Захарова з піною біля рота вибухнула погрозами через атаки на Керченський міст

12 серпня 2023, 17:55
2194
Забувши про те, які злочини окупанти коять проти мирних українців, Захарова цинічно заявила, що Кримський міст, мовляв, є об'єктом цивільної інфраструктури.
Захарова, Крымский мост
Захарова пригрозила відповіддю за атаки на Керченський міст / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео

Рупорка Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова закотила істерику через нещодавні атаки на Кримський міст та пригрозила "відповіддю". Слова Захарової цитує МЗС країни-агресорки Росії.

Так, російська чиновниця заявила, що в РФ "рішуче" засуджують ці "терористичні атаки". Також вона пожалілася, що Кримський міст буцімто зазнає атак з осені минулого року.

Забувши про те, які злочини російські окупанти коять проти мирних українців, Захарова цинічно заявила, що Кримський міст, мовляв, є об'єктом цивільної інфраструктури і напади на нього є "неприпустимими".

відео дня

"Подібні диверсії дають міжнародній громадськості можливість ще раз переконатися у справжній сутності київського режиму. Таким варварським акціям не може бути виправдання і вони не залишаться без відповіді", - видала рупорка МЗС РФ.

Вибухи на Кримському мосту

Як повідомляв Главред, Кримський міст вдень у суботу, 12 серпня, огорнув чорний дим. У місцевих пабліках повідомляли, що там чути вибухи і працює ППО країни-агресорки Росії. Рух автотранспорту Кримським мостом російські окупанти тимчасово перекрили. Після цього до мосту помчали катери берегової охорони.

Раніше повідомлялося, що 31 липня в окупованому Криму було неспокійно – росіяни перекрили Керченський міст та оголосили евакуацію з вокзалу. Окрім того, спокій росіян був остаточно зруйнований, адже, за повідомленням місцевих Telegram-каналів, у Сімферополі лунали гучні звуки вибухів.

Нещодавно президент України Володимир Зеленський натякнув на нову "бавовну" на Кримському мосту. Він наголосив, що Крим не є безпечним місцем для російських окупантів. У них ще є час, щоб втекти з півострова додому – в Росію.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти