"Вагнерівець" повернувся з України в рідне село та вбив пенсіонерку: Пригожин заступився за найманця

31 березня 2023, 08:46
Судимий за вбивство Ігор Россомахін записався в ПВК Вагнер і отримав помилування. Потім повернувся в рідне село та почав тероризувати місцевих жителів.
ПВК Вагнера, Євген Пригожин
Євген Пригожин заступився за свого найманця, який убив пенсіонерку / скріншот

В Росії колишній в'язень та найманець ПВК Вагнера повернувся в рідне село і вбив пенсіонерку. За нього особисто заступився глава ПВК Євген Пригожин і спробував його виправдати.

Судимий за вбивство Ігор Россомахін записався в ПВК Вагнер і отримав помилування. Побувавши на війні в Україні, він повернувся в рідне село Новий Бурець Кіровської області та почав тероризувати місцевих жителів. У нетверезому стані він ходив селом із сокирою, погрожував сусідам вбивством і бив автомобілі.

Його односельці бояться виходити на вулицю, тому вимагали від поліції вжити заходів проти "вагнерівця", повідомляють російські ЗМІ.

відео дня

Втім, чоловіка затримали лише після того, як Росомахін убив пенсіонерку.

Россомахін повернувся в рідне село Новий Бурець
Россомахін повернувся в рідне село Новий Бурець / скріншот

"Кухар" Путіна Пригожин заступився за своїх найманців, мовляв, "за весь час з тисяч тих, хто вийшов – всього 20 злочинів".

"На майбутнє, звичайно, якщо людина поводиться агресивно, або зухвало, або є якийсь ризик, особливо якщо вона з категорії колишніх ув'язнених, необхідно нам повідомляти. Ми надішлемо свою рекрутську групу, акуратненько під білі рученьки його заберемо і відправимо на фронт, туди, де він повинен зганяти свою агресію", – заявив Пригожин.

Як повідомляв Главред, в Україні ліквідували найманця ПВК Вагнера Станіслава Лобянова. Він був членом Цапківського організованого злочинного угруповання, яке в 2010 році скоїло масове вбивство дванадцяти осіб, зокрема дітей.

Тим часом під Москвою знайшли кладовище найманців приватної військової компанії Вагнера, які були ліквідовані в Україні. На кладовищі в селі Маврино з'явилися ще 27 нових могил, які, очевидно, належать "вагнерівцям".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти