StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Яке сьогодні свято і у кого День ангела 4 червня

4 червня 2023, 04:00
Ми розповімо, кому присвячений день ангела 4 червня і які ще свята ми відзначаємо сьогодні.
Яке сьогодні свято і у кого День ангела 4 червня
Яке сьогодні свято і у кого День ангела 4 червня / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Ми розповімо, яке свято 4 червня 2023 року. Також в цей день народилося чимало відомих людей, а деяких слід привітати з іменинами.

Яке свято 4 червня

День пам'яті дітей, загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України - Державний пам'ятний день в Україні, який відзначається щорічно 4 червня і був введений для пам'яті дітей, загиблих в результаті російсько-української війни з 2014 року рішенням Верховної Ради України 1 червня 2021 року.

Міжнародний день боротьби з карієсом заснований з ініціативи стоматологів і покликаний звернути увагу людей на проблему стану зубів.

Яке церковне свято 4 червня?

Трійця, також відома як Свята Трійця, - це християнське свято, присвячене таємничій триєдності Бога в Отці, сині та Святому Дусі. Згідно з віруванням, яке приносить це свято, Бог є єдиним, але існує в трьох невіддільних і рівних по суті особах.

Трійця займає важливе місце в християнстві. Вона була сформульована в 4-5 століттях і була прийнята як стандартна віра християнської церкви. За час існування християнства було проведено багато досліджень, які сприяють розумінню та визнанню цього вчення.

Хто народився 4 червня?

4 червня народилися: В'ячеслав Кернозенко, український футболіст, Костянтин Калмиков, український хокеїст, Лукас Подольські, німецький футболіст, Олександр Петраковський, український офіцер, учасник російсько-української війни, Герой України.

День ангела 4 червня (іменини)

У цей день іменини святкують Василіск, Володимир, Данило, Іван, Макар, Михайло, Павло.Сьогодні іменини святкують жінки з ім'ям Софія.

Дивіться відео про те, як ми будемо відзначати свята за новим графіком:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти