StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на тиждень 29 травня - 4 червня: Козерогам - час змін, Овнам - гроші

28 травня 2023, 10:50оновлено 28 травня 2023, 20:51
Астрологи розповіли, що пророкують зірки з 29 травня по 4 червня всім знакам зодіаку.
Гороскоп на тиждень
Гороскоп на тиждень / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Гороскоп на період з 29 травня по 4 червня розповість, що тиждень буде сповнена можливостей, викликів і перспектив для кожного знака зодіаку. Від любовних пригод до кар'єрного зростання - дізнайтеся, що зірки говорять вам про майбутні події.

Гороскоп на тиждень Овен

Раптом життя прискорюється. Ви можете виявити, що поспішаєте з однієї зустрічі на іншу. Розбираєтеся з фінансами і паперами. Починається хороший етап, якщо ви працюєте на себе, ваші зусилля поступово окупаються. Перед вами відкриваються два або більше потоки доходів або ви можете отримати дві пропозиції про роботу.

Домашнє життя відходить на другий план, бо ви занадто залучені в роботу. Відносини можуть здатися трохи буденними, але нічого страшного. У питаннях здоров'я спостерігається повільне, але стабільне поліпшення.

Гороскоп на тиждень Телець

Довгострокові плани набувають чіткі обриси. Або ви присвячуєте себе проекту, який може привести вас кудись далеко, або ви вирішите сказати "так" на пропозицію руки і серця. Як би ви не подивилися на це, вас чекають хороші події. Тельці, які працюють архітекторами, дизайнерами інтер'єрів, дизайнерами товарів або займаються дослідженнями, можуть виявити, що вони неухильно просуваються до своїх цілей.

Грошові справи виглядають благополучно, але зараз не час для необдуманих витрат. Добре плануйте, і ваше майбутнє буде забезпечено. Просто виділіть час зі свого напруженого графіка Для фізичних вправ, особливо якщо останнім часом ви байдикували. Старий друг з далека повідомить Хороші новини.

Гороскоп на тиждень Близнюки

Одна з ваших цілей має всі шанси здійснитися. Не витрачайте час на мрії, а почніть працювати над досягненням бажаного. Всесвіт обсипле вас благословеннями і похвалами. А в найближчі місяці ви можете виявити, що вас можуть підвищити на посаді.

Одна порада: уважно слухайте і спостерігайте за тими, хто дійсно на вашому боці. Прихований суперник може проявити себе, сам того не помічаючи. Просто зосередьтеся на тому, хто ви є і як далеко ви зайшли. Відносини, які спочатку були багатообіцяючими, згаснуть, і вас захопить нова людина.

Гороскоп на тиждень Рак

Настав час перевірити реальність і побачити речі такими, якими вони є, а не такими, якими ви хотіли б їх бачити. Ситуація на робочому місці не покращиться. "Важка" близька людина не збирається усвідомлювати, що він накоїв. Або ви змиріться, або відпустіть.

Вихід із зони комфорту принесе чудові враження. Будь-яка нова форма вправ або дієта приносить результати. Хороший тиждень для планування фінансів, особливо якщо ви збираєтеся зробити велику покупку або запустити власний стартап.

Гороскоп на тиждень Лев

Підтримка та заохочення прийдуть з несподіваних місць. Близькі люди можуть не підтримати вас, але незнайомець може виявитися вашим найбільшою опорою.

Командна робота допоможе довести справи до кінця, і хоча можуть бути складні моменти з зарозумілим співробітником або клієнтом, все повинно скластися добре. На домашньому фронті прийшов час проявити трохи і терпіння. Хтось потребує, щоб ви були трохи більш чуйними і менш критичними.

Гороскоп на тиждень Діва

Зменшіть оберти. Люди можуть не бути прямими у спілкуванні з вами. Або ви можете виявити, що вам доводиться читати між рядків. Необхідно розгадати якусь таємницю. Або вам може знадобитися довіритися власній інтуїції щодо якоїсь ситуації. Гроші, які вам заборгували, обіцяють повернути.

Гороскоп на тиждень Терези

Освойте нове хобі. Запишіться на курси, про які ви давно мріяли. Ваш розум гострий і готовий поглинати будь-яку нову інформацію, як губка. І будь-яка форма навчання в довгостроковій перспективі принесе користь. Партнерські стосунки є багатообіцяючими, будь то в бізнесі чи в особистому житті.

Обмін ідеями та інформацією при шанобливому ставленні один до одного дозволяє рости довірі і можливості довгострокового співробітництва. У цій фазі може бути оголошено про заручини або шлюб. Остерігайтеся перевитрати коштів або переїдання.

Гороскоп на тиждень Скорпіон

Половина стресу, який вас оточує, походить від того, як ви на нього реагуєте. Пора змінити свою реакцію і постаратися зберігати спокій незалежно від того, хто або що Вас провокує. Попереду напружений тиждень, коли ви спробуєте вирішити повторювану проблему або розрядити кризу на роботі.

Можуть відкритися нові можливості, будь то бізнес або співбесіда. Якщо все стає занадто заплутаним, зверніться за порадою до нейтральної сторони, яка зможе дати вам об'єктивну точку зору. Сімейні справи можуть стати причиною стресу, бо ви посваритеся з людиною, яка є вашою повною протилежністю. Не забувайте зберігати спокій.

Гороскоп на тиждень Стрілець

Встановіть межі та скажіть "ні", якщо це необхідно. Робочі питання можуть призвести до того, що ви будете топтатися на місці, не приходячи до будь-якого висновку, або хтось буде занадто довго приймати рішення.

Невелика перерва може виявитися саме тим, що потрібно вашій душі для омолодження. Будь-яка форма турботи про себе принесе вам спокій, тому йдіть на масаж або просто відключіть телефон і займіться самоочищенням.

Гороскоп на тиждень Козеріг

Люди можуть дратувати вас своїми дріб'язковими вимогами. Або хтось буде поводитися нечесно. Тримайте свої рахунки під контролем і стежте за своїми цінностями. Тимчасові грошові труднощі можна залагодити з холодною головою. На роботі ви можете відчути себе обділеним або почати відчувати, що віддаєте роботі набагато більше сил, ніж потрібно. Можливо, настав час змін?

Зробіть крок назад і визначте, де знаходяться ваші пріоритети, і повірте, що ви знайдете рішення для довгострокового успіху.

Гороскоп на тиждень Водолій

Те, чого ви так довго хотіли, не здасться вам таким чудовим, коли ви це отримаєте. Людина розкриває своє справжнє обличчя. Або ви почуєте неприємні новини про когось, на кого ви зрівнялися. Будьте уважні до можливих проблем, пов'язаних з роботою. Хороший тиждень для того, щоб заземлитися і залишатися практичним, наскільки це можливо. Можливо, вам варто зайнятися наведенням порядку на робочому місці або в будинку. Або навіть подумати про повну відмову від певних стосунків, які завжди розчаровували вас або завдавали болю.

У сердечних справах ви можете вимагати повної чесності або взагалі нічого не говорити. Стійте на своєму. Просіть те, чого хочете. Залишайтеся вірними собі.

Гороскоп на тиждень Риби

Починається час одкровень і відкриттів. Ви відкриєте секрет. Або виявите в собі приховану пристрасть. Відкриття старого хобі або навіть старого друга, з яким ви втратили зв'язок, поверне вас до себе, особливо якщо останнім часом ви відчували себе трохи не в своїй тарілці. Рівень енергії може коливатися, тому не забувайте пити і відпочивати.

Тиждень для відпочинку. Вам потрібно перезарядити свої батарейки перед тим, як у Вашому житті скоро почнеться наступний важливий етап. Можуть викристалізуватися плани щодо переїзду, але спочатку потрібно привести свій енергетичний рівень в норму.

Дивіться відео гороскопу від Влада Росса на травень 2023:

Джерело.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти