Гороскоп на 2024 рік: у яких знаків зміниться життя в рік Дракона

22 грудня 2023, 14:00
Астролог Влад Росс розповів, для яких знаків зодіаку 2024 рік буде доленосним і в якій сфері життя їм чекати важливих подій.
Астролог Влад Росс передбачив чотирьом знакам кардинальні зміни в 2024 році
Астролог Влад Росс розповів, яким знакам зодіаку чекати великих змін у 2024 році / Главред

Для кількох знаків зодіаку новий 2024 рік стане періодом важливих змін у житті, які багато в чому вплинуть на подальшу долю цих знаків. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, а також назвав сфери життя, в яких слід чекати суттєвих трансформацій і важливих подій.

За словами астролога, великих змін потрібно чекати чотирьом знакам зодіаку.

Овен

Зміни в житті Овна в 2024 році будуть стосуватися їхніх близьких і рідних, а також загалом відносин із людьми довкола. У родині Овна в рік Дракона відбудуться кардинальні трансформації.

Наприклад, у другій половині 2024 року в сімейних стосунках можуть виникнути складнощі, оскільки транзит Чорного Місяця по цьому знаку може призвести до непорозумінь між подружжям, сварок і конфліктів. Коли Чорний Місяць увійде в 7-й дім гороскопу Овна, стануть можливими зради, конфлікти і розрив стосунків. У цей час важливо не гарячкувати і діяти виважено, ухвалюючи рішення, а також слід бути обережнішими в словах та емоціях.

Терези

А от у Терезів зміни, які принесе 2024 рік, будуть пов'язані передусім із отриманням вищої освіти і захистом другого диплома. Крім того, можлива кардинальна зміна місця проживання та виїзд за кордон. З травня і до кінця 2024 року Терези матимуть можливість емігрувати або переїхати.

Рак

Кардинальні зміни в житті Рака в 2024 році будуть пов'язані з їхніми новими починаннями, стартапами і проєктами. При цьому Рак може спалити все, а потім, наче птах Фенікс, відродитися з попелу.

Дивіться детальний гороскоп на 2024 рік для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Для Рака це буде рік відповідального вибору. Всі чотири затемнення 2024 року будуть суттєво впливати на нього, тому перед Раком будуть ставитися кармічні завдання.

Козеріг

На Козерога в 2024 році чекають серйозні життєві трансформації, пов'язані зі зміною роботи, роду діяльності, його профілю. Наприклад, якщо до цього Козеріг працював муляром або водієм, то в новому році раптово може пов'язати своє життя з парашутним спортом. Кардинальні зміни в професії дуже ймовірні.

Втім, у 2024 році Козерогу слід дуже обережно змінювати сферу діяльності або запускати нові бізнес-проєкти, тому що все може піти не за планом, особливо в наприкінці року.

Потрібно приділити більше уваги навчанню, розширенню кругозору, підвищенню рівня кваліфікації.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав гороскоп на 2024 рік для всіх знаків зодіаку і розповів, кому в новому році буде найбільше щастити. Крім того, Влад Росс склав любовний гороскоп-2024 і назвав знаки, на які в новому році чекає велике кохання і гармонія у стосунках із другою половинкою.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти