Гороскоп на січень-2024 для всіх: кому пощастить, а кому чекати неприємностей на початку року

1 січня 2024, 09:20
Гороскоп від Влада Росса на січень розповість, кому зірки обіцяють щастя в коханні, кому грандіозні фінансові надходження, а кому нову впливову посаду.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на січень-2024 для всіх знаків зодіаку і розповів, на кого чекає удача на початку року
Астролог Влад Росс назвав невдах і щасливчиків січня 2024 року / Главред

У січні 2024 року чимало знаків зодіаку відчують наснагу та емоційний підйом. Початок місяця буде сприятливим для відпочинку, а потім можна буде сміливо братися за роботу – справи підуть чудово.

Гороскоп на січень-2024 обіцяє кільком знакам вкрай вдалий початок року, а от чотирьом знакам доведеться весь місяць вирішувати проблеми і долати труднощі в роботі, фінансових справах чи особистому житті.

Невдахи січня 2024 року:

Близнюки

Січень 2024 року для Близнюків буде місяцем романтики, пригод і веселощів. Їхнім завданням буде не втратити здоровий глузд у вихорі задоволення і дослухатися до голосу інтуїції. Інакше на Близнюків чекатиме жалюгідний місяць, зі знаком "мінус". Хоч Близнюків і буде похитувати в першій половині місяця, але потім життєвий потенціал все-таки почне рости, що може благотворно позначитися на способі життя. Зрештою чудові зміни помітять усі.

Сприятливі дні січня 2024 року для Близнюків: 3, 7, 8, 17, 18, 22.

Несприятливі дні січня 2024 року для Близнюків: 5, 12, 19, 20, 26, 27.

Кар'єра. Близнюкам у січні слід проявляти ініціативу в справах. Закладання фундаменту майбутнього успіху буде сприятливим, особливо після 4 січня, коли Марс увійде в знак Козерога. Але при цьому не потрібно нічого кардинально змінювати.

Ділові партнери Близнюків будуть гідними довіри, проте потрібно буде подбати і про нові професійні контакти, а також про те, щоб уникнути обману і зради, тому що до 10 січня Меркурій буде в жорсткому квадраті до Нептуна. У другій половині місяця Близнюки можуть виражати енергію і впевненість у власних силах, що буде їх головним козирем.

Гроші. У фінансовому плані в січні Близнюки можуть опинитися у невизначених умовах. Їх можуть обдурити на гроші. Наприкінці місяця Близнюки можуть заробити додаткові суми грошей, з'явиться підробіток або випишуть премію. Зібрати якусь суму цього місяця, швидше за все, не вийде, тому не варто ризикувати без потреби.

Особисте життя. У січні 2024-го на Близнюків в особистому житті чекають приємні зміни. Товариськість і контактність допоможуть розширити їм коло знайомств. Венера буде в домі партнерства, шлюбу та стосунків до 23 січня. Так будуть зароджуватися швидкоплинні симпатії. У силах Близнюків буде підтримувати вогонь пристрасті, особливо поблизу 20-го числа, коли Плутон, символ сексу, пристрасті та успіху в коханні, буде здійснювати потужний вплив на цей знак.

Здоров'я. Близнюкам у січні слід остерігатися переломів, вивихів, травм, особливо тазостегнових суглобів, плечей і рук. Найнесприятливіший період у цьому сенсі – 1-7 січня. Тому не потрібно зловживати алкоголем і даремно ризикувати. Слід бути обережнішими на льоду. Слабким місцем будуть легені: застудні захворювання для Близнюків цього місяця можуть бути фатальними.

Дивіться відеоверсію гороскопу на січень 2024 року для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Рак

Січень 2024 року для Рака буде складним періодом. Місяць пройде під знаком "мінус". Життя Рака в цей час буде схожим на пінг-понг: постійно доведеться відбивати удари долі, все швидше і швидше. Причому складнощі очікуються і вдома, в сім'ї, і на роботі, з начальством. Зате є шанс виграти два призи одразу.

Раку потрібно використовувати свою таємну зброю – вміння швидко відступати, а потім робити кроки вперед. Раки люблять спочатку відступити на певні позиції, а потім несподівано кинутися в бій.

Сприятливі дні січня 2024 року для Рака: 5, 6, 9, 10, 20, 24, 25.

Несприятливі дні січня 2024 року для Рака: 1, 7, 8, 15, 22, 29.

Кар'єра. Зірки попереджають Рака, що в професійній сфері не варто вплутуватися в ризиковані проєкти, інакше можна прогоріти. На Рака чекає повна невдача в справах. Якщо є якась задумка, її потрібно відкласти на лютий.

Якщо в січні від Рака вимагатимуть неможливого, йому потрібно просто втекти з поля зору і перечекати планетний шторм у тиші. Оскільки все буде дуже складно для нього. Марс буде в опозиції до цього знака зодіаку, що свідчить про можливість судів і наслідків, а також розлучення, тому не слід конфліктувати з чоловіками або дружинами.

Гроші. У січні-2024 фінансова сторона життя Рака буде сповнена труднощів, але не варто впадати у відчай. Ця проблема буде цілком вирішувана завдяки терпінню Рака і цілеспрямованій роботі.

Здоров'я. Великі проблеми у Рака в січні 2024 року можуть виникнути з травленням, кишковим трактом. Рак цього місяця може стати цілителем. Він може зайнятися йогою, гіпнозом, траволікуванням. Ракам у січні сприятливо сідати на дієту і скидати зайві кілограми.

Лев

Активний відпочинок у січні 2024 року – це те, що Леву буде потрібно. Місяць буде дуже складним.

У січні Леву вдасться навести лад у думках і укріпити тіло, а свіже сприйняття того, що відбувається, дозволить реально поглянути на ділові перспективи, незважаючи на те, що Чорний Місяць увійшов у дім фінансів, тому в цій сфері можлива "чорна діра", яка найближчим часом буде лише збільшуватися.

Натурі Лева властиве поєднання практичності та авантюризму, але довірятися можна тільки своїй творчій і відчайдушній стороні, і тоді удача залишиться з Левом. Але не варто довіряти людям довкола – Лев у цей час повинен вірити тільки собі.

Сприятливі дні січня 2024 року для Лева: 7, 8, 12, 22, 23, 27.

Несприятливі дні січня 2024 року для Лева: 3, 10, 17, 18, 24, 25.

Кар'єра. У січні 2024-го в професійній діяльності у Лева з'являться непогані нові можливості для реалізації давно намічених цілей, але це буде лише в 20-х числах.

Гроші. У січні Лев може поліпшити добробут не раніше третьої декади місяця, особливо завдяки дружбі і зв'язкам із людьми набагато старшими за віком і з тими, хто займає більш високе соціальне становище.

Особисте життя. Стосунки Лева в січні 2024-го вийдуть на новий етап розвитку, головне – бути щирим із коханою людиною. Експерименти з почуттями Леву протипоказані. Потрібно позбутися стресу, інакше Лева може кинути кохана людина. Краще сходити до косметолога – після цього Лев буде випромінювати оптимізм, притягувати увагу людей довкола і грамотно розпоряджатися своїми достоїнствами. Змінивши себе зовні, Лев може усвідомити, що перед ним відкриті всі дороги до щастя й удачі.

Здоров'я. У січні Леву потрібно бути обачнішим, тому що існує небезпека нещасних випадків і ДТП. Лев буде стикатися зі стресами цього місяця. Можуть постраждати легені і горло. Також варто остерігатися переломів кінцівок. Левам на фронті потрібно намагатися менше ризикувати, особливо тим, хто займається розмінуванням.

Водолій

Січень 2024 року для Водолія стане часом одкровень. Він чітко побачить свій подальший шлях, який буде вельми тернистим і складним. Місяць загалом буде непростим, зі знаком "мінус". Якщо Водолій уже рік рухається певним шляхом, то краще з нього не звертати і нічого нового цього місяця не починати. Також Водолію потрібно прислухатися до близьких. Йому не слід сильно відкриватися стороннім людям, оскільки навколо нього надто багато недобрих очей.

Зрештою Водолій чітко побачить і зрозуміє шлях, яким він повинен рухатися далі.

Сприятливі дні січня 2024 року для Водолія: 5, 9, 13, 22, 26, 27.

Несприятливі дні січня 2024 року для Водолія: 4, 10, 12, 19, 21, 25.

Кар'єра. У роботі Водолію в січні слід діяти дуже обережно, обдумано, без поспіху, інакше його можуть звільнити або позбавити посади. Все буде складно. Багато планет будуть перебувати в домі "підстави". Пропозиції, які в листопаді та грудні здавалися Водолію запаморочливими, тепер будуть більше нагадувати пастку для нього, особливо на початку місяця, коли Меркурій буде в жорсткому квадраті до Сатурна. Потрібно зібрати інформацію і порадитися з обізнаними людьми. Гнучкість і обачність у справах закладуть міцну базу для подальших вдалих проєктів, але все це потрібно відкласти до лютого.

Гроші. У січні у фінансовій сфері Водолію краще включити режим економії.

Особисте життя. У січні 2024 року в особистому житті Водолія все буде складатися більш-менш вдало, спокійно і мирно. Водоліям, у яких щойно зав'язалися серйозні стосунки, зірки рекомендують тримати їх у таємниці. Підвищена увага людей довкола Водолію зараз ні до чого, інакше може з'явитися якийсь бруд у стосунках.

Здоров'я. У січні 2024 року Водолію важливо уникати суперечок і конфліктів, оскільки самопочуття буде залежати від нервів. Усе буде погано, якщо Водолій буде сильно перевантажений. Якщо він буде розслаблятися, робити гімнастику, займатися йогою вранці, то все буде чудово. При нездужаннях важливо звертатися за медичною допомогою. Можливі ДТП і нещасні випадки. Слабким місцем будуть щиколотки й гомілки.

Нейтральним січень-2024 буде для наступних знаків:

Телець

Січень 2024 року для Тельця буде рівним, більш-менш збалансованим періодом. Телець у цей час може присвятити себе творчості, музиці, естетиці, відвідувати театри і кіно. Якщо Телець давно хотів навчитися в'язати, танцювати вальс, малювати аквареллю або співати в караоке, то в січні саме час зайнятися цим.

Телець буде відчувати себе, як уві сні: події будуть відбуватися, але його це немов не буде стосуватися. Такий стан є імпульсом до нових видів діяльності.

Сприятливі дні січня 2024 року для Тельця: 1, 4, 5, 15, 19, 20, 28, 29.

Несприятливі дні січня 2024 року для Тельця: 3, 10, 17, 18, 24, 25.

Кар'єра. У січні на роботі у Тельця все буде стабільно. Співпраця з новими партнерами принесе непоганий прибуток і чудові плоди. Дипломатичні навички допоможуть Тельцю у вирішенні важливих питань. Йому слід більше цінувати думку колег, адже це буде одним із шляхів до успіху.

Гроші. У фінансовій сфері в січні 2024-го Тельцю рекомендується бути уважнішим під час оформленні важливих документів, особливо на початку місяця, коли буде жорсткий квадрат між Венерою, що управляє цим знаком зодіаку, і Сатурном. Тому нічого важливого не можна підписувати в перші 10 днів місяця. Цього місяця краще не змінювати місце роботи, оскільки це буде заміна шила на мило.

Особисте життя. Тельцю в січні 2024 року в стосунки з коханою людиною потрібно внести нотку романтизму, запросити на вечерю при свічках, організувати сюрприз. Особливо прекрасним буде останній тиждень січня, після 23-го числа. Останній тиждень місяця прекрасний для зміцнення любовних стосунків, зізнання у коханні, освідчення. Велике кохання подарує Тельцю крила, які дозволять йому піднятися над усіма негараздами.

Здоров'я. У січні 2024 року Телець буде схильним до застуди, захворювань горла, запальних процесів. Рекомендується берегти свої сили, вести більш розмірений спосіб життя. Корисно займатися фізичними вправами, піти в зал. Слід уникати алкоголю та інших збуджуючих засобів.

Скорпіон

Скорпіону в січні 2024 року не потрібні будуть помічники – настає час використовувати власний накопичений досвід. Скорпіону потрібно подумати, в чому він сильний, і задіяти цю силу. Місяць для Скорпіона не дуже хорошим, але і не дуже поганим. Скорпіон повинен дозволити собі виділитися із загальної маси, сміливо експериментувати з вбраннями і зачісками, кардинально змінити імідж.

Сприятливі дні січня 2024 року для Скорпіона: 1, 5, 14, 15, 19, 20, 29.

Несприятливі дні січня 2024 року для Скорпіона: 2, 3, 9, 10, 17, 18.

Кар'єра і гроші. На роботі Скорпіону не доводилося нудьгувати в грудні, а в січні-2024 справ тільки додасться. Трудовий процес буде дуже складним. Але в результаті до цього додадуться ще й гроші, хоч Скорпіон може і добряче розтринькати кошти, оскільки в січні він буде прагнути багато витрачати, особливо на коханих людей.

Це сприятливий час, щоб вкладати фінанси в нові проєкти. Сил і можливостей буде вдосталь. У січні будь-які починання в професійній сфері будуть доброзичливо зустрінуті і керівництвом, і владою.

Особисте життя. У січні 2024-го партнер Скорпіона нарешті піде йому на поступки. Швидше за все, раніше його друга половинка була дійсно зайнята, і їй було не до Скорпіона.

Січень буде місяцем великої трансформації як в особистому житті і сексуальних стосунках, так і в кар'єрі.

Здоров'я. У січні 2024 року всерйоз нашкодити здоров'ю Скорпіона зможе тільки він сам, якщо буде вимотувати себе роботою. Вкрай важливо висипатися і не лягати пізно спати. Потрібно остерігатися перевантажень, страхів, хвилювань, адже в разі нервового зриву доведеться довго хворіти.

Стрілець

Січень 2024 року обіцяє Стрільцю близькі і далекі поїздки. Пропозиція про закордонне відрядження або курси підвищення кваліфікації може бути дуже перспективною. Потрібно постаратися отримати користь від зустрічей із новими людьми і знайомства з новими місцями.

Не можна сказати, що на Стрільця чекає неймовірно вдалий місяць, але й поганим його теж не назвеш.

Сприятливі дні січня 2024 року для Стрільця: 3, 4, 7, 8, 17, 22, 31.

Несприятливі дні січня 2024 року для Стрільця: 5, 12, 13, 19, 20, 26, 27.

Кар'єра. У січні у Стрільця може статися конфлікт на роботі з керівництвом через якесь непорозуміння, досить дрібне. Причому через це його можуть навіть звільнити. Тому Стрільцю цього місяця важливо приходити на роботу вчасно, не спізнюватися, поводитися з керівництвом дипломатично, тактовно і стримано. А головне – не зловживати алкоголем, адже після Нового року Стрілець може піти в запій, і тоді його звільнять.

Професіоналізм і надійність Стрільця будуть оцінені належним чином. Не варто ігнорувати думку колег, вона може бути дійсно цінною. В іншому випадку плітки колег можуть призвести до звільнення Стрільця, особливо якщо він буде ходити в неохайному вигляді і дихати перегаром.

Гроші. У січні 2024 року Стрільця будуть хвилювати гроші, гроші і ще раз гроші. І нарешті вони прийдуть наприкінці місяця у вигляді зарплати, яка може перевершити всі очікування Стрільця, якщо він буде у формі.

Особисте життя. Відрядження або службовий роман Стрільця в січні може перерости в глибоке почуття з колегою, причому це буде взаємно. У будь-якому випадку, це буде добре, якщо колеги або бізнес-партнери зможуть не тільки співпрацювати, а й закохатися один в одного.

Здоров'я. У січні Стрільцю потрібно уникати переохолодження, провести профілактику вірусних захворювань, оскільки існує ймовірність гострого бронхіту або пневмонії. На щастя, Стрільці дуже міцні здоров'ям і швидко одужують.

Риби

Риби в січні 2024 року, особливо наприкінці місяця, будуть нарозхват. Місяць буде досить хорошим, плідним. Січень радше буде вдалим, аніж невдалим.

У Риб буде шанс отримати вигідну робочу пропозицію, важливо його не проґавити. Знаменита інтуїція Риб допоможе їм зробити правильний вибір. Потрібно дозволити собі трохи шиканути. Незапланована покупка або поїздка подарує відчуття легкості буття. Багато проблем ніби самі собою вирішаться. У Риб будуть покровителі, які замість них будуть сплачувати за ресторани, поїздки та інше.

Сприятливі дні січня 2024 року для Риб: 1, 9, 10, 14, 15, 24, 25.

Несприятливі дні січня 2024 року для Риб: 5, 12, 13, 19, 20, 26, 27.

Кар'єра. У січні 2024 року Рибам потрібно використовувати будь-яку можливість і лазівку, щоб зробити свій трудовий подвиг або творчий прорив. Потрібно ввічливо, але наполегливо відстоювати свої інтереси – в суперечках буде народжуватися істина. Навіть перед керівництвом потрібно не боятися доводити свою правоту. Рибам не дадуть впасти цього місяця.

Гроші. Риби в січні 2024 року можуть досягти великої фінансової стабільності, особливо в другій половині місяця. Це вдасться в тому випадку, якщо буде поставлена мета заробити, і Риби не будуть лінуватися. Більше того, цього місяця Риби можуть стати мільйонерами. Приплив грошей може бути вражаючим.

Особисте життя. У стосунках із коханими людьми в січні Рибам протипоказана бездіяльність. Потрібно спробувати урізноманітнити особисте життя сюрпризами і знаками уваги. Потрібно рідше думати про себе, частіше потрібно говорити "ми", а не "я", і тоді всі колишні образи зникнуть, наче й не було їх, і почуття спалахнуть із новою силою.

Здоров'я. Рибам у січні потрібно уникати велелюдних місць, пам'ятати про профілактичні заходи в період різних епідемій. Слабке місце в січні – легені. Є небезпека пневмоній, бронхітів, ГРЗ.

Щасливчики січня 2024 року:

Овен

Кінець 2023 року у Овна був досить напруженим. Інтриги на роботі і незрозумілі вчинки близьких людей могли неабияк втомити Овна. І якщо представники знака хочуть щось змінити в житті, січень 2024-го чудово для цього підійде. Січень буде вдалим для Овна, під знаком "плюс".

Зірки будуть сприяти рішучим і сміливим представникам знака. Втім, Овни завжди рішучі, але іноді безрозсудні. Однак безрозсудним і ризикованим справам зірки не особливо сприятимуть.

У січні Венера буде в 9-му домі, що обіцяє Овну далекі поїздки, подорожі, підвищення освіти, а також зустрічі і кохання з іноземцями.

Сприятливі дні січня 2024 року для Овна: 2, 3, 12, 17, 26, 27.

Несприятливі дні січня 2024 року для Овна: 1, 7, 8, 15, 22, 23, 28.

Кар'єра. Позитивний потенціал січня проявиться в тому, що нові завдання і проєкти захоплять Овна цілком. На цьому тлі всі інші проблеми будуть здаватися незначними. Овну вдасться завоювати довіру колективу і підвищити свій рейтинг, особливо на новій роботі. Він зможе утвердити себе у своїй кар'єрі. Майбутні зустрічі, в тому числі і з діловими партнерами, виявляться на рідкість плідними, особливо в другій половині місяця. Це буде сприятливо для обох сторін – і для Овна, і для його партнерів.

Гроші. У фінансовому плані в січні 2024 року у Овна все буде складатися благополучно, але не можна сказати, що зовсім прекрасно й чудово. Особливо якщо Овен очолить якийсь новий проєкт або стане біля керма в бізнесі. Взагалі, висунення на нову посаду для Овна буде дуже сприятливим цього місяця.

Особисте життя. Кінець невизначеності і періоду смути в особистому житті Овна очікується саме в січні-2024. Він знову буде керувати своєю долею. Гадання на предмет того, любить чи не любить, для нього позаду. Стане зрозуміло, що Овна люблять, особливо людина здалеку. Роман буде лише розгоратися, як багаття. Можливі прекрасні романтичні подорожі в далекі країни, особливо на південь, до морів і океанів. Потрібно вірити, що мрія здійсниться, і станеться це саме в січні.

Здоров'я. Овну в січні 2024 року потрібно берегти область попереку, нирок. Його можуть турбувати болі в спині, особливо в нижній частині спини. Важливо одягатися за погодою і тримати ноги в теплі. Варто сходити на профілактичний огляд до сімейного лікаря і стоматолога.

Діва

Для Діви січень 2024 року стане чудовим часом для здійснення своїх маленьких мрій. Місяць пройде під великим знаком "плюс". Діві можна витрачати гроші і радіти всім своїм дурницям. Зірки рекомендують Діві в січні відпочинок, лінь, сибаритство, адже дуже скоро на службі або роботі Діві доведеться віддуватися за двох, тому січень потрібно присвятити собі і відпочинку.

Сприятливі дні січня 2024 року для Діви: 1, 9, 10, 14, 15, 24, 28.

Несприятливі дні січня 2024 року для Діви: 5, 12, 19, 20, 26, 27.

Кар'єра. Діва витратила багато сил на підготовку нових проєктів, і в січні вони почнуть втілюватися в життя. У роботі і діяльності, у всьому, що стосується нових планів і проєктів, усе нарешті здійсниться. Діві на січень потрібно будувати побільше планів, все піде на ура. При цьому потрібно намагатися не концентруватися на дрібницях, що дуже любить робити Діва, а дивитися на навколишній світ ширше. І тоді енергетика місяця буде більш прихильною до Діви.

Особисте життя. У січні в плані особистого життя зірки обіцяють Діві приємні зустрічі і знайомства. Цілком можливо, що з деякими з цих людей зав'яжуться романтичні стосунки, а, можливо, і серйозні стосунки наприкінці місяця, в останній тиждень. Ніжність і увага будуть головною зброєю Діви на шляху до завоювання коханої людини.

Здоров'я. У січні Діва може захворіти бронхітом, ангіною або пневмонією. Крім того, можливі травми та ураження в області грудної клітини й рук.

Терези

Терези обожнюють будувати плани і впевнені, що січень 2024 року може бути продуманий до дрібниць. Однак Терези можуть забути про це, оскільки зірки приготували сюрпризи і зуміють потішити представників знака.

Січень 2024 року обіцяє бути вельми сприятливим періодом для Терезів і пройде під знаком "плюс". Хоча Терези за своєю натурою закриті, цього місяця вони будуть прямодушними та чесними. Відкритість допоможе представникам знака уникнути неприємностей на роботі, а вдома не дасть розгорітися конфлікту через якусь дрібницю.

Сприятливі дні січня 2024 року для Терезів: 3, 11, 12, 17, 26, 27.

Несприятливі дні січня 2024 року для Терезів: 1, 7, 8, 15, 22, 29.

Кар'єра. У професійній сфері в січні 2024 року для Терезів буде важливою тема конкуренції: вони можуть вигравати різні конкурси і можуть бути успішними в творчих спілках. Слід приготуватися до відстоювання своїх прав, позицій та ідей. Не потрібно боятися брати на себе відповідальність – Терезам усе вдасться. Дзвінок від колишнього ділового партнера вирішить чимало проблем.

Гроші. У січні 2024 року Терезам варто задуматися про те, щоб зберегти нажите або відкласти гроші, подбавши про завтрашній день.

Особисте життя. У січні Терезам слід зосередитися на стосунках зі своєю близькою людиною. Те, що раніше здавалося суперечливим, зараз може вирішитися досить благополучно, в тому числі, можуть добре вирішитися судові розгляди на користь Терезів. Прийшов час для відвертої розмови про інтимні стосунки. Не потрібно рубати з плеча, адже компроміс у будь-якому випадку може бути знайдений, навіть Терези зрадила кохана людина. Потрібно вірити обіцянкам другої половинки, це не будуть порожні слова.

Здоров'я. Вразливим місцем Терезів у січні 2024 року будуть нирки. Терези будуть не дуже сильні фізично цього місяця, зате матимуть неабиякі відновлювальні здібності, завдяки чому жодна серйозна болячка не здолає їх. Потрібно частіше бувати на свіжому повітрі, дотримуватися дієти.

Козеріг

У січні 2024 року Козеріг в основному буде орієнтований на кар'єру. На нього чекає супер-класний місяць, що особливо буде відчуватися наприкінці січня, коли Венера увійде в знак Козерога. Можливо, все це буде на шкоду особистому життю, але все одно період буде позитивним.

Козеріг цього місяця буде реалістом. Саме ця якість характеру дозволить адекватно оцінювати ситуацію і знаходити шляхи та правильні рішення. У січні відбудеться закладка майбутнього благополуччя Козерога, зокрема, фінансового, на цілий рік наперед. Бізнес-проєкти можуть бути вельми і вельми успішними, довгостроковими, особливо, якщо Козеріг детально їх продумає у період молодика 11 січня.

Сприятливі дні січня 2024 року для Козерога: 5, 9, 10, 19, 20, 24, 25.

Несприятливі дні січня 2024 року для Козерога: 7, 8, 15, 22, 23 29.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Кар'єра. Ділове життя Козерога в січні 2024-го буде підпорядковане почуттю обов'язку та логіці. Козерога будуть рухати амбіції і прагнення до влади. І представники знака дійсно можуть обійняти дуже впливові посади. Козеріг небезпідставно вважає, що з його справою ніхто не впорається краще за нього. У силах Козерога зараз буде закріпити досягнуте. Для близьких він буде зразком для наслідування, для колег – авторитетним і незамінним порадником. Важливо не здати позиції цього місяця.

Гроші. У січні 2024 року у Козерога буде менше витрат, більше доходів. Наприкінці місяця він, можливо, побачить новий спосіб грандіозного поповнення його бюджету – в цьому допоможе пропозиція, яка надійде незадовго до входження Сонця в знак Водолія, 19-21 січня.

Особисте життя. У січні почуттями Козерога буде керувати розум. Перед ним постане складний вибір – активне особисте життя або кар'єра. Поєднати не вийде: Козеріг, на відміну від Близнюків і Терезів, не може займатися одразу двома справами – він повинен сконцентруватися на чомусь одному.

Здоров'я. У Козерога в січні 2024 року буде набагато більше розвинений дух, аніж тіло. На самопочутті позначаться недоїдання і недосипання. Особливо якщо він дуже цілеспрямований у своїй роботі. Це може призвести до загострення хронічних захворювань. Потрібно захищати себе від стресу будь-якими способами. Особливо це стосується дієти і здорового способу життя. Потрібно позбутися шлаків, прочистити кишечник, уникати конфліктів, зайнятися йогою або гімнастикою.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти