Гороскоп на 2024 рік: на Україну чекає шанс закінчити війну і чудова звістка з Росії

26 грудня 2023, 08:30
Зірки кажуть, що в 2024 році під контроль України можуть повернутися майже всі окуповані території, окрім Криму.
Астролог Влад Росс розповів, які події в 2024 році чекають на Україну
Гороскоп на 2024 рік для України від астролога Влада Росса обіцяє припинення війни / Главред

Гороскоп України свідчить про те, що 2024 рік для нашої країни буде поворотним і дуже сприятливим.

Якщо говорити про внутрішньополітичні зміни, то передусім на нас чекає перезавантаження Кабміну, причому навіть не навесні, а на початку року – в січні-лютому.

Можливий також, що Єрмак залишить свою псоаду і стане віце-прем'єром, і все одно майже вся влада буде зосереджена у нього та навколо нього – вона просто перейде від Офісу президента до уряду.

відео дня

Новим прем'єр-міністром стане людина, народжена під знаком Лева. Також у нас може з'явитися новий міністр внутрішніх справ.

Володимир Зеленський у 2024 році залишиться при владі. Йому не загрожують ніякі події, здатні усунути його з посади президента. Жодних майданів в Україні не буде.

Президентські вибори в Україні навесні 2024 року точно не відбудуться. Восени – можливо. Особливо якщо на той час уже не буде воєнного стану.

Переломними для України будуть березень і квітень 2024 року. З'єднання Юпітера, Урана і Білого Місяця в знаку Тельця обіцяє Україні благу звістку.

Якщо раптом такої звістки не буде, або все це буде зім'ято, то вже восени війна посилиться. У такому випадку і восени вибори в Україні не відбудуться.

Зараз усе йде до того, що війна завершиться миром або пізньою весною, або раннім літом 2024 року, а восени пройдуть вибори Верховної Ради, президентські – дещо пізніше. Хоча є ймовірність, що президентські і парламентські вибори будуть поєднані.

У будь-якому випадку, наступним президентом після Зеленського буде Залужний.

Якщо Путін і його режим у Росії будуть повалені, в тому числі, Патрушев і Корольов, то під контроль України в 2024 році повернуться майже всі окуповані території.

Крим на кілька років може залишитися спірною територією, але потім він усе одно повернеться до складу України. Донбас і південь повернуться відразу, російські війська звідти підуть.

Все-таки я вважаю, що навесні з Москви ми почуємо чудову для нас звістку, наприклад, про те, що до влади в Росії прийде цивільна особа на кшталт мера Москви Собяніна і постановить, що нема чого продовжувати цю війну. При цьому побажає, щоб були зняті санкції, що діють проти РФ. Ну, і, звичайно ж, російські еліти захочуть відвідувати свої будинки десь на озері Комо. Головне – усунути ФСБ.

У Росії несподівано можуть розгорітися народні повстання і бунти, що не є дивним після двох років війни, яка всім набридла. Навесні буде очевидно, що продовження цієї війни ні до чого хорошого не приведе. І якимось чином цей конфлікт намагатимуться заморозити.

Крім того, в березні 2024-го, перед виборами президента РФ, несподівано можуть спалахнути жіночі бунти в Росії. Вони будуть дуже потужними, жінки будуть просто кидатися на амбразуру.

Якщо ж після Путіна до влади в Росії прийде Корольов (що також можливо), це буде ненадовго, буквально на пару місяців – його потім теж повалять.

Шанси на заморозку конфлікту і припинення активних бойових дій просто величезні. І з'являться вони у нас у березні-квітні.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс –український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Повністю завершити війну буде лише одна можливість у 2024 році: це зможе, просто клацнувши пальцями, зробити президент США Джо Байден на саміті НАТО в липні – якщо запросить Україну стати членом Альянсу. У цьому випадку війна одразу закінчиться. Взагалі, війна могла закінчитися ще "вчора", просто потрібно було Байдену у Вільнюсі сказати, що для України відкриваються двері НАТО.

Якщо війна буде заморожена, то у Росії коштів на ведення війни вистачить до середини 2024 року. Капітуляцію підписуватиме вже наступний правлячий у Росії режим, який уже буде цивільним. Якщо до влади прийде Мішустін або Собянін, війна закінчиться. Їм просто не потрібен Донбас. Вся ця війна і захоплення територій – це результат шизофренії ФСБ і Путіна. А нова російська влада віддасть усе одразу.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти