StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як позбутися сильної тяги до цукру - порада лікарів

13 лютого 2021, 02:45оновлено 14 лютого 2021, 00:29
Як стверджують фахівці, з тягою до цукру взагалі і до солодощів зокрема можна і потрібно боротися - як би важко не було порушувати стійкі звички.
Цукор
Як позбутися від сильної тяги до цукру / УНІАН

Бездумне і надмірне споживання цукру найчастіше і є основна причина зайвих кілограмів, проблемної шкіри й поганого настрою. Медики, яких опитав портал Healthline, дали кілька порад, як впоратися з тягою до нього.

Не додавати цукор в їжу.

Спосіб здається очевидним, але дає результат непоганий. Припиніть додавати цукор до чаю. Безумовно, спочатку буде важко, але до такого можна звикнути швидко.

Скоротити споживання простих вуглеводів

Так, вони заряджають енергією моментально. Але при цьому швидко і перетворюються в цукор, а потім — в жир. Так що сміливо потрібно викреслити з меню макарони, хліб і булочки.

Усвідомлено їсти фрукти та овочі

Фрукти й овочі важливі, адже вони сповнені клітковини, вітамінів і поживних речовин. Але не варто забувати про глюкозу. У банані її так багато, що вона майже не відрізняється від цукерки. Тому захоплюватися ними не варто. Перед їжею варто вивчити, скільки цукру в тому чи іншому продукті й, якщо його багато, то обмежити його споживання.

читайте такожМедики розповіли, чому вранці категорично не можна їсти солодке ​

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Відомий лікар-дієтолог Перрос-Гірек Паскаль Гурдон розповіла, скільки солодкого людям можна їсти на добу (і уникати при цьому зайвої ваги) дієтолог розкрила простий секрет, як і коли можна їсти солодке і не товстіти.
  • За словами медика, щоб не переїсти солодощів, рекомендується не замінювати ними цілий прийом їжі, а також не їсти десерти між прийманням їжі.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти