Запахло смаженим: Лукашенко екстрено вивіз сім'ю в турецький Бодрум

24 червня 2023, 11:38
Навряд чи сім'я білоруського диктатора Лукашенка різко захотіла відпочити на морі.
Лукашенко
Лукашенко швидко зорієнтувався / фото: скріншот з відео

У ніч з 23 на 24 червня, літак, яким користується самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, вилетів до Бодрума.

За інформацією українського журналіста Андрія Цаплієнка, державний борт EW 301PJ, який використовується білоруським диктатором, вилетів о 12 годині ночі з Мінська і вже о 5 ранку сів в аеропорту Бодрума.

"Тим часом літак Лукашенка прибув до Туреччини урядовий літак Білорусі EW-301PJ вилетів з Мінська опівночі і о 5 ранку сів у Бодрумі. Цим літаком користується сім'я білоруського диктатора", - написав Цаплієнко у своєму Телеграм-каналі.

відео дня

Таке рішення Лукашенка швидше за все пов'язане з військовим переворотом в Росії.

Військовий заколот Пригожина в Росії

Керівник ПВК Вагнера Євген Пригожин увечері 23 червня оголосив про те, що кадрові окупанти Міноборони РФ вдарили ракетами по тилових позиціях вагнерівців. Пригожин заявив, що тепер його угруповання в 25 тисяч бойовиків йде розбиратися з Шойгу.

Вранці 24 червня ПВК Вагнер захопила Ростов. За словами Пригожина, бойовики лише за ніч збили 3 вертольоти російських кадрових військ, які намагалися завдати ударів по вагнерівцях.

Також з'явилася інформація, що бойовики Вагнера взяли Воронеж. Під їх контролем там вся військова інфраструктура. Влада регіону каже, мовляв,"ситуація під контролем".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти