Гороскоп на 2024 рік для Росії: Кремль трястиме, РФ затріщить по швах, намічається різанина

25 грудня 2023, 08:00
У Росії в новому році неминуча зміна лідера, до влади прийде той, хто за Путіна є "сірим кардиналом".
Астролог Влад Росс розповів, що чекає на Росію в 2024 році
Астролог Влад Росс склав прогноз для Росії на 2024 рік / Главред

Для Росії 2024 рік точно не назвеш спокійним. Переломний період випаде на березень-квітень. У цей час багато що зміниться, в результаті чого вже в травні-червні ми побачимо зовсім іншу владу в Російській Федерації. І саме в цей час може зупинитися війна.

Коли Юпітер з'єднається з Ураном і Білим Місяцем в зодіакальному знаку Тельця, Україні слід чекати кардинальних змін. Ця комбінація обіцяє нашій країні сприятливі події: щось настільки неймовірно зміниться, що Україну або одразу приймуть до НАТО або Євросоюзу, або дадуть гроші і все необхідне. На нас чекає блага звістка в квітні-травні – Білий Місяць завжди вказує на це.

Дракон, який буде символом 2024 року, здатний суворо карати тих, хто займається сумнівними справами, і зжере кожного, хто дражнить його. Тому лідери країн, що прагнуть до війни, можуть бути зжерті Драконом. У Росії неминуча зміна лідера, де Дракон влаштує переворот і струсне Кремль.

відео дня

За моїми прогнозами, в Росії відбудеться палацовий переворот, і намічається він на березень-квітень. Двійника Путіна буде повалено (той, кого ми бачимо останнім часом, це не справжній Путін – справжній лежить у холодильнику). Воскресне Пригожин. І тоді можуть здійснитися неймовірні події.

У будь-якому випадку, це заключна частина Марлезонського балету, коли в Росії всі нарешті зрозуміють, що король голий, цар несправжній. І тоді буде великий переворот, скандал.

На зміну Путіну до влади в Росії може прийти Сергій Корольов, нині перший заступник директора ФСБ РФ. Він і зараз є таємним правителем Росії, все тримається саме на ньому, це той самий "сірий кардинал". Народжений під знаком Тигра і Лева.

Крім того, в 2024 році Росія може почати розсипатися. Плутон буде борознити простори Водолія (РФ під знаком Водолія) в 2024 році, а це планета руйнування. Уже в 2023 році стали помітні ознаки початку процесу розпаду Російської Федерації.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дагестан стане "першою ластівкою": там почнеться різанина на національному ґрунті, але це будуть лише "квіточки". Потім одразу вибухнуть Якутія, Тива і багато інших республік – усі вони захочуть відпасти від Москви, захочуть самостійності. Перш за все, захоче незалежності Чечня разом із Кадировим, його кланом (уже і ППО вони свою республіку забезпечили, тому спокійно будуть відбиватися від російських ракет, готові до війни).

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти