StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Китайський гороскоп на січень 2024: кому із знаків зодіаку перший місяць року припаде до душі

1 січня 2024, 21:10
19117
Перед Тигром відкриваються фінансові перспективи і нове життя.
Китайський гороскоп на січень 2024
Китайський гороскоп на січень 2024 / Колаж Главред, фото flickr (Toshiyuki IMAI), скріншот YouTube (zodiac), freepik

Новий рік вже настав, а це значить, що кожному знаку китайського гороскопу варто дізнатися, що готують для них зірки в першому місяці 2024 року - січні.

Китайський гороскоп на січень - Щур

У п'ятницю, 5 січня, починається місяць Інь дерев'яного бика, і протягом наступних чотирьох тижнів у вас з'являться додаткові фінансові можливості. Це хороший час, щоб попросити підвищення зарплати або шукати нову роботу з вищою зарплатою. Якщо у вас є власний бізнес, подумайте про підвищення цін. Можливо, вам також вдасться отримати гроші з пасивних джерел доходу, таких як інвестиції чи подарунки.

У четвер, 11 січня, буде молодик. Щур, ви зараз дуже помітні. Це означає, що якщо ви шукаєте роботу, ваше резюме виявиться на першому місці. Ваші показники в соціальних мережах можуть збільшитися. Але щоб досягти відчутних результатів, активно працюйте над усуненням обмежувальних переконань та інших перешкод за допомогою медитації, тверджень або візуалізації. Це ваш ключ до успіху.

відео дня

У четвер, 25 січня, настає повний місяць. Щур, саме час зосередитися на розвагах. Ви вже давно перетворилися в робочу бджілку. Вам необхідно сколихнути ситуацію, щоб все пішло своєю чергою. Це означає вирватися з рутини і зайнятися чимось приємним. Як би багато у вас не було зобов'язань і обов'язків, вам потрібно виділити трохи часу для того, щоб попустувати.

Китайський гороскоп на січень - Бик

У п'ятницю, 5 січня, починається місяць Інь дерев'яного Бика. Це ваш місяць, тому корисно займатися новими справами протягом наступних чотирьох тижнів. Постарайтеся вирватися зі звичної рутини, щоб познайомитися з новими людьми і побувати в нових місцях. Це може привести в рух колеса, які принесуть вам нові можливості в цьому місяці і в наступні місяці.

У четвер, 11 січня, буде молодик. Бик, зараз вашої уваги вимагає юридичне питання. Ви можете досягти успіху, якщо будете активно працювати над державними паперами, судовими позовами або справами, пов'язаними зі спадщиною та майном. Це може означати занурення в юридичний жаргон та іншу складну паперову роботу. Не поспішайте і будьте уважні. Ви зможете успішно впоратися з цим процесом.

У четвер, 25 січня, настає повний Місяць. Бик, зараз ви можете проводити більше часу з родиною. Це може означати, що хтось із ваших старших дітей або родичів на деякий час залишиться з вами. Ви можете подумати, що щось із минулого повториться в цій ситуації, але ви можете бути здивовані тим, як ця людина виросла і змінилася. Така ситуація може виявитися корисною для вас обох.

Китайський гороскоп на січень - Тигр

У п'ятницю, 5 січня, починається місяць Інь - дерев'яний Бик, і протягом наступних чотирьох тижнів вам варто подумати про завершення справ. Визначте, що необхідно завершити або звільнити, і активно займіться розчищенням старих проектів і безладу. Можливо, вам доведеться відпустити очікування, пов'язані з вашими стосунками. Відкривши руки для відпускання, ви будете готові прийняти нові можливості.

У четвер, 11 січня, буде молодик. Тигр, перед вами відкриваються фінансові перспективи, якщо ви готові просіяти інформацію і документи. Думайте про це, як про пошук золота. Можливо, вам доведеться перелопатити багато мулу, щоб знайти самородки. Але робота може бути корисною, якщо ви зосередитеся на тому, що ці самородки можуть приносити дивіденди протягом довгого часу.

У четвер, 25 січня, настає повний місяць. Тигр, ви можете зосередитися на транспорті та способах пересування містом. Можливо, ви шукаєте новий автомобіль або хочете продати свій автомобіль. Якщо ви заробляєте на життя за кермом, це може бути напруженим часом для вас. Подумайте, що змінюється в галузі та як ви можете адаптуватися, щоб знайти нові можливості.

Китайський гороскоп на січень - Кролик

У п'ятницю, 5 січня, починається місяць Інь - дерев'яний Бик. Протягом наступних чотирьох тижнів дістаньте свій список цілей і відзначте, чого ви досягли. Викресліть все, що вас більше не цікавить, і додайте те, що ви хочете зараз. Потім перегляньте список і знайдіть закономірності та подібності. Цього місяця ви зможете багато чого зрозуміти про себе.

У четвер, 11 січня, буде молодик. Кролик, ваші любовні стосунки можуть значно покращитися. Можливо, ви разом працюєте над якимось проектом і націлені на досягнення спільної мети. Якщо ви шукаєте кохання, зверніть увагу на людей, з якими стикаєтесь у повсякденному житті. Підніміть очі і посміхніться світу. Почніть розмову з незнайомцем. Зараз можуть відбуватися чарівні речі.

У четвер, 25 січня, настане повний Місяць. Кролик, ваші фінансові справи покращуються. Може з'явитися додаткове джерело доходу. І хоча воно може бути тимчасовим, він може дати вам поштовх до розвитку. Якщо ви володієте бізнесом, ваші продажі можуть зрости. Це хороший час, щоб попросити роботодавця про підвищення зарплати, або ви можете отримати премію.

Китайський гороскоп на січень - Дракон

У п'ятницю, 5 січня, починається місяць Інь дерев'яного Бика, і протягом наступних чотирьох тижнів можливі кар'єрні перспективи. Ви можете отримати визнання на роботі або пропозицію про вищу посаду. Однак пропозиція може бути не дуже очевидною, тому стежте за своїм шансом, щоб бути готовими до її появи.

У четвер, 11 січня, молодик. Дракон, можливо, ви будете більше часу проводити на роботі. Можливо, ви замінюєте когось, хто перебуває у відпустці, або займаєте нову посаду та навчаєтесь у процесі роботи. У той же час вам можуть снитися цікаві сни, пов'язані саме з вашою роботою і кар'єрою. Можливо, в цей час вам захочеться вести щоденник сновидінь.

У четвер, 25 січня, настає повний місяць. Дракон, у вашому житті може з'явитися хтось новий. Ця людина може стати близьким другом і довіреною особою. З ним може бути весело, його особистість доповнює вашу. Що ще важливіше, ви можете зробити щось цінне разом. Ви можете поділитися один з одним інформацією про свої стосунки або допомогти в бізнесі.

Китайський гороскоп на січень - Змія

У п'ятницю, 5 січня, починається місяць Інь дерев'яного Бика, і протягом наступних чотирьох тижнів велика увага буде приділена освіті. Якщо ви навчаєтесь у школі, ви можете подвоїти свої зусилля, щоб закінчити проект або скласти важливий тест. Пам'ятайте, що ви любите вчитися, тому, якщо предмет здається вам сухим або вчитель нудним, спробуйте знайти спосіб зробити його цікавішим для себе.

У четвер, 11 січня, буде молодик. Змія, можливо, вам доведеться відвідати кілька вечірок або світських заходів. Вони можуть бути пов'язані з вашою родиною. Може народитися дитина або хтось із членів вашої родини усиновить цуценя. Можливо, вам належить відзначити знаменний день народження. Корисно подивитися, як змінюється життя друзів і родичів в даний момент.

У четвер, 25 січня, настає повний Місяць. Змія, можливо, вам захочеться відсторонитися від уваги. Ви можете вислизнути у відпустку в якесь віддалене місце. Корисно побути на самоті. Іноді зміна обстановки - це найкраще, що ви можете зробити. Постарайтеся знайти щось нове для себе.

Китайський гороскоп на січень - Кінь

У п'ятницю, 5 січня, починається місяць Інь дерев'яний Бик, і протягом наступних чотирьох тижнів перед вами відкриються фінансові можливості, особливо пов'язані з бізнесом або джерелами пасивного доходу. Іноді ви рухаєтесь так швидко, що пропускаєте підказки по дорозі про потенційні інвестиції чи бізнес-ідеї. Не поспішайте цього місяця, записуйте ідеї та обговорюйте їх із надійними друзями. Ви можете виявити скарби.

У четвер, 11 січня, молодик. Кінь, можливо, ви намагаєтеся допомогти навести порядок в сімейних справах, але це може виявитися заплутаним вузлом, який доведеться розплутувати. Можливо, вам доведеться нагадати всім учасникам процесу, що все змінюється, а спроби зберегти все по-старому лише зупиняють потік.

У четвер, 25 січня, настає повний місяць. Кінь, після деяких затримок, ви зможете провести деякий час з близьким другом. Ці стосунки можуть стати набагато ближчими. З обох сторін можуть виникнути романтичні почуття. Можливо, ви захочете підійти до цього грайливо. Не варто ставитися до цього занадто серйозно. Натомість залишайтеся в сьогоденні і справді відчувайте радість. Просто постарайтеся отримати задоволення і подивитися, що з цього вийде.

Китайський гороскоп на січень - Коза

У п'ятницю, 5 січня, починається місяць Інь дерев'яного Бика, і протягом наступних чотирьох тижнів вас чекає прекрасна енергія стосунків. Якщо у вас були труднощі в пошуках любові, подивіться на цей процес по-новому. Як зробити пошук більш захоплюючим? Чи можете ви допомогти іншим знайти свою половинку? Замість того, щоб шукати кохання, подумайте про пошук нових друзів або ділових партнерів.

У четвер, 11 січня, буде молодик. Коза, ви можете бути поховані під купою паперової роботи. Можливо, ви заповнюєте заявку або працюєте над бізнес-планом. Все пройде набагато більш гладко, якщо ви уникнете перфекціонізму, зволікань або їх поєднання. Дозвольте собі спостерігати, а не оцінювати свою поведінку. Об'єктивно спостерігаючи за тим, що відбувається, ви зможете звільнити себе для руху вперед.

У четвер, 25 січня, спостерігається повний Місяць. Коза, ви можете отримати визнання на своїй роботі. Ваш начальник може погладити вас по спині. Можливо, ви отримаєте позитивну рекомендацію від колеги. У той же час ви можете запитати себе, чи хочете ви взагалі залишатися на цій роботі. Поки справи йдуть добре, можливо, настав час просуватися по кар'єрних сходах.

Китайський гороскоп на січень - Мавпа

У п'ятницю, 5 січня, починається місяць Інь - дерев'яний Бик, і протягом наступних чотирьох тижнів непогано було б змінити свій розпорядок дня. Можна додати фізичні вправи або медитацію. Рутини дозволяють вам багато чого зробити без особливих роздумів, але ви можете застрягти в рутині, якщо ваші рутини застаріли. Подумайте, що ви можете змінити цього місяця, щоб наповнити себе свіжою енергією.

У четвер, 11 січня, буде молодик. Мавпа, перед вами відкривається фінансова можливість, але вона може зажадати від вас додаткових обов'язків. Гроші є, але вам також потрібно знайти факти, розглянути поняття, отримати знання, зважити досвід і вивчити свої почуття щодо цього процесу. Швидше за все, золото є, але вам знадобиться лопата, щоб дістатися до нього.

У четвер, 25 січня, настає повний Місяць. Мавпа, ви можете бути натхнені тим, що дізнаєтеся щось нове. Можливо, тема захопила вашу уяву, і ви витрачаєте весь вільний час на цей проект. Але перш ніж витрачати купу грошей на отримання знань, подумайте про те, які ресурси у вас є під рукою. Можливо, ви знаєте когось, хто може допомогти вам освоїти цей матеріал.

Китайський гороскоп на січень - Півень

У п'ятницю, 5 січня, починається місяць Інь дерев'яного Бика, і протягом наступних чотирьох тижнів вам необхідно повеселитися. Швидше за все, ви наполегливо працювали і потребуєте радості та хвилювання у своєму житті. У цьому місяці вам дуже хочеться вирватися на свободу, тому імпровізований відпустку може допомогти скорегувати ваше ставлення і світогляд.

У четвер, 11 січня, буде молодик. Півень, ви можете зустрітися з людиною, яка дійсно переверне ваш світ. Це може бути потенційний діловий партнер, соратник або той, хто захоче перейти межу романтичних стосунків. Вони мають інший погляд на речі, який відкриває вам нові можливості. І тепер те, у чому ви були настільки впевнені, може перетворитися на можливості.

У четвер, 25 січня, настає повний Місяць. Півень, у вас може виникнути спокуса зайнятися спекуляціями. Можливо, у вас є інвестиції, які ви хочете зробити, або бізнес-ідея, яку ви не можете вивести з голови. Інші можуть сказати вам заспокоїтися, але ви знаєте, що зміни - це найбільш освіжаюче, що ви можете зробити. Рухаючись у новому напрямку, ви можете фактично омолодити себе.

Китайський гороскоп на січень - Собака

У п'ятницю, 5 січня, починається місяць Інь дерев'яного Бик, і протягом наступних чотирьох тижнів велика увага буде приділена будинку. Якщо ви нещодавно переїхали, можливо, ви розпаковуєте речі. Або, можливо, ви збираєтеся продати свій будинок, тому робите ремонт. Щодня ви робите трохи більше для досягнення своєї великої мети, і саме так досягається успіх.

У четвер, 11 січня, буде молодик. Собака, можливо, ви будете більше часу працювати за лаштунками. Можливо, ви завершуєте проект або приділяєте додатковий час, щоб допомогти колезі. Також можливо, що ви відтягуєте момент, щоб показати світові те, що ви створили або завершили. Можливо, ви відчуваєте себе вразливим, дозволяючи іншим бачити вашу роботу, але незабаром вам доведеться вийти з криївки.

У четвер, 25 січня, настає повний Місяць. Собака, хтось може надати вам підтримку. Це може вас здивувати, оскільки в минулому вони були не дуже доступними. Можливо, у них змінилася думка. Ви любите бачити в людях найкраще, тому вам буде легко дати їм можливість стати найкращими, якими вони можуть бути. Можливо, ви станете свідком трансформації.

Китайський гороскоп на січень - Кабан

У п'ятницю, 5 січня, починається місяць Інь дерев'яного Бика, і протягом наступних чотирьох тижнів у вас може бути більше соціальних контактів, ніж зазвичай. Можливо, в місті з'являться друзі або будуть організовані вечірки. Це допоможе вам звільнитися від старої рутини. Ви можете зустрітися з друзями для регулярних ігрових вечорів, випити кави в новому кафе або приєднатися до клубу або групі, яка збирається регулярно.

У четвер, 11 січня, буде молодик. Кабан, можливо, шукає більше простору. Можливо, ви відчуваєте, що застрягли всередині або обмежені своїм графіком. Настав час вийти з дому і позбутися рутини. Це особливо правильно, якщо останнім часом ви відчуваєте себе неспокійно. І хоча це може здатися не зовсім практичним рішенням, зміни зараз можуть зарядити вас оптимізмом та енергією.

У четвер, 25 січня, настає повний Місяць. Кабан, робота може бути в самому розпалі. У вас може з'явитися більше обов'язків або наближаються терміни здачі. Це дуже важливий час для того, щоб розставити пріоритети. Інші можуть тягнути вас до власних планів, але це не допоможе вам досягти мети. Зосередьтеся зараз на власному шляху.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти