З'ясувалося, коли добудують Північний потік-2 у водах Данії

8 лютого 2021, 19:22
Після завершення прокладання труб у німецьких водах трубопровід зможе вийти на берег у німецькому місті Любмін, поблизу Грайфсвальда.

Північний потік-2
Названо рядки завершення будівництва Північного потоку-2 / Reuters

Компанія Nord Stream 2 AG планує завершити будівництво двох ниток газопроводу Північний потік-2 у водах Данії до кінця квітня 2021 року. Також треба добудувати ще 30 кілометрів у водах Німеччини, пише Reuters.

У водах Данії потрібно прокласти близько 120 кілометрів газопроводу.

відео дня

Після завершення прокладання труб у німецьких водах трубопровід зможе вийти на берег у німецькому місті Любмін, поблизу Грайфсвальда.

Будівництво газопроводу Північний потік - 2 у водах Данії вже розпочалося. Російське судно-трубоукладальник Fortuna завершило випробування початок процес будівництва газопроводу в суботу, 6 лютого.

Північний потік-2 - Про що повідомлялося раніше:

  • 11 грудня 2020 року будівництво газопроводу Північний потік-2 було відновлено в економічній зоні Німеччини після річного періоду, пов'язаного із зупинкою робіт через санкції США.
  • 5 лютого канцлер ФРН Ангела Меркель заявила, що Росії загрожують нові санкції з боку Німеччини через тюремний вирок опозиціонеру Олексію Навальному і висилки дипломатів Євросоюзу. Однак на будівництві газопроводу Північний потік-2 це ніяк не відіб'ється.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти