураження в області грудної клітини і рук.

Гороскоп на січень Терези

Сприятливі дні січня 2024 року для Терезів: 3, 11, 12, 17, 26, 27.

Несприятливі дні січня 2024 року для Терезів: 1, 7, 8, 15, 22, 29.

Кар'єра: У професійній сфері в січні 2024 року для Терезів буде важлива тема конкуренції: вони можуть вигравати різні конкурси і можуть бути успішними в творчих спілках.

Слід приготуватися до відстоювання своїх прав, позицій та ідей. Не потрібно боятися брати на себе відповідальність – у Терезів все вийде. Дзвінок від колишнього ділового партнера вирішить багато проблем.

Гроші: У січні 2024 року Терезам варто задуматися про те, щоб зберегти нажите або відкласти гроші, подбавши про завтрашній день.

Здоров'я: Вразливим місцем Терезів у січні 2024 року будуть нирки. Ваги будуть не дуже сильні фізично в цьому місяці, зате будуть володіти хорошими відновлювальними здібностями, завдяки чому жодна серйозна болячка не здолає ваги. Потрібно частіше бувати на свіжому повітрі, дотримуватися дієти.

Гороскоп на січень Козеріг

Сприятливі дні січня 2024 року для Козерога: 5, 9, 10, 19, 20, 24, 25.

Несприятливі дні січня 2024 року для Козерога: 7, 8, 15, 22, 23 29.

Кар'єра: Ділове життя Козерога в січні 2024-го буде підпорядковане почуттю обов'язку і логіці. Козерогом будуть рухати амбіції і прагнення до влади. І представники знака дійсно можуть зайняти дуже впливові пости. Козеріг небезпідставно вважає, що з його справою ніхто не впорається краще за нього.

У силах Козерога зараз буде закріпити досягнуте. Для близьких він буде зразком для наслідування, для колег – авторитетним і незамінним порадником. Важливо не здати позиції в цьому місяці.

Гроші: У січні 2024 року у Козерога буде менше витрат, більше доходів. В кінці місяця він, можливо, побачить новий спосіб грандіозного поповнення його бюджету – в цьому допоможе пропозиція, яка надійде поблизу входження Сонця в знак Водолія, 19-21 січня.

Здоров'я: У Козерога в січні 2024 року буде набагато більше розвинений дух, ніж тіло. На самопочутті позначаться недоїдання і недосипання. Особливо якщо він дуже цілеспрямований у своїй роботі. Це може призвести до загострення хронічних захворювань. Потрібно захищати себе від стресу всілякими способами. Особливо це стосується дієти, здорового способу життя. Потрібно позбутися від шлаків, прочистити кишечник, уникати конфліктів, зайнятися йогою або гімнастикою.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео гороскопу Влада Росса на січень:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти