Кабмін збільшив зарплати медикам: кому і коли чекати доплат

3 лютого 2021, 18:06оновлено 3 лютого 2021, 19:30
Шкільні медики отримають в середньому майже на тисячу гривень більше, залежно від тарифного розряду.
Кабмін збільшив зарплати медикам: кому і коли чекати доплат
Кабмін збільшив зарплати шкільним медикам / pixabay

Кабінет міністрів підвищив на 20% від посадового окладу заробітні плати медичним працівникам навчальних закладів на час карантину з 1 січня 2021 року.

Як повідомив прем'єрміністр Денис Шмигаль під час засідання уряду 3 лютого, з 1 січня шкільні медики отримають в середньому майже на тисячу гривень більше, залежно від тарифного розряду.

При цьому він додав, що надбавка діятиме до скасування карантину.

"Освітні установи - це місце відповідальної та непростої роботи для медичних працівників і держава має підтримати їх у часи коронакризису. Крім того, нагадаю, що уряд ще в січні підвищив виплати всім українським вчителям майже на 20%. Підвищення соціальних виплат для медиків і вчителів залишається пріоритетним завданням нашого уряду", - заявив Шмигаль.

читайте такожУ МОЗ знайшли можливість підвищити зарплати медикам

Виплати українським медикам - про що раніше повідомляв Главред:

  • Президент України Володимир Зеленський заявив, що зарплати лікарів в Україні у 2021 році зростуть до 25 тисяч гривень. Також підвищать зарплати медсестер і молодшого медичного персоналу.
  • Фонд соціального страхування призначив довічні виплати для шести медиків, які перехворіли на коронавірус. Виплати здійснюватимуть щомісяця.
  • В Україні не підвищили зарплати сімейним лікарям, незважаючи на заяви міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Як повідомили в Міністерстві фінансів, таке збільшення не було погоджено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти